Stôl do malej kuchyne

Ahojte Modrostrechaci, potrebujem od vas skusenejsich radu. Ako ste vyriesili/riesite stol v kuchyni? Jedalensky stol je vedla v obyvke,ale chcem aj nejaky v kuchyni na rychle stolovanie, ale aj kde by mi pomahali deti napr.pri peceni. Problem je, ze na jednej strane je rura, na druhej chladnicka a v strede radiator. Da sa tam vobec nieco riesit😢? Ja som spekulovala nad takym sklopnym stolom, co sa montuje k stene, ale tam zavazia ten radiator asi. Prip.nad samostatne stojacim stvorcovym stolom, kt.sa da rozlozit, ked mi budu deti pomahat, ale nie som presvedcena, ze je to naj riesenie. Preto sa obraciam na vas a uvitam aj lepsie a praktickejsie napady. Dakujem velmi pekne za pomoc.
Odpovedať
@evelyns My mame taky stol, ze doska ponad radiator prichytena na stenu a vpredu dve kovove nohy. Rohy mozes zaoblit alebo zarezat do sikma. K nemu tri barove stolicky, ktore sa zmestia pod stol. rozmery cca 150x50 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež ma také riešenie napadlo. Koľko Vás je doma, bo je pravda, že takéto riešenie je skôr len pre troch ľudí za stolom
Odpovedať
a taketo nieco? https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pr...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som to mala v byte vyriešené takto :-)
Odpovedať
@andrea505 Andrejka sme 4, ale to by nevadilo, lebo ked budeme potrebovat stolovat vsetci naraz, tak vedla v obyvke, kde mame jedalensky stoo. Ja to hladam ako dalsi pracovny priestor + ked sa chce len muz najest, ked pride z roboty alebo neskor deti zo skoly. Proste ked nebudeme vsetci naraz doma jest ☺😉.
Odpovedať
@cina1 toto som vcera pozerala v ikeii...nieco take, len bez toho uloz.priestoru
Odpovedať
@bialica nooooo...nieco taketo som si predstavovala prip.co pisala sucky1 ... len naj je to aj vidiet ☺ . Mimochodom, ta zlozena visiaca cast nevadila? Ale asi nie, lebo sa vlastne vystrela, ked sa tam sedelo. Ja som si predstavovala, zeby sa to, co visi, niekam zasuvalo, ale toto som nenasla. Stolara som sa tiez este nepytala, lebo velmi nie je ani akeho, cize preto hladam rady zatial najma tu.
Odpovedať
Profilova fotka
@evelyns mne to takto vymyslel manžel, u stolára dal urobiť len dosky, stôl stojí na jednej nohe, preto zasúvanie u nás nebolo možné a tá sklopená časť nevadila, keď sme si sadli za stôl, tak sme ju dvihli, ja som mala v byte veľmi maličkú kuchynku, pri klasickom stole by som sa asi pri linke neotočila a takto sme sa v pohode traja najedli
Odpovedať
Profilova fotka
Dat u stolara spravit len nejaku dosku to bude stacit, nevadi, ze je tam radiator, to by som neriesila absolutne, akurat co, zmeraj si hlavne aku velkost, co by ti bolo vhodne aby si sa mohla vrtiet v kuchyni aj ked tam ten mensi stolik bude :-)
Odpovedať
Tak normalne stol taky mensi aby sa vam tam zmestil a taky co bude vyssie od radiatora a je to v suchu :)
Odpovedať
skús si dať do google, že praktický skladací jedálenský stôl a vyhodí ti viacero kúskov a myslím, že práve na ten štýl by sa tebe tam niečo také hodilo, aby keď nebude treba ti tam zbytočne ten stôl nezavadzal
Odpovedať
@bialica A je to tak aj dobre, ved co viac potrebujes, ucel to splni, ked neni stol treba sa to zlozi, dobre to vyzera :-) Pana manzela mozes pochvalit :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
maju teraz vsade take tie stoliky co sa iba namontuju do steny, niektore maju aj take z casti sklapacie, to pre teba idealne riesenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ado15 Hlavne aj cenovo dostupne riesenie to je. :-) Tie stoliky stoja par desiatok eur, myslim, ze cez stolara by to stalo o nieco viacej
Odpovedať
@matismo to je jasne, ze cez stolara by to bolo asi o nieco drahsie. aj ked treba si dat spravit cenove ponuky, lebo my sme sa raz na tomto vcelku popalili. odvtedy si davame pozor a radsej dame spravit viac cenovych ponuk a potom vyberame
Odpovedať
Profilova fotka
To je jasné, že by to stálo viac, o tak poviedm, cez stolára, ktorý je aspoň trocha šikovný sa s tým dá celkom dobre vyhrať a nemusí to vyzerať tucoto
Odpovedať
@ado15 Ked nebude clovek narocny, tak to ani drahe nebude :-)
Odpovedať
@ifik5 to je samozrejme ale v dnesnej dobe su ludia dost narocny a este to chcu pomaly za pan boh zaplat :-| ]-(
Odpovedať
@matismo len najlacnejšia varianta nie je zakaždým aj tou najvhodnejšou, zase aby sa tá cena potom neodrazila aj na kvalite toho, predsa len je to logické, nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?