O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako zatepliť sadrokartónovy strop ?
Prosil by som o radu ,mám strop z betónovych vibrolisovaných vložiek uloženych na rector nosníkoch.…
marcuss
Pred 4 rokmi
7
Priznané stropné trámy
Ahojte, vedel by niekto poradiť, ako vyplniť tieto kasle, či treba drevo niečím napustiť, popripade…
marcuss
Pred 4 rokmi
6
Štrk alebo kôru do okrasných záhonov?
Prosim Vas, pracujeme na novej zahrade a som na vazkach co dat do okrasnych zahonov. Viac sa mi pac…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
38
Bezdotykové batérie-skúsenosti
Ahojte, máte niekto bezdotykové batérie, napr. v kúpelke? Rozmýšľam nad nimi do malej spodnej kúpel…
lenkito10
Pred 4 rokmi
16
Pretlacenie HDPE 32 hadice cez elektrikarsku chranicku
Ahojte, stavitel mi dal HDPE 32 hlavnu privodnu hadicu vody do zakladovych pasov, problem je, ze ju…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
21
Sú lepšie strešné okná Velux alebo Rooflite?
Boli sme prakticky rozhodnuty pre velux .. kedze sme to povazolvali za najkvalitnejsie stresne okno…
velakusin
Pred 4 rokmi
18
Peletky- ktoré sú kvalitné?
Ahojte...chcem poprosit tych co doma vyuzivaju peletovy kotol a maju uz za sebou aspon jedno-dve vy…
alexejvo
Pred 4 rokmi
5
Zmäkcovač vody maicat
Je tu niekto, kto na zmäkčenie vody používa maicat? Hľadal som tu na modrej streche niekoho, kto má…
raphael42
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Podrvenie starej hospodárskej budovy
Ahojte stavebníci. Na pozemku, kde plánujem stavať mám staré hospodárske budovy (pálená tehla + bet…
treborztv
Pred 4 rokmi
13
Indukcia v rovine
Prosím máte skúsenosti s indukciou zabudovanou úplne do roviny?príde mi to veľmi praktické zvolí tý…
daralbajda
Pred 4 rokmi
1
2
36
Stavba rekreačnej chaty na pozemku určenom na rodinný dom
Ahojte chcela by som sa opýtať, kúpili sme pozemok ktorý je určený na výstavbu rodinného domu. Moho…
diankaaaaa
Pred 4 rokmi
6
Vonkajsie zaluzie
Dobry den planujeme si v buducnosti namontovat vonkajsie zaluzie. Momentalne sme vo faze kedy sa ro…
jurkoboss
Pred 4 rokmi
7
Záväznosť územného plánu obce
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť, ako a či je vôbec územný plán obce nejako záväzný pre majiteľov…
janetbla
Pred 4 rokmi
7
Vysie nájomné
Dobry den. Chcem sa opýtať ci sa môže každoročne nájomné za byt zvyšovať ak prídu nedoplatky za ene…
lubobalascak
Pred 4 rokmi
9
Termostat a Tepelné čerpadlo
Ahojte, prosím Vás, chcel by som sa spýtať, podľa vašich prevádzkových skúseností je lepšie ovládať…
palo231
Pred 4 rokmi
2
Úprava terénu - povolenie
Ahoj, približne 1/3 nášho pozemku je nižšie ako zvyšok pozemku, ešte pred začatím stavby rodinného …
halnas
Pred 4 rokmi
2
Hľadám projektanta Piešťany,Myjava a okolie
Hľadám spoľahlivého projektanta na poschodový rodinný dom,poprosim skúsenosti,vďaka
halnas
Pred 4 rokmi
2
L-kový domček - čo by ste zmenili na projekte?
Ahojte co poviete na tento bungalov? Zmenili by ste niečo? :sunglasses:
mimka1989
Pred 4 rokmi
20
Ochranné pásmo od potoka- plot
Zdravim :slight_smile: Na konci pozemku máme potok, ktorého ochranné pásmo je 6 m. Chcem sa opýtať…
milos35
Pred 4 rokmi
5
ABW alpsky plot
Ahojte, mate niekto plot od firmy abw, konkretne Alpsky plot-siva, alebo biela? Potesila by ma rea…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
7
Odvetranie oblozenia krbovej vlozky
Zdravim, Planujem si namontovat krbovu vlozku Chopok s vysuvnymi dvierkami. Mam dvoch profesionaln…
originalx
Pred 4 rokmi
10
Studena podlaha
Ahojte. Chcem vyriesit v dome jednu vec a sice studenu podlahu v detskej izbe. Dom je starý a pod p…
ernesttyukos
Pred 4 rokmi
1
2
33
Markíza? Rolety? Záclony? Závesy?
Zdravím, hľadám šikovné riešenie tieňa na loggiu. Prioritou je finančná a inštalačná nenáročnosť.…
tomastedatak
Pred 4 rokmi
5
Ukončovacie lišty na obklad
Ahojte. Prosím Vás, aké obkladové ukončovacie lišty by ste použili na hrany murovaného prahu s…
tinuskaaaa
Pred 4 rokmi
5
Sieťky na okná - východné Slovensko
Ahoj, neviete mi niekto odporucit a poradit nejaku firmu na vychodnom slovensku (okolie HE, MI, PO)…
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
20
Projektant Piešťany
Dobrý deň , chcel by som sa spýtať či niekto z vás vie odporučiť nejakého projektanta s Piešťan a o…
smoulenecka
Pred 4 rokmi
4
Kúrenie kompakt 35
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto staval dom Kompakt 35? Jedna sa mi o kúrenie…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
2
Baumit Rohožník
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto nemá bližšie informácie o výrobnom závode v Roho…
leaa21
Pred 4 rokmi
7
Zasklenie terasy 2
Dobry den, rada by som sa spytala, ci ma niekto skusenosti s firmami Alusun alebo Glassur, obe zo S…
siska19
Pred 4 rokmi
1
TV na terasu
Ahojte, chceme si doma zavesiť tv na stenu a zároveň s tým rozmýšľame, že rovnaký držiak na tv namo…
jano66
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
943
944
945
946
947
…