O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Izolacia starych zakladov
Zdravim, mozno to tu uz bolo len nejak to nemozem najst. Mame starsi dom, niektore veci uz su uspes…
jan45
Pred 4 rokmi
7
Pieskovo-cementová suchá zmes namiesto betónu
Zdravím, má niekto s podobnou realizáciuo skúsenosti? Aká je životnosť? Namiesto betónu používajú p…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Projekt na garaz
Zdravím,chcel by som sa spýtať,ci nie je podľa vás vela dať za projekt garaze 1200€ ma to byt jedn…
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Projektant/architekt v okolí BB-ZV?
Zdravím hľadám projektanta architekta v okoli BB-ZV za rozumné peniaze. Projekt domu, statika + pro…
johnny_maslito
Pred 4 rokmi
1
Náter starej chalupy
Dobrý deň, prosím Vás má tu niekto skúsenosti, čim pretreť starú chalupu? Pôvodný náter bol čierny,…
kosto13
Pred 4 rokmi
4
Napojenie dymovodu na krbove kachle
Chcem sa spytat ci mozem napojit krbove kachle na zadne napojenie dymovodu vodorovne do sopucha vys…
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
26
Fasáda na starom dome.
Rekonštruujem dom z roku 1853 a prišiel čas aj na fasádu. Akú zvoliť? Rada by som zachovala starý v…
vebi34
Pred 4 rokmi
17
Výrobník cukrovej vaty
Rad by som sa spýtal či ma niekto takýto vyrobnik cukrovej vaty ako na obrázkoch. A ako mu funguje…
milan209
Pred 4 rokmi
6
sponzor fóra
Ako uložiť obvodové múry
Dobrý deň. Poprosil by som názor. Idem stavať záhradný domček, základy su vytiahnuté z DT 15cm, - 2…
muska414
Pred 4 rokmi
9
Uzemnenie žľabu
Zdravím, chcel by som sa opýtať na jednu vec. Aké môžu nastať rizika, ak takýto oceľový žľab (na o…
majo24
Pred 4 rokmi
1
Kúrenie elektrické
Dobrý deň chcel by som sa opýtať na náklady na kúrenie cez tepelné čerpadlo. Byt 74 metrov tehlový …
duzu
Pred 4 rokmi
13
Umyvacka riadu bosh -model + funkcie
V podstate zo vsetkych spotrebicov hladam uz len umyvacku riadu. Citam toho dost. Rozhodol som sa p…
kejsix
Pred 4 rokmi
2
Terran Danubia Evo Carbon alebo čierny bramac
Pozdravujeme všetkych....Prosím o radu a pomoc nakoľko sme v štadiu rozhodovania aky typ strešnej k…
medikooo
Pred 4 rokmi
6
Rozdiel spoločností SSE a Slovenská energetika a.s.
Chcem sa informovať aký je rozdiel medzi spoločnosťami Stredoslovenská energetika, a.s. a Slovenská…
mynick2008
Pred 4 rokmi
12
Aky pozemok vybrat?
Dobry den, viete mi prosim poradit? Mame na vyber 2pozemky- jeden ma dokonale vyhlady, ale je v taz…
kaktusik007
Pred 4 rokmi
8
Zvadnuty vavrinovec
Ahojte. Koncom leta sme zasadili vavrinovec. Dlho bol pekny, no cez zimu v nom stale stala voda, ho…
zita19
Pred 4 rokmi
3
Rekonstrukcia - nazor na firmu JUSTAV
Dobry den. Chcel by som vykonat rekonstrukciu bytu a rad by som sa informoval o firme JUSTAV z B…
rgx
Pred 4 rokmi
4
Kupelna a vyber obkladov pocas Covid-u
Ahojte, pomalicky musim zacat riesit vyber obkladu do kupelne a kedze je situacia aka je, tak to b…
akvi
Pred 4 rokmi
12
Vodiaca lišta na roldor
Má niekto skúsenosť s čiernou vodiacou lištou pre roldorove dvere(dvierka)? Ide mi o to či sa tá či…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Prečerpávacia šachta a čerpadlo
Zdravím, obdržal som plastovú šachtu a čerpadlo, čerpadlo bolo v šachte len tak na volno pohodené, …
martinnitra
Pred 4 rokmi
4
Okná Elastic Ilava
máte niekto skúsenosti s týmito oknami? nikde sa neviem dopátrať na referencie na to ako dlho tá fi…
miroslav48
Pred 4 rokmi
27
TS domu
Caute Ak vie niekto cca preratat TS a potrebu tepla.od prejektanta mam udaj 5,7 TS a ci je to ok al…
lvza
Pred 4 rokmi
4
Vonkajšie hlinikové žalúzie
Dobrý deň, viete mi poradiť overenú firmu na vonkajšie žalúzie ? Najlepšie PO, SNV, PP Ďakujem
dudah
Pred 4 rokmi
1
Sklon strechy
Dobrý deň. Mam vybraty projekt domu. Fotky prilozim. Len neviem aky je sklon strechy. Nikde to tam …
zita19
Pred 4 rokmi
3
Okná a dvere + montáž, čo vybrať?
Ahojte strecháči, ospravedlňujem sa ak zbytočne zakladám novú tému, ale z predošlých som nenašla od…
revolucne_okna
Pred 4 rokmi
15
Skusacka napätia
Zdravím, sú tu nejaký elekteikari? Potrebujem poradiť. Donedávna som mal (kým mi ju neukradli) sku…
technik007
Pred 4 rokmi
4
Tvrda voda poradte riesenie
Prosim o radu. Budem mat vlastnu studnu avsak mame tvrdu vodu a chcem predist problemom neskor. Rad…
kata698
Pred 4 rokmi
12
Dáva sa zateplenie aj do časti strechy, čo vytŕča?
Pekný deň. Prosím vás , dáva sa zateplenie aj do tejto časti strechy , čo vytŕča ? Dakujem
bejban
Pred 4 rokmi
4
Problém s gamatkami karma
Zapnem gamatky v celom dome a po 10 sekundách shasne malý plamienok (iskra) a tím pádom aj plameň-…
pavol_seman
Pred 4 rokmi
9
Máte skúsenosti so stolármi z Poľska?
Mate dobre skusenosti so stolarmi z Polska? Ak ano, mozete mi prosim poslat kontakt? Dakujem.
slavka_kvietkova
Pred 4 rokmi
17
1
2
…
944
945
946
947
948
…