Problem s vodarom kurenarom.

Vedel by mi niekto poradit ako "donutit" nasho pana vodara-kurenara aby si dorobil svoju pracu a prisiel nam spustit plyn a kurenie do domu? Robil nam kurenie a vsetko co sa vody tyka od uplneho zaciatku, dodal nam kotol a osadil, vsetky radiatory a solarko. Stavbu domu sme na chvilu prerusili, ked som ho po case oslovila tak samozrejme bol ochotny ze vsetko dorobime a dotiahneme do konca, prisiel raz ako sme sa dohodli, natlakoval podlahove kurenie s tym ze ma vela inej prace a ze vsetko dorobi o par tyzdnov. No od vtedy akoby sa po nom zem zlahla, neberie mi telefon ani na sms neodpoveda, dokonca ani ked volam z inych cisiel. Nechapem, a neviem co mam robit. Tym ze vie vsetko o nasom dome a kureni, chcem aby si on dokoncil svoju pracu. Vedel by mi niekto poradit co robit v takejto situacii? D!
Odpovedať
Ak nema voci tebe dlhy, hladaj ineho. Vodari su rovnaki, robotu dokonci iny, niekedy je to vyhoda, aspon opravi to, co predchadzajuci pos+al.
Odpovedať
Profilova fotka
@lumakla ak neumrel,vazne neochorel tak predpokladam ze dostal uz vacsinu penazi... nema motivaciu nieco dorobit a ak nedajboze nieco zle spravil o com si je sam vedomy a vyslo by to najavo pri spusteni systemu ,tak radsej ozelie zvysne peniaze.... tolko moja konspiracia...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumakla to neviete, kde býva? Vezmi muža a osobná návšteva napovie viac...
Odpovedať
@richard71 ved tohoto sa bojim... ze sa mu cosi nepozdava a chce dat radsej ruky prec, a my co potom s tym?
Odpovedať
@lumakla coho sa bojis? treba zavolat ineho vodara, stary ma jednoducho lepsie ksefty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lumakla druhy vodar... bohuzial nik iny to nedorobi
Odpovedať
Ak mate viessman kotol viem vam pomoct
Odpovedať
@lumakla kamarat takto cakal na kurenara par rokov... vsetko bolo hotove, len jeden termostat bolo treba nainstalovat. Kurenarovi to nestalo vtedy este za 100.000 Sk, ktore este nemal vyplatene :)
Odpovedať
Profilova fotka
a co keď zomrel ...
Odpovedať
@lumakla ked ste mu zaplatili vsetko tak .... Druhy vodar to nebude chciet po niekom moc dokoncovat.
Odpovedať
@gkrivanek je to junkers kotol
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?