Vase rady, tipy

Prosim obraciam sa na Vas aby ste poradili vase skusenosti, postrehy, rady, tipy do rekonstrukcie RD a nasledne zariadovanie.... s cim ste spokojni, s cim nie, co by ste menili, co odporucate... napr. Podlahove kurenie, klimatizaciu, eleltricke zaluzie, ale aj hocico co sa tyka zariadovania a ste s tym spokojni ...dakujem krasne
Odpovedať
@veverka123456 nenasla si ziadne info na modrej streche? To co sa pytas je tak siroka tema, ze jedno vlakno ti bude malo.
Odpovedať
@veverka123456 ja za úplne najdôležitejšiu vec pri rekonštrukcii považujem prípravu a spravne informácie. Inak sa opravuje 20 ročný dom a inak 100 ročný. Správny projekt dokáže zo stareho domu spraviť úžasné bývanie za rozumné peniaze, naopak neodbornými zásahmi sa dá úplne zničiť ci predraziť. Zariadenie to už je iba ta finálna fáza a záleží od vkusu a preferencií, to je úplne jedno ci ide o rekonštrukciu alebo novostavbu. K tvojim otázkam - elektrické žalúzie, my mame vonkajšie schované vo fasáde, super vec ak sú okná blízko ulice, v spálňach. Mechanické sa ľahšie opravia, čo poznám 2 domacnosti všade sa kazia a musia si volať firmu na opravu, mechanicke opravi svojpomocne aj úplný antitalent. Klimatizáciu nie, skôr rekuperaciu, ta vie aj chladiť Podlahovku mame v kúpeľni, chceli sme drevenne podlahy a parkety co môžu ísť na podlahové kúrenie boli nad nás rozpočet.
Odpovedať
@teta_z_lesa a klima nevie chladit?
Odpovedať
@cukrik25 to je možno nevýhoda písaného slova, pri snahe ušetriť si písanie a skrátiť vety sa môže stať že niektorí ľudia nepochopia jej skutočný význam. Možno to bola príliš krátka veta, ale naozaj som tým nemyslela to ze klimatizácia nevie chladiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?