Novostavba Jurský park vo Svätom Jure

Profilova fotka
uvažujeme nad kúpou bytu v Sv. Jure, aké máte skúsenosti, či už s novostavbou alebo dochádzaním do BA? uprednostnili by sme asi vlak, ranné zápchy autobusov a pod. sú nám známe z videnia ... ďakujem .
Odpovedať
Ahoj, pochadzame zo Sv. Jura, dochadzanie je samozrejme v rannych zapchach katastrofa (ako odvsadial) ale inak je to fajn. Vlaky su celkom spolahlive, sice jazdia len kazdu hodinu ale na hlavnej si za 15 minut. Co sa tyka novostavieb, neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
My v Jurskom parku kupujeme byt, sťahujeme sa v marci. Predtým sme bývali v Limbachu a podľa mňa to nebola s dochádzaním taká katastrofa. Tak ako odvšadiaľ.
Odpovedať
@mickazebra menite Limbach, dedinka na kopci s vyhladom na Pezinok, okolie same vinice za byvanie, ktore je ohranicene z jednej strany vlakom v tesnej blizkosti, z druhej strany je ohranicene tiez velmi blizko hlavnym dopravnym tahom z Pezinka a okolia? hm.
Odpovedať
Profilova fotka
@everhard presne tak. meníme požičané za svoje, staré za nové a bližšie k rodine.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzuliatko18 vo Vinohradoch v Bratislave staviame nové byty Kivikko – pre mladé rodiny, vo fínskom štýle, cena bude primeraná pre mladé rodiny. Everhard tu spomínal vinice a krásne prostredie v Limbachu – pri tomto Kivikku máš v blízkosti tiež vinice a blízko je aj vlaková stanica a autobusová zastávka – takže dochádzanie na vlak alebo bus do centra Bratislavy by malo byť v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@robert_chvostek Ďakujem za informácie, medzičasom sme si už byt vybrali, v súčasnosti už máme podpísanú zmluvu o budúcej kúpnej zmluve a predpokladáme, že ostrú kúpnu zmluvu by sme mohli podpisovať tento týždeň. dúfam, že byty budú mať taký úspech, ako očakávate. :-)
Odpovedať
@robert_chvostek Prostredie a dochadzanie do centra moze byt fajn, ale cena a rozloha 3i. bytu - pre mlade rodiny? No neviem...
Odpovedať
@biene suhlasim..51m2 3i byt za 112 000€???? to je zasa vtip???? kazdy nadaval na kralikarne co sa stavali za sociku a su teda omnoho lepsie riesene a aj vacsie :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@biene, @manilla – Áno, cena a rozloha sú mierne vyššie, ale v cene ja zahrnuté pre každý byt parkovacie státie, pivničná kobka a balkón. Okrem toho, Kivikko je v energetickej triede B, sú tam napríklad aj solárne panely na ohrev vody. Prakticky to znamená úsporu energie – nevieme ako sa bude cena energií v budúcnosti pohybovať, ale celkom určite bude veľký tlak na to, aby sme s nimi šetrili. Je to lokalita na okraji Bratislavy, pri Karpatoch, takže turistické chodníky, cyklotrasy... pre ďalšiu diskusiu asi vytvorme nové vlákno, je to trošku OT.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@robert_chvostek dobry den, aj my zvazujeme kupu byt a prave v kivikku viete mi prosim povedat ake su naklady na byvanie na 3izb.byt?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?