O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Umyvacka riadu Bosh, prosim poradte
Ahojtem pozrela som aj niektore starsie temy, ale nenasla som co som hladala. Zariadujeme kuchynu …
megdesign
Pred 7 rokmi
5
Betónový poter na podlahovku
Dobrý deň, viete mi poradiť cenu betónového poteru na teplovodne podlahove kurenie cca 100m2. Koľk…
maros173
Pred 7 rokmi
14
Čo zasadiť za domom do tieňa
Ahojte, poraďte niečo, ideálne niečo z čoho bude aj nejaký úžitok. Väčšinu dňa mi tam nebude svieti…
wi5hmaster
Pred 6 rokmi
7
Kupna zmluva na pozemok a splnomocnenie
Dobry den,kupujeme pozemok .Majitel je v zahranici,dal splnomocnenie na svojho brata.Prosim vas,v k…
monika553
Pred 7 rokmi
5
Bezfalcove dvere ake
Ahojte Mam otazocku kto z vas ma doma bezfalcove dvere??? A od akej firmy? Na čo si mam davat poz…
unitrex1
Pred 6 rokmi
16
Granitový drez Lavello
Ahojte... Nemá niekto skúsenosti so značkou Lavello? Rozmýšľame nad týmto drezom... https://…
robinho
Pred 7 rokmi
2
Uver na bytovku
Dobry den prajem Potrebujem poradit , problem je v tom ze som kupil novy byt nadstavbu a uz tam…
viliam_m
Pred 7 rokmi
21
Impregnovat umely kamen ?
Zdravim, Je nutne impregnivat umely kamen v exteriery? Kamen mame z mercu... , typ roma Dakuj…
viliam_m
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Zlatý dub alebo winchester?
Dobrý deň. Viem, že už to tu bolo spomínané, ale spýtam sa ešte raz. Aké okná by ste zvolili ku c…
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
7
Pozna tu niekto znalca na bleskozvod a elektrinu v dome?
ahojte....ak niekto pozna znalca na bleskozvod ci elektrinu, velmi by mi pomohol...velka vdaka
islniecko1
Pred 7 rokmi
8
Odľahčovacie relé k Protherm Raja (Vaillant EloBlock) ?
Ahojte, má niekto k elektrokotlu Protherm (Vaillant) pripojené odľahčovacie relé na dočasné zníženi…
pier
Pred 6 rokmi
3
Paropriepustna folia na hrebeni, izolacia podkrovia, parozabrana
dobry den, prosim vas pomozte mi vyriesit toto: 1: na streche pod krytinou su kontralaty samozre…
strme
Pred 6 rokmi
11
Sťažnosť na Stavebný úrad
Dobrý deň , chcela by som sa informovať , ako nájdem nejaký vzor alebo niečo keď sa chcem sťažovať …
strbskepleso
Pred 7 rokmi
13
Radiatory EVO
Mate niekto skúsenosti s radiátormi EVO?
cache
Pred 7 rokmi
4
Firma co robi tepelne cerpadla zem-voda (vrt)
Zdravim Vas Viete mi niekto poradit dobru firmu co by robila tepelne cerpadla zem-voda (vrt)? Na…
rebecca363
Pred 7 rokmi
2
Izolácia sokla
Dobrý deň, na obrázku je nákres. Hrubá stavba - murivo ytong 450 lambda IQ, vysunuté 10 cm, zateplo…
bellabeth
Pred 7 rokmi
8
Hladam stolara
Zdravim, vedeli by ste mi odporucit dobreho stolara v okoli Bratislavy/Malaciek? Dakujem
zita19
Pred 7 rokmi
5
Laminatove dvere Masonite
Mate prosim niekto Masonite dvere v CPL laminate- biele hladke? My mame teraz biele ale take so str…
dent
Pred 7 rokmi
8
Montáž kuchyne od ikea.
Caute, objednali sme vcera kuchynu IKEA a zarazila ma jedna vec a to cena montaže od nich... Ja nev…
martinmatko
Pred 7 rokmi
15
Prerábka “panelákovej” kúpelne s wc
Zdravíčko, prerábal niekto typickú panelákovú kúpelňu s wc, ale už vymurovanú? Koľko vyšla prerábka…
dedo758
Pred 7 rokmi
2
Dom od firmy Holzpartnersk s. r. o
Dobrý deň, pozná niekto stavebnú firmu Holzpartnersk ?stavia rodinné domy a chcela by som vedieť či…
l3n0ck4
Pred 7 rokmi
1
Ako vybrat suflik
neviem vybrat suflik z skrine v kupelni, ako sa to robi? (v kuchyni co mam sufliky na dolnej stran…
viliam_m
Pred 7 rokmi
3
Kľučky na interiérových dverách
Ahojte prosím vás koľko odporúčate investovať do interiérových kľučiek aby po čase nevŕzgali?? Naše…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Kuchyňa v BA
Zdravíčko, má niekto skúsenosť v rámci BA, alebo v blízkom okolí, s dobrou firmou na kuchyne? Príst…
brapene
Pred 7 rokmi
3
Kameň do gabionového plota.
Zdravím, je tu niekto z okolia Žiliny, kto robil gabionový plot? Konštrukciu už máme, no teraz rieš…
peterpb
Pred 7 rokmi
5
Terasa poter
Dobrý deň, prosím odporucte niekoho na realizáciu poteru na terase. Dakujem
jajka16
Pred 7 rokmi
2
Elektrická brána na šikmom dvore
Dobry den..ma niekto elektricku branu na sikmom dvore?
mishkabb
Pred 7 rokmi
14
Skúsenosti s poľskými firmami
Dobrý deň, má niekto osobnú skúsenosť, príp. nejaké referencie na poľskú firmu DREWONA? Je to vraj …
powerpoint
Pred 7 rokmi
1
Ústredné kúrenie
Chcem sa opitat mam ustredne kurenie samotiaz chcem urobit nove ustredne kurenie no neviem ako to p…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Akumulatorova kosacka z Mountfield - minirecenzia
Zdravim, ako nazov napoveda, chcel by som napisat par dojmov s pouzivanim akumulatorovej kosacky h…
jarosujo
Pred 4 rokmi
26
1
2
…
1374
1375
1376
1377
1378
…