O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skusenosti s kombinovanym kotlom na drevo a pelety
chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s kombinovanym kotlom na drevo a pelety MAGA DP 25 PREMIUM
dana1965
Pred 7 rokmi
1
Kombinovaný kotol na drevo a pelety MAGA DP 25 PREMIUM - skúsenosti
Dobry den chcem sa opytat na kombinovany kotol na drevo a pelety MAGA DP 25 PREMIUM ci sa niekomu o…
valhala90
Pred 4 rokmi
8
Domurovanie dveri
tak a babo raď.. dvere mám osadené, tým ale že tam bola zmena tak mi nad dvermi chýba domurovat cca…
kaspy
Pred 7 rokmi
3
Montaz kotla
Zdravim. Mam otazocku ohladne montaze kotlu a kotolne. Mam kotol buderus s ohrevom tuv v zasobniku …
misso01
Pred 7 rokmi
5
Aký teplovodný krb vybrať?
NED s podlahovým vykurovaním o veľkosti 285m2, 500l zásobník. Ide o alternatívny zdroj vykurovania,…
reward
Pred 7 rokmi
4
Hladame murarov
Zdravim, rozhodli sme sa ze dorobime este jednu izbu na poschodi a tak hladame sikovnych murarov al…
mato965
Pred 7 rokmi
1
Pripojenie teplej vody do studenej?
Klasický problém každej domácnosti, kde je bežný kotol. Po pustení kohútika teplej vody sa zapne ko…
petradum
Pred 7 rokmi
6
Kachle so smaltovanou upravou povrchu alebo bez?
Ahojte. Idem kupovat kachle - konkretne Jotul. A chcem vas poprosit o vase rady,tipy a idealne skus…
petersd
Pred 3 rokmi
13
sponzor fóra
Bungalov 1471
Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť o názor na tento projekt domu. Vstup , techn. miestnosť a W…
stefanl
Pred 7 rokmi
8
Cena za natiahnutie fasády bez zateplenia.
Ako sa pohybuje cena za natiahnutie fasádnej farby domu, bez penetrácie ? zateplené už máme. Ďakujem
catscan
Pred 7 rokmi
6
Vrtana studna - isla cista voda, teraz je kalna
Ahojte, pred troma tyzdnami nam navrtali studnu s hlbkou nieco cez 50 metrov. Vsetci nam odporu…
doors454
Pred 5 rokmi
22
Prestup z exterieru do interieru garaze
Ahojte priatelia, prosim vas o radu, resp. ukazku realizacii ako to mate vy. Ide o prestup z inte…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Betonárske práce a základová doska
Ahojte, vie mi niekto odporučiť nejakých majstrov na betonárske práce a základovú dosku? Trnava a o…
domi29nika
Pred 7 rokmi
1
Väzníkovy krov info
Zdravím viete mi niekto poradiť nejaku firmu na väzníkový krov za rozumnú cenu , aj tí čo majú vazn…
marekhlb
Pred 7 rokmi
1
Nová jadrová omietka?
Ahojte, kúpili sme starý tehlový byt, obúchali staré omietky až do tehly a zavolali omietkarov. Te…
vlasto11
Pred 2 rokmi
14
Hľadám stolára - 4 ks zárubní a dverí v byte v Nitre
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o kontakt na niekoho kto vyrába na mieru zárubne, dvere, prahy. …
leveretka
Pred 7 rokmi
1
Môžem klásť dlažbu pred spustením podlahovky ?
Prosím o radu, môžme klásť dlažbu aj keď ešte nebolo natlakované a spustené podlahové vykurovanie ?…
mirkoivka
Pred 7 rokmi
16
HST portal 3500x2400 na 2 časti Hliník alebo Plast ??? BB kraj dobrá firma (ZV, BB)
Zdravím, budem si vyberať firmu na okná a dvere (BB kraj), okrem iného aj na tento HST portal. Z…
zembo
Pred 7 rokmi
27
ONLINE-pravnik surne
Surne a hlavne rychlo hladam nejake oline pravnika
ado15
Pred 7 rokmi
5
Nadpojenie na existujuce potrubie
Zdravím, v kúpeľni plánujeme dať menší elektrický bojler na vodu (Aby bola teplá voda blízko), v st…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
Nosnost stareho pivnicneho stropu
podla projektu by mala byt postavena tehlova priecka z 11,5 tehly na starom betonovom pivnicnom str…
petermu
Pred 7 rokmi
4
Postup pri podpise kúpnej zmluvy
Dobry den. Po dlhom hladani sme sa komecne rozhodli pre jeden dom. Uz sme podpisali aj zaloznu zml…
ado15
Pred 7 rokmi
20
Ako nájsť trubky v zemí
Zdravím ľudia. Poprosím no radu. Kúpili sme dom pred časom a musíme vybudovať novú žumpu. Na staveb…
ivet37
Pred 7 rokmi
1
2
44
Aká je ideálna skladba izolácií domu s pultovou strechou?
Dobrý deň. Rád by som sa popýtal skúsenejších ľudí aká by bola ideálna zostava izolácii na bungalo…
ruren
Pred 7 rokmi
10
Základ pod vstupnu bráničku
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je nutné robiť základ aj pod vstupnú bráničku... viď. obr. Základ j…
neyaa
Pred 6 rokmi
14
Akú striešku nad vchodové dvere?
Zdravim. Potreboval by som poradit ohľadom striešky nad vchod. Hlavne z dôvodu nepekne urobeneho po…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Zatváranie okien
Prosím o radu. Máme nové okná. Pri otvorení okna sa nám samé zatvoria až buchnú o rám. Zavolali sme…
pavol2711
Pred 7 rokmi
16
Teplovodne kachle / na sucho?
ahojte obraciam sa na vas s prosbou o radu. aby som to skratil- rekonstrukcia RD - kompletna. takz…
ical
Pred 7 rokmi
5
Horna deka+schody
Dobry den.chcel by som sa poradit ci je lepsie hornu deku zaliat zo schodmi naraz alebo nie.Strop m…
adrian61
Pred 7 rokmi
1
Použiť pol tehly alebo rezať celé?
Ahojte, staviame z Heluz Family 30. Pod oknami nám vychádza, že potrebujeme použiť polovičnú výšku …
chrobak7
Pred 7 rokmi
25
1
2
…
1376
1377
1378
1379
1380
…