O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prerábka starého železneho plotu na murovany plot treba povolenie?
zdravím, plánujem prerábať starý klasický plot za mur z tvárnic, línia ani výška sa nijak nezmení, …
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Murovana vanicka sprchovacieho kuta
Dobry den, chcel by som sa poradit ohladom murovania vanicky sprchovacieho kuta v bytovke, kedze sa…
juraj_reketir
Pred 4 rokmi
3
Prečo kotol nevypína pri znížení teploty cez termostat?
Ahojte, potrebujem radu. Mame kotol Immergas Victrix X24 a k nemu termostat CAR V2. Ekvitermiku est…
imo17
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
134
Prečo mi tečie kotol ?
dobrý večer, mam problém s kotlom z ktorého mi tečie studená čierna voda zo spodných dvierok. Ak m…
marselus
Pred 4 rokmi
14
Prístupová- cesta
Dobrý deň Chcem sa spýtať na otázočku Postavili sme si dom na pozemku postupne sa pozemky rozrástl…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
18
Hrubka lepidla pri stavbe obvodovych stien
Aka hrubka lepidla ma byt pri stavbe domu?
santos950
Pred 4 rokmi
19
Recenzie na firmu Construct House s.r.o
Ahojte nemáte náhodou na stavebnú firmu Construct House s.r.o ? Pár ľudí poznám čo s nimi stavali …
lyfuska
Pred 4 rokmi
1
Balkónové dlaždice v kúpeľni
Ahojte. Má niekto skúsenost s použitím balkónových drevených dlaždíc v kúpeľni? Mám na mysli niečo …
technik007
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Dub anthor prírodný
Ahojte, máte prosím vás niekto od eggeru dub anthor prírodný? Odporučil mi ho stolár, že je to lepš…
gabika1080
Pred 4 rokmi
1
Orientácia terasy a názor na projekt:
Zdravím všetkých stavbárov, rad by som si vypočul názor aj vás ako skúsenejších stavbárov a ľudí bu…
rkorba
Pred 4 rokmi
27
Kotvenie kameninového obkladu - kotvy
Ahojte, neviete mi prosím niekto poradiť kde by som zohnal takéto kotvy ako na obrázku? Chcem to po…
marioari
Pred 4 rokmi
6
Bude platiť nový zákon ohľadom nevysporiadaných pozemkov?
Chcela by som sa opýtať či je na tom niečo pravdy že od januára by mal byť taký zákon že keď máte n…
vlasta_martovicova
Pred 4 rokmi
10
Plynové vzpery (Plynové tlmiče)
Zdravím dámy a páni, chystám sa inštalovať (namontovať) plynové vzpery/tlmiče (neviem ako sa to p…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Spodná voda v jame na prečerpávačku
Zdravím, mám spodnú vodu v jame (jama ma cca 1,8m) voda je vo výške cca 1,5m, potrebujem do nej umi…
martinnitra
Pred 4 rokmi
11
Podlaha v starom dome
Zdravim, prosim vas poraďte mi prosím co dat na staré dosky v starom dome pod plavajucu/laminátovú …
vebi34
Pred 4 rokmi
2
Rohové skrinky IKEA
Ahojte, kto máte už kuchyňu z IKEA, Metod, ktoré rohové spodné skrinky máte a aká je spokojnosť? Má…
mgx
Pred 4 rokmi
5
Kanalizácia v pláne
Ahojte, Prosím, ako vyriešiť pozemok v obci bez kanalizácie, kde je kanalizácia naplánovaná cez eur…
dent
Pred 4 rokmi
18
DT Plot + Kameň: Je potrebný styrodur pod sieťku?
Ahojte strecháči. Podobná diskusia sa tu riešila, ale nie celkom jasne. K môjmu dotazu: Máme vy…
radikk86
Pred 4 rokmi
1
2
32
Pomoc s výberom rekuperačnej jednotky
Ahojte, potreboval by som pomoct s vyberom rekuperacnej jednotky pre RD. Tie znacky su mi vsetky do…
muska414
Pred 4 rokmi
12
Kuchyna vizualizacia postrehy
Ahojte, co hovorite na navrh kuchyne? Nieco by ste upravili? Nalavo biely leskly senosan, pracovna …
durim
Pred 4 rokmi
21
Vase rady, tipy
Prosim obraciam sa na Vas aby ste poradili vase skusenosti, postrehy, rady, tipy do rekonstrukcie R…
teta_z_lesa
Pred 4 rokmi
5
Aká je cena domu na klúč s rozmermi cca 100 m2?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na cenu výstavby rodinného domu na klúč rozmery cca 100 m2. Neja…
patrik194
Pred 4 rokmi
14
Zlta kuchyna
Ahojte..poradte, lebo sme s dcerou asi bez fantazie....aky stol stolicky ako ,zladit takuto kuchynu…
karcika8
Pred 4 rokmi
13
Druhá Vrstva samonivelacnej stierky
Pozdravujem vás všetkých ..viete mi prosím povedať ako urobiť druhu vrstvu samonivelacnej stierky ?…
pedrisito
Pred 4 rokmi
3
Zbúranie starého domu
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť niekoho kto sa zaoberá búracími prácami v okolí Púchova? Zárove…
jan45
Pred 4 rokmi
4
Ako využiť množstvo kameňa - pieskovca na pozemku?
Na pozemku mam kopu pieskovca (cca 50-55 m3) Pieskovec ostal z búrania starého domu 50 rokov dozad…
charles91
Pred 4 rokmi
8
Krbové sklo
Zdravím, potrebujem poradiť. S čím mám vyčistiť sklo na krbe? Skúšala som všetky možné prostriedky.…
milos35
Pred 4 rokmi
4
Ako skombinovať drevený strop a moderné zariadenie?
Ahojte, kúpili sme novostavbu, kde už bola kuchyňa, podlahy, dvere... V dome je málo svetla, ideme…
mamkaivetusik
Pred 4 rokmi
16
Bungalov 193 Prodom
Zdravím staval tu niekto tento dom ? https://www.prodom.sk/projekty-domov/bungalow-193 chcel by som…
ada16
Pred 4 rokmi
2
Stĺpy terasy z tvárnic v imitácii dreva/tehly?
Vedel by niekto poradiť, či sa dajú kúpiť tvárnice v imitácii dreva alebo tehly, ktorými by sme moh…
santos950
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
946
947
948
949
950
…