Podlahové kúrenie - prízemie a ústredné

Profilova fotka
Mám byt na zvýšenom prízemí, pod ním sú pivnice. V bytovom dome je ústredné kúrenie. Veľmi rada by som do chodby a kúpeľne dala podlahové kúrenie. Aké sô moje možnosti a má to vôbec za takýchto okolností zmysel? Ďakujem za názory!
Odpovedať
@franz666 dajte pod dlazbu elektricke rohoze.
Odpovedať
@franz666 a to Vy neviete , že na SK je všetko možne??!! všetko sa dá len či to bude pre Vás rentabilné . keď sa jedná o dve malé miestnosti tak presne ako písali nadomnou dajte tam pod dlažbu odporový drôt , na stenu termostat k nemu a máte to vybavené za facku bez vysekania betonu , podlahových rúr , zmiešavača atd.
Odpovedať
@franz666 ako spomenul @gkrivanek , na slovensku je všetko možné, ja dodám že všetko už bolo vymyslené. . . . . a videl som zapojenie podlahového kúrenia v kombinácii s radiátormi veľmi jednoduché. Zapojenie podlahovky na spiatočku z radiátorov. samozrejme treba robiť podlahu nanovo, ešte pretým rozbitím podlahy si zmerajte teplotu na spiatočke z radiátorov, aby nebola príliš teplá, predpokladám že na radiátoroch máte termohlavice, v tom prípade by to mohlo byť OK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?