O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drevena rustikalna podlaha s kolikmi
ahojte, hladam lacnejsiu alternativu drevenej podlahy, nieco ako tato Kahrs Dub unico, rustikalna o…
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
2
Kotol attack dpx 25 schema
ahojte, planujem instalovat kotol attack 25dpx , aku nadrz attack HR 1000l, ako mate poriesenu prip…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
5
Krystalovy luster
Prosím kdo má velký krystalovy luster zhanam a nesadol mi zatial ziaden.prosim foto a radu odkial m…
silviajak1
Pred 7 rokmi
8
Kde kúpim poistky
Dobrý večer ľudia potrebujem poradiť... Kde by som mohla zohnať poistky?.. V akom obchode alebo kde…
cotibebemore
Pred 7 rokmi
4
Názor na pôdorys našho domu
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na náš pôdorys domu Ďakujem . Orientácia domu - v…
ckatka
Pred 6 rokmi
1
2
35
Kde vyhodne zohnat svedsku drevenu podlahu Kahrs?
zhanali ste niekto podlahu Kahrs napr. zo zahranicia? slovenske eshopy vacsinou ani neuvadzaju cenu…
tomasbodis
Pred 7 rokmi
2
Kto rozhoduje?
dobry den .... kto rozhoduje aky tlakovy spinac treba k domacemu darlingu vodar alebo elektrikar? v…
santos950
Pred 7 rokmi
14
Meškanie katastra
Zdravím, kto máte skúsenosť s meškaním katastra - čo Vám pomohlo? Vklad do katastra je už mesiac po…
martin47
Pred 3 rokmi
25
sponzor fóra
Názor na pôdorys bungalovu
Ahojte, zaujímal by ma Váš názor na náš pôdorys bungalovu. Orientácia domu - vchod máme sever. …
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
70
Gril a lapač dymu
Zdravím všetkých, mám jednoduchú otázku. Ak dám do altánku prenosný gril na uhlie, potrebujem k ne…
rkorba
Pred 7 rokmi
9
Zateplenie venca - ano alebo nie
Zdravim priatelia, Pri mojej stavbe nastal problem pri zatepleni venca. V technickej sprave je u…
lukivan
Pred 4 rokmi
1
2
38
Renovácia umakartovej kúpeľne
Ahojte, momentálne nemáme financie na prerábku byt. jadra, ale keďže umakartová kúpeľna je škaredá,…
6myska
Pred 7 rokmi
4
Garážová brána s dverami
Dobrý deň viete nám niekto poradiť aká firma by nám vedela urobiť, založiť takúto bránu??? Mala by …
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Skusenost drez značky DEANTE
Máte niekto skúsenosť s drezom značky DEANTE?
katarinka0235
Pred 7 rokmi
1
Zateplený podkokenny profil
Ahojte máte niekto zateplený podokenný profil? vyplenený pur penou? http://www.tozan.cz/komp…
dodok
Pred 7 rokmi
10
Prasklina alebo dute miesto v omietke? Co s tym?
Ahojte, potrebujem radu. Po zoskrabani povodnych maloviek v starom tehlovom byte su niektore omietk…
rkorba
Pred 7 rokmi
6
Poradte ohrev TUV v lete
Dobry den, kupili sme starsi dom a prerabame kurenie. Planujeme mat kotol na elektrinu (ako sekunda…
duzu
Pred 7 rokmi
17
Penzión - skúsenosti
Mám v pláne väčšie úpravy domu na penzión s troma samostatnými bývaniami. Chcem nejaké praktické r…
anna4_4
Pred 7 rokmi
3
Pravidlá hypotéky pre partnerov
Zdravím, Za pár mesiacov mi končí nájomná zmluva, pričom keďže bývam v centre mesta, nájom je vy…
stevico55
Pred 7 rokmi
10
Komunálny odpad a nemiestne sa správajúci starosta
Dobrý deň, chcem sa spýtať na Váš názor v tomto probléme. Postavili sme dom, teraz sa kolaudovalo,…
jamk1
Pred 7 rokmi
1
2
39
Dyhova podlaha vrzga
zdravim , planujem na dyhovu podlahu dat plavajucu a chcem vediet ci prestane vrzgat alebo tam treb…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
3
Nastavenie kotla na ohrev vody aj kúrenie naraz
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom kúrenia. Máme kotol Viessmann Vitocell 100-W ktorý je na…
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
Kde kupim bodovky v Presove
Ahojte strechari, Mam na Vas otazocku. Kam ist kupit vonkajsie bodovky do stablona v Presove? Aby …
lienka263
Pred 7 rokmi
1
Sprchovy kút pod schodiskom
Ahojte.mate niekto sprchový kút pod schodiskom? Nejaké foto,prípadne pripomienky k realizácii? Na…
katkatii
Pred 7 rokmi
6
Zahradny domcek zo starych tehal
Ahojte. Staval uz niekdo maly zahradny domcek zo starych tehal? Ak ano,hodte prosim sem aj fotku,bu…
lupask
Pred 7 rokmi
4
Čo všetko sa môže dať miesto škváry?
Zdravim ludia som tu nový a potrebujem rady od vás. Chystám sa vymeniť podlahy v 2 izbách co je do…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Montaz oblozk.zarubni-rozdielne vysky podlahy
Riesim problem-idem montovat oblozky, no problemom su rozdielne vysky podlah.V izbe je zhruba o 3cm…
dent
Pred 7 rokmi
9
Skúsenosti s RSMont.eu
Ahojte, máte niekto skúsenosti s firmou RSMont.eu, resp. p.Repaským?
lenagrey
Pred 6 rokmi
4
Podlahové kúrenie - prízemie a ústredné
Mám byt na zvýšenom prízemí, pod ním sú pivnice. V bytovom dome je ústredné kúrenie. Veľmi rada by …
fural
Pred 7 rokmi
5
Podlahové kúrenie vs.schodík
Zdravím majstrov kúrenárov.Prerábam starý dom a vznikol nám z určitých dôvodov rozdiel vo výške pod…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1379
1380
1381
1382
1383
…