Bezdotykové batérie-skúsenosti

Ahojte, máte niekto bezdotykové batérie, napr. v kúpelke? Rozmýšľam nad nimi do malej spodnej kúpelky, zdá sa mi to veľmi praktické, pretože si v nej umývame len ruky, nepoužívame ju na kompletnú hygienu a tiež pre návštevy. Má ich niekto a podelíte sa so skúsenosťami? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gklin už som sa naľakal, že som zaostalý, pretože dotykový displej. ma rozčuluje. Ale Vy myslíte baterie riadené fotobunkou, na to musíte mať k potrubiu dovedenú el a zabudovaný ovládač, nedajú sa použiť na výmenu za straršie už zabudované.
Odpovedať
@jan45 aha...ja som to pochopila tak, že fotobunka je napájaná z nejakej "baterky", ktoré sa dajú vymeniť, keď sa vybiju...elektrinu pod umývadlom nemáme dovedenú 🤔
Odpovedať
@gklin Ale sú aj také aké popisuješ, ovládanie je napájané z batérií zabudovanej... ;-)
Odpovedať
@gklin Montoval som ich v školách v De ako aj v At vo WC.. Ale nezabudni že nie sú najlacnejšie cca ako chceš Ty na batérie, 4x1,5v 200€.. ;-)
Odpovedať
@technik007 ano, ceny som si pozrela, nie je to lacne, ale je to take efektne, moderne a zaujimave
Odpovedať
Profilova fotka
@gklin za 20e xiaomi. bezabudni si vybrat cesky sklad. namontujes na nasu klasicku (hlupu) bateriu https://www.banggood.com/Smartda-Inte... nabit staci raz za 2-3 mesiace cez zabudovany mikrousb konektor. elektriku netreba.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mam dve, vo WC a v kupelni pre deti. Obe su aj na teplu vodu, ta v kupelni ma vzadu packu na vypust, ta vo wc nie, netrebalo. Grohe, byvame mesiac a pol, su na bateriu, nie na elektriku. Je to navykove. Ta v kupelni je z DE, tazka, ako bateria, ta vo WC bola objednavana zo sanitino cz, vonkajsok je z plastu, lahka, az som sa zlakla ze je to napodobenina, no funguju. K tymto bateriam je aj nejaky dialkovy ovladac, ktorym sa nastavuje Sila vody, dlzka... Ten nemam. V kupelni tecie dlhsie, vo WC kratsie. Su aj na elektriku, aj na lithium bateriu.
Odpovedať
@lenkito10 " ta vo wc nie, netrebalo." :-x x-)
Odpovedať
@lenkito10 ďakujem za info, ešte rozmýšĺam, že ako čistíš umývadlo, keď ho chcem niečím nastriekať, nechať trochu pôsobiť a potom opláchnuť. To asi zakaždým tečie a čist. prostriedok spláchne 🤔 . Uvažujem už trochu ďalej...
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 Ta nema znamienka, sak hlavne ze si rozumime, ne? @gklin pri cisteni sa zahras kto z koho, resp na macku a mys. Zatial je to nove, pretretie okolo a potom vo vnutri, nejake drhnutie netreba. Ale ak chces nechat posobit, tak rozprasovacom postriekas.
Odpovedať
@lenkito10 myslela som čistenie umývadla
Odpovedať
@lenkito10 " netrebalo" má znamienka?? :-( ;-) ináč si ale rozumieme :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@technik007 mňa to uistilo, že som na Slovensku
Odpovedať
@jan45 :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gklin ved aj ja. Bud poumyvas umyvadlo tak, ze sa vyhnes aby ta voda nezasiahla, alebo rozstriekavacom nastriekas - nadobka ktora strieka, ked chces nechat posobit. Este je tu tato moznost na fotke a voda netecie. Senzor nie je stimulovany. @technik007 ja ze "ta" nie je tá. Ale ako "ta" na vychode na zaciatku vety. No a pisat dve slova, ked staci jedno... My, mladsia generacia 🤭 si dovolime vselico. 😆 Moja kolegyna nemvedela co je to "karovať"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?