O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hladam architekta potrebujem poradit
ahojte je tu nejaky architekt potrebovala by som sa spytat na par veci :) dakujem
jarmila_fujakova
Pred 4 rokmi
11
Obyvačka spolu so spalňou
Ahojte, potrebovala by som radu. Máme obyvačku 6x4m , a potrebujem hu využívať aj ako spalňu, len r…
lenkito10
Pred 4 rokmi
17
Jedáleň bez okna
Prosím vás ako máte riešenú jedáleň,keďže tam nemám okno,a priamo do kuchyne tiež nemôže ísť,je pre…
okro1
Pred 4 rokmi
14
Výmena kuchynskej pracovnej dosky
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Chcela by som vymeniť laminátovú pracovnú dosku dub Halifax pr…
okro1
Pred 4 rokmi
18
Brať pôžičky uvážene, exponenciálne pribúda exekúcií
Ľudia, ktorí si berú pôžičky nechápu úrok a samotnú výšku preplatenia. Treba si uvedomiť, že úrok -…
decembrovka77
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
10
11
320
Výmena plávajúcej podlahy
Dobrý deň. Dá sa vymeniť podlaha ak v izbách je nábytok a to tak, že na polku izby by sme spravili…
okro1
Pred 4 rokmi
7
Voda zo studne ako úžitková pri kanalizacii
Dobrý deň bývame v rodinnom dome máme vlastnú studňu,žumpu. Plánuje sa robiť kanalizácia. Zaujíma m…
fural
Pred 4 rokmi
2
BUNGALOV 37 - MFpro / ARD Unit 0
Ahojte. Hladam kvalitnu a serioznu firmu, ktora by mi postavila tento RD. Miesto stavby je okolie S…
ivo333
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Nafukovacia Virivka Mountfield
Ahojte strechaci , Ake mate skusenosti z nafukovacimi virivkami ?
yokomo
Pred 4 rokmi
16
Odbornik na riesenie ohrevu vody v byte BA
Zdravim, momentalne rekonstrujeme kupelnu v starsom byte. Momentalne mame ohrev vody rieseny cez pl…
stevo2341
Pred 4 rokmi
1
Kyvadlové interiérové dvere
prosím vás viete mi poradiť, kto predáva alebo vie vyrobiť kyvadlové interiérové dvere? sú to vlast…
sempro
Pred 4 rokmi
1
Dá sa zapojiť umývačka a práčka na teplú vodu?
Stretol sa uz niekto s tym zeby bola umyvacka a pracka zapojena priamo na teplu vodu? Je to vobec r…
zita19
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
63
Drevená pergola - ako často ju treba ošetrovať?
Dobry den, dostali sme super ponuku na drevenu pergolu. Ponukajuci deklaruje, ze drevo treba ose…
pemasko
Pred 4 rokmi
1
2
45
Upevnenie plotu
Zdravim, mame plot z deteciek, avsak bez striesky a zial, rokmi nasiakol plot vodu a v zime to pomr…
lagatta
Pred 4 rokmi
1
Železná verzus drevená pergola
Chcela by som pocut vas nazor.Chceli by sme prekryt terasu velku 6.4m.Rozmyslame nad zeleznou konst…
vaclavvasek
Pred 4 rokmi
1
2
34
Cenovo dostupny pristresok na dve auta
Kto v okoli To postavi dreveny pristresok na dve auta za rozumnu cenu? Alebo iny typ pristresku
majdalen89
Pred 4 rokmi
1
2
35
Aky je to chrobak a kde sa vzal
Dobry den, mama v panelakovom byte na 3tom poschodi vcera nasla 2 taketo chrobaky a dnes 4.. co to …
bigmar
Pred 4 rokmi
8
Prerábka starého domu na garáž
Ahojte, potrebujem poradiť. Máme postavený na pozemku nový dom. Pred ním stojí starý dom, ktorý chc…
kokanik
Pred 4 rokmi
5
Ideme rekonštruovať dom z 50tych rokov. Hľadáme inšpirácie, rady, skúsenosti, ceny...
Pekný deň :slight_smile: Radi by sme sa pustili do rekonštrukcie domu z 50tych rokov. Potrebujeme …
betka8880
Pred 4 rokmi
5
Co dat na terasu
Zdravim mam otazku co by ste odporucili na terasu ? My by sme chceli dat dlazbu ale obavam sa ze sa…
betka8880
Pred 4 rokmi
22
Diera v ráme okna po vybratí filtra a hluk
dobry den, vedeli by ste mi prosim poradit? byvame v novostavbe, na niektorych plastovych oknach b…
falbala132
Pred 4 rokmi
1
Cena zámkovej dlažby
Ahojte chcela by som poprosit o info tych ktori maju skusenost aka je cca cena zamkovej dlazby m2 -…
tominohorvath
Pred 4 rokmi
1
2
48
Wifi termostat podlahovka
Ahojte ludkovia. Prosim vas neviete mi niekto odporucit nejaky spolahlivy dobry termostat na wifi? …
manilla
Pred 4 rokmi
4
Prestresenie plnym polykarbonatom - PO / SB - okolie
Je tu niekto z okolia Presova / Sabinova / Starej Lubovne, kto ma nieco (terasu/zimnu zahradu/...) …
pepedoparoma
Pred 4 rokmi
1
Vložkovanie vaní (vaňa do vane)
Máte niekto skúsenosť s týmto spôsobom opravy starej vane? Ak áno aký bol výsledok, koľko to stálo…
marssmykkok
Pred 4 rokmi
3
Bakterie zumpa
Ahojte, Ma niekto skusenosti s pouzivanim bakterii v zumpe,skusenosti s ucinnostou?Pripadne poradi…
milan_
Pred 4 rokmi
7
Prechodova lista tenka
Dobry den, potrebovala by som poradit aku listu pouzit medzi dlazbou a plavajucou podlahou aby bola…
miselito
Pred 4 rokmi
5
Kurenie Zilina a okolie
Stavia niekto dom alebo potrebuje rekosntrukciu? :slight_smile:
lauraisabella
Pred 4 rokmi
1
Uprava terenu okolo doma Žilina
Zdravim chcem sa spytat ci nepoznate firmu alebo partiu na terenne upravy v Žiline. Pripradne odpor…
pavolkurej
Pred 4 rokmi
11
Liapor
Poprosil by som info, chcem robiť podlahy z Liaporu v starom kamennom dome podlaha hlina môžem dať …
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
7
1
2
…
942
943
944
945
946
…