Aky pozemok vybrat?

Dobry den, viete mi prosim poradit? Mame na vyber 2pozemky- jeden ma dokonale vyhlady, ale je v tazsie dostupnom terene, par kilometrov dalej od nasej planovanej lokality. Ten druhy je v planovanej lokalite, s dobrou dostupnostou, ale zasa vyhlady biedne... cena je cca rovnaka, takze skor sa nevieme rozhodnut ci dokonale vyhlady alebo praktickejsi celorocny pristup. Ti co mate takto vikendove chalupy- keby ste mali znova stavat- ako by ste sa rozhodli? Vdaka za Vase rady😉
Odpovedať
Ak ide o víkendovú chalupu (nieje to jednoznačne napísané), volila by som výhľady
Odpovedať
ked to je na denno denne dochadzanie a byvanie ta lepsiu dostupnost, a v zime ak nasnezi ta sa nebudes bat
Odpovedať
Ak je to na trvale byvanie odporucam si predstavit, ako ide sama domov 11 rocna dcera zo skoly, cize dostupnost. A tiez, ci v tom dome nechate chore dieta same cely den - cize bezpecnost.
Odpovedať
Nechcem nejak veľmi podpichovat :-) Asi by som počkal a hľadal nejaký 3 pozemok, ktorý bude v dobrej lokalite a s dobrými výhľadmi. :-) Viem, že v dnešnej dobe je to veľmi ťažké. Ale v tejto situácii keď vás ani jeden pozemok nenadchol na jeho kúpu, tak ak by ste si zvolili ktorýkoľvek z týchto dvoch, môže vás časom v podvedomí mátať myšlienka, či ste vybrali dobre. A ak by som mal tak bývať celý život, no neviem :-)
Odpovedať
Bola by to len vikendova a prazdninova chalupa😉
Odpovedať
@majulienk pokiaľ by to bola víkendová a prázdninové chalupa, bral by som výhľady. Časom sa možno upraví aj príjazdová cesta. zaobstaral si auto 4x4, Záleží od lokality, zimy už nie sú to, čo bývali kedysi.
Odpovedať
Profilova fotka
@majulienk no... mam dve vikendove nehnutelnosti, takze mam oboje :-D ale prve som brala jednoznacne vyhlady, aj ked je tam tazsia dostupnost a v zime vyhradne posledny kilometer a pol do kopca peso :) nelutujem, avsak je to vyslovene sezonna nehnutelnost a uz v polovici novembra zazimujem a vacsinou sa tam dostanem do marca tak raz :( no rovnako musim povedat, ze financne bola takmer na polovici tej druhej a v tej dobe som na nic drahsie naozaj nemala, toto bol strop :) druhu nehnutelnost mam bez vyhladov, akoby na rovine, v intravilane mestkej casti, okolo iba zahrady a pole a dalej od bytu kde byvam, avsak s bezproblemovym pristupom pocas celeho roka - ked je sneh (vela) ci moc dazdivo (rovna sa premocena pristupova cesta) tak prejdem peso cca 100 metrov po rovine - asi tolko to mam od asfaltky... moja mama to ma presne 2 km od jej bytu, cize viem prejst peso kedykolvek a mama zvlada aj napriek veku v pohode na bicykli. Vyhody - som tam v zime castejsie :) tazko povedat, comu mas dat prednost, kazda tato moja nehnutelnost ma svoje plusy a aj minusy... len teda tam kde je lepsia dostupnost ( ale zase mam to kilometrovo dalej) tak som tam castejsie a obavam sa, ze ak by som tam mala kanalizaciu a mestky vodovod ( v tejto mestskej casti sa iba planuje a snad do 10tich rokov bude) sa obavam ze uz by to nebola iba chalupa ale casom plnohodnotny rodinny dom :-D z mojich skusenosti ti mozem povedat, ze dolezita je vzdialenost - ak je to do 15 km, budes tam chodit aj cez tyzden, ak je to do desat - zvladnes v pohode aj na bicykli a zvladnu to potom kludne aj deti. Osobne si vikendovu nehnutelnost vo vacsej vzdialenosti predstavit neviem - tych 15 - 20 minut autom je podla mna strop. No a siete su dolezite - u prvej nehnutelnosti nemam ani vodu a ani elektriku, u druhej mam studnu a elektriku a mam pocit ze je to neskutocny luxus :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?