O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poradte okrasne stromceky
Ahojte, poradte prosim Vas stromy k terase. Ja stromy vobec nepoznam. Nasa predstava sú okrasne l…
bambula626
Pred 7 rokmi
6
Zateplenie stropu pod nevykurovanou povalou
Dobry den, kedze byvam v byte nad ktorym je z casti nevykurovana povala a z casti strecha chcem si…
chrobak7
Pred 7 rokmi
13
Kúpa pozemku, následné rozdelenie a predaj časti pozemku. Povinnosť odviesť dan z predaja?
Pozdravujem Vás, máme dilemu. Kupujeme za určitú sumu pozemok. Okamžite po kúpe predávame necelú…
eiger33
Pred 6 rokmi
18
Hľadaym šikovného maliara Sereď
Zdravim tento víkend by som chcela vymaľovať 2 izby,neporadite mi šikovného maliara v okoli Sereď? …
beba1985
Pred 7 rokmi
1
Co sa da urobit s touto podlahou?
Ahojte ludia, viete mi niekto poradit, co sa da urobit s takto poskodenou podlahou? Fotky su v pri…
zita19
Pred 7 rokmi
22
Omietky/ Stierky
Ahojte. Momentálne riešim do domu- interiéru omietky/ stierky ( ručne, nie strojové). Niečo som si …
filco80
Pred 6 rokmi
7
Garaž
Nepoznáte partiu dvoch troch ľudí kto by nám vedel z okolia Hlohovca spraviť garaž od základov?
pacinka2856
Pred 7 rokmi
1
Poraďte šikovnú partiu murárov - Žilina
Ahojte, vedeli by ste mi poradit partiu murárov, ktori pri práci premýšľajú a nefusuju? Dostupnosť …
denka259
Pred 5 rokmi
7
sponzor fóra
Prístrešok pre 1 vozidlo
Čaute stavbári. Pred zimou by som rád stihol spraviť prístrešok pre auto. Spravil som taký rýchly n…
chrobak7
Pred 5 rokmi
15
Zavesy zaclony
Ahojte,ma niekto podobne okno v obyvacke? Zaves len z jednej strany? Neviem si to predstavit..Okno …
harec
Pred 6 rokmi
1
2
38
Vstavané spotrebiče Guzzanti
Ahojte Budeme prerábať kuchyňu a potrebujeme poradiť ohľadom vstavaných spotrebičov. Na nete sme n…
titanius
Pred 7 rokmi
1
Veniec na zahradny domcek?
Ahojte, viete poradit ci treba veniec na zahradny domcek z porfixu 250 s rozmermi 7x3? Strecha drev…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Prosim o radu ohladom kurenia a kolaudacie
Ahojte, Mam projekt od promiprojektu kde mam ako kurenie moznosti: Plynovy kotol alebo tepelne c…
moravek04
Pred 7 rokmi
1
Žumpa v projekte - ČOV osadená
Podobné diskusie tu už sú, ale sú časovo staršieho dáta a neviem, či sú ešte aktuálne. Problém je n…
jan45
Pred 7 rokmi
11
Tunel Karpaty a bývanie v Borinke
Ahojte, naskytla sa nám príležitosť kúpiť si pozemok v Borinke, stavať by sme začali až cca za 3 mo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Skúsenosti s búraním starého RD
Ahojte, mám pár otázok. Mám možnosť kúpiť RD, 3 roky je neobývaný. Je z nepálenej tehly, voda elekt…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
2
Ako opravit odlepenu foliu na kupelnovej skrinke?
Pod zavesny kotol som si dal urobit na mieru skrinku. Po nieco viac ako dvoch rokoch sa folia z dvi…
lubica_44
Pred 7 rokmi
6
Pavinic trojlalocny
Ahojte strechaci, poradite mi, ako daleko od seba sadit pavinic trojlalocny?😊
martina339
Pred 7 rokmi
3
Pivnica na rovnom terene ano alebo nie ?
Dobry den potrebujem poradit chystame sa stavat dom na rovnom terene kde bude polovica domu podpivn…
cervenovazuzana
Pred 7 rokmi
5
Vstavané skrine skúsenosti
Ahojte chcela by som sa opýtať aké sú vaše skúsenosti s firmami, ktoré robia vstavané skrine prípad…
valentina009
Pred 7 rokmi
1
Projekt od firmy ARD projekt vs Prodom
Ahojte, vedeli by ste mi poradit ohladom lepsej volby medzi tymito dvomi firmami? Obe maju projek…
leatea
Pred 7 rokmi
1
WC willeroy & boch
ahojte..potrebujem radu :) kupili sme zavesne wc willeroy & boch a splachovac mame geberit..vcera …
klara321
Pred 7 rokmi
2
Názor na kuchyne od Quattro Mobili?
Dobrý deň, mame istý rozpočet a chcela by som vediet , či je lepšie menšia kuchyna od Nemca napr no…
dannyso
Pred 7 rokmi
2
Ktory typ krbu sa vam viac pozdava / paci Supra temporis 2D alebo 3D ??
krbove dvierka - dizajn
reward
Pred 7 rokmi
4
Ako dlho musí schnut zakladova doska ?musi stavba zriet?
Dobry den.mam niekolko otazok som uplny laik este k tomu zena :-) ideme stavat dom .bude nam ho sta…
stevico55
Pred 7 rokmi
9
Kompromis
Dobry den. Sestra stavala domcek z ytong lambda 37.5. Problem je v tom ze chce zateplit zaklad (sok…
xander
Pred 7 rokmi
9
Trubky na kurenie
Vie my niekto poradit aky je rozdiel medzi trubkami Pex al pex a Pex al pe?Potrebujem urobit rozvo…
mgx
Pred 7 rokmi
3
Min. vzdialenosť obmurovky od krbovej vložky
Ahojte strechári, chcel by som vás požiadať o radu, akú môžem nechať minimálnu vzdialenosť obmurov…
bohanic
Pred 7 rokmi
3
Výber svetla nad zrkadlo v kúpelni
Ahojte, práve riešime kábeláž do kúpelne a potrebujeme sa rozhodnúť, aké svietidlo dáme nad zrk…
6myska
Pred 7 rokmi
3
Obstavanie krbovej vlozky
Ahojte,chcela by som sa opýtať v akej cenovej relácií sa môže pohybovať nainštalovanie a obstavanie…
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1377
1378
1379
1380
1381
…