O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skusenosti so stavebnou firmou
Zdravim Vas, chcel som sa spytat ci ma niekto skusenosti, referencie na stavebnu firmu MV mont s.r.…
scheal
Pred 10 rokmi
2
Dopravný policajt a jeho vyjadrenie
Ahojte, popri schvaľovaní stavby nášho domčeka sme sa teraz zasekli kôli tomu, že dopravný policajt…
adka1978
Pred 10 rokmi
13
Cibuloviny a nastielka
Chcel by som sa spytat, ci mozme zasadit cibuloviny (hlavne tulipany) pod nastielku z piniovej kory…
rivasvk
Pred 10 rokmi
5
Dlzka el. kabla pre cerpadlo
Ahojte, prosim o radu elektrikara - mam cerpadlo (230V) s prikonom do 2kW, bohuzial je cca 200m od …
19olo88
Pred 10 rokmi
6
Velkosť zárubne
Ahojte, neviete nahodou do akej velkosti vedia v Merkury markete vyhotovit zárubne na drevene obloz…
kinnetic
Pred 10 rokmi
4
Ahojte, viete mi poradit nejakého stolára , ktorý by mi vedel vyrobit túto policu za rozumnú cenu ?
Trnava - okolie
17juraj17
Pred 10 rokmi
2
Drevené brikety v okolí Nitry (odber v malom množste)?
Ahojte,neviete mi poradiť, kde v okolí Nitry, by som zohnal drevené brikety-z tvrdých drevín (odber…
matorado
Pred 10 rokmi
2
Zadebnenie stablonu pred ci po zime?
Ahojte. Chcem sa popytat, ci je potrebne obit stablon OSB doskami pred zimou, ci nie. Pre uplnost. …
mato176
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Sused, presah strechy, stavebné povolenie
Ahojte, chcem sa spýtať,chystáme prerábať a nadstavovať starý rodinný dom cca 50 rokov starý, je po…
17juraj17
Pred 10 rokmi
10
Problem s vodarom kurenarom.
Vedel by mi niekto poradit ako "donutit" nasho pana vodara-kurenara aby si dorobil svoju pracu a pr…
lumakla
Pred 10 rokmi
12
Nabytok z polska
kde kupim v polsku provensalsky lacnejsi nabytok alebo prosim poradte mi nejaku internetovu polsku …
godfather
Pred 10 rokmi
2
Zahradny domcek nad vsakovackou
Ahojte,prosim o.radu,je ok urobit dreveny zahradny domcek nad vsakovackou? Betonovy zakladovu dosku…
peto99
Pred 10 rokmi
2
Dilatovať oceľovú konštrukciu od obvodového múra, ako, alebo neriešiť?
V rámci projektu RD mám naprojektované oceľovo drevený prístrešok. 1. Prístrešok bude upevnený o…
mikenda_present
Pred 10 rokmi
5
Poraďte zimnú záhradu ,material a firmu.
Rada budem keď sa mi ozvu aj ľudia čo už majú doma zimnú záhradu. Ďakujem.
stif0
Pred 10 rokmi
2
Problém s tesnením na oknách
Dobrý deň, pred mesiacom sme sa rozhodli vymeniť okná za plastové. Jedná sa o profil Aluplast 4000…
blackomt
Pred 10 rokmi
9
Potery s podlahovym kurenim pred osadenim okien
dobry den, robil to niekto z vas takto?...najskor podlahove kurenie s potermi a az potom osadza…
jajka2407
Pred 10 rokmi
4
Kto obloží krb
prosím o radu, čím obložiť tento krb/ chceme len okolo vložky asi../a hlavne poradte kto, krbárom …
godfather
Pred 10 rokmi
4
Nacenenie kuchyne
Prosim Vas pekne znova o Vase nazory ohladom tej mojej kuchyne.Stolar mi ju nacenil na cca3500€ s t…
madlion85
Pred 10 rokmi
1
2
42
Skladba steny montovaneho drevodomu
Co si myslite o takejto skladbe steny: silikatova omietka 2mm, vonkajsi EPS 150mm, OSB doska 12mm, …
2masutko2
Pred 10 rokmi
8
Stavať hrubu stavbu v Novembri a Decembri z Ytongu ak to počasie dovolí ?
Ahojte Chcel som tento rok postaviť iba základy kedže mi to skôr nevychádza kvôli birokracii v S…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
5
Čo vy nato????
Alebo čo by ste spravili inak??? Rozmery bungalovu su 15,25x16,85m Pozemok 23x27m A sme 6 členna ro…
logo22
Pred 10 rokmi
1
2
47
Keramický drez BLANCO TOLON 45 S
Caute, ma niekto skusenosti s keramickym drezom Blancotolon v bielej farbe? Dakujem
robinho
Pred 10 rokmi
6
Obyvacka s kuchynou
Zdravim Vas modrostrechari :-) Sme na začiatku plánovania nášho budúceho domčeka, máme už aj pribl…
thorin
Pred 10 rokmi
26
Neviete mi poradiť ?
Zháňame dobrého klampiara v Bratislave.
marta0303
Pred 10 rokmi
1
Ako dispozične vyriešiť 3 izbový byt pražský typ v KE?
Zdravím všetkých. rád by som vás požiadal o typy na rekonštrukciu 3 izbového pražského bytu v KE…
jankah77
Pred 10 rokmi
2
Spálńa s kúpelńou
Ahojte, poraďte... Pri rekonśtrukcii RD, sa pohrávame s myšlienkou ,,zvaliť ešte , čo sa dá" a prep…
krasomira
Pred 10 rokmi
20
Mozeme odstupit od zmluvy o buducnej kupnej zmluvy?
Dobry vecer, mozete mi poradit prosim. S priatelom sme podpisali Zmovu o buducej kupnej zmluve k p…
martuska75
Pred 10 rokmi
3
Novostavba Jurský park vo Svätom Jure
uvažujeme nad kúpou bytu v Sv. Jure, aké máte skúsenosti, či už s novostavbou alebo dochádzaním do …
curlyjanka
Pred 10 rokmi
11
Bývanie v LÁBE
Dobrý večer, rozmýšľame o bývaní v lábe, stavajú sa tam krásne dvojdomy, za celkom prijateľné ceny.…
zuzka60
Pred 10 rokmi
4
Zburanie stareho domu okres Senec
Ahojte, mate niekto nejake skusenosti zburanim stareho domu? Co je vyhodnejsie: svojpomocne alebo…
buramestaredomy
Pred 10 rokmi
22
1
2
…
2510
2511
2512
2513
2514
…