O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kam s rastlinnými drevnými zvyškami zo záhrady
Dobrý deň, kam by som mohla odviesť rastlinné drevné zvyšky zo záhrady(konáre z náletových stromov,…
atlaska
Pred 10 rokmi
9
Marmolit
Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa dá nejako opraviť marmolit, ktorý na druhý deň po nanesení zmokol.…
juraj71
Pred 10 rokmi
2
Rekonštrukcia a prístavba RD v BB
Začiatkom budúceho roka by som chcel uskutočniť rekonštrukciu a prístavbu RD v BB, môžete mi odporu…
maxx_79
Pred 10 rokmi
1
Hľadáme firmu alebo partiu stavbárov v Košiciach alebo okolí, resp. východ SR?
Ideme stavať domček a potrebujeme postaviť hrubú stavbu. Ak niekto poznáte šikovných ľudí z Košíc a…
fricup
Pred 10 rokmi
8
Je firma Duravit v Košiciach?
Prosím vás, ak máte informácie, kde je v KE predajňa sanity značka Duravit? Aká je kvalita výrobk…
flu5ky
Pred 10 rokmi
3
Omietky stuk alebo kerastuk
Riesime ake omietky dat manzel mi vravi, ze je nieco take a vola sa to keta stuk, vraj je to hladsi…
majuska451
Pred 10 rokmi
3
Aké poplatky si môže prenajímateľ účtovať od nájomcu?
Ahojte, prosím o pomoc a radu pri poplatkoch za nájom. Moja otázka: Môže majiteľ bytu účtovať …
martuska75
Pred 10 rokmi
4
Čučoriedka a brusnica
Prosím má niekto skúsenosti? Neviem čo sa deje s mojou čučoriedkou a brusnicou. Už som zúfalá. Všet…
dragonito
Pred 10 rokmi
18
sponzor fóra
Prosim ako cistite krb,ktory ma dvierka vysuvacie dohora?Myslim predne sklo,kt.vysuvate.Vdaka
.
iukas
Pred 10 rokmi
2
BYVANIE V MALACKACH TOVARENSKA ULICA NOVOSTAVBY
Dobry vecer, po neuspesnom stahovani sa do stupavy, kde odstupujeme od zmluvy, pretoze porusili pod…
simciatko1
Pred 10 rokmi
3
Jednoducha, alebo dvojita SDK konstrukcia?
Mam latovanie na krove od seba 80 cm. Postacuje spustit jednoduchu SDK konstrukciu z CD profilov (C…
pavol32
Pred 10 rokmi
7
Ake mate skusenost so sedackou s volnymi vankusmi? A konkretne s fy MT NABYTOK?
Ahojte, poprosila by som Vas o Vase nazory, skusenosti s volne polozenymi vankusmi na operanie na s…
graziela
Pred 10 rokmi
7
Spoločná vodov.prípojka s neplatičom
Dobrý deň, vedel mi by niekto poradiť ako postupovať? Kúpili sme starší dom a zistilo sa že netečie…
dulius
Pred 10 rokmi
14
Stav Design Nevoľný, s.r.o. - skúsenosti
ake mate skusenosti s touto firmou? chceme od nich dvere, interierove, laminatove s drevotrieskovou…
zuzkarisko
Pred 10 rokmi
3
Kuchyna navrh
Navrh kuchynskej linky.Poprosim Vas o nazory co by ste zmenili. Umyvacka je pod dresom. Uplne napra…
kubanec83
Pred 10 rokmi
14
Výber vodovodných batérií
Poraďte mi prosím umývadlovú a nástennú batériu za rozumnú cenu. Kupovali by ste 1 sériu?
janniik
Pred 10 rokmi
4
Zapustené alebo položene umyvadlo v kúpelni......
Potrebujem poradiť či dať zapustené alebo položené umyvadlo,aké sú výhody,nevýhody okolo toho?A dať…
janniik
Pred 10 rokmi
4
Prosim Vas co ma vyjde lacnejsie bungalov alebo poschodovy dom ?
Hrozne tuzim po bungalove cca 130m obytnej plochy,a kazdy ma odhovara ze poschodovy by ma stal mene…
tvojaritka
Pred 10 rokmi
7
Indukčná doska Beko
ahojte strecháči, mám problém :) je normálne, aby indukcia keď zasadne do pracovnej dosky bola vypu…
zuzka60
Pred 10 rokmi
2
Koľko by ma vyšli klasické plastove okna
Koľko približne by ma vyšli klasické plastové okná v panelakovom 3i byte s balkónom . Aby som mal n…
zuzka60
Pred 10 rokmi
3
Junkers kondenzačný kotol
Dobrý deň. Babka ma dvoj poschodový dom. s pivnicou co je vlastne suterén, ktorý by sme chceli reko…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
13
Má niekto nerezové zábradlie so zvislou výplňou v interiéri?
Hľadám inšpiráciu na nerezové zábradlie so zvislou výplňou.. Všade nachádzam samé obrázky s vodorov…
pepasino
Pred 10 rokmi
2
Stekanie susedovho psa
ahojte strechaci chcem sa spytat ako ste na tom so stekanim v rodinnom dome my sme dostavali nast…
msdee
Pred 10 rokmi
1
2
40
Myslím dobrý článok k zatepleniu...
http://www.nazeleno.cz/bydleni/vetrani/bydlite-v-zateplenem-dome-s-novymi-okny-zijete-nejspis-v-ply…
banjo1
Pred 10 rokmi
5
Elektrický kotol
Ahojte. Poprosila by som skúsenejších o radu.. Aký elektrický kotol by ste odporúčali pri 80m2 oby…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
10
Nobasil+duocontact,ok?
Ahoj,lepil niekto nobasil na baumit duocontact? Cenovo je vyhodny,ma dokonca najmensi difuzny odpor…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
2
Kuchynska linka - reálne ceny + foto
Pekný deň. Poprosím tých ľudí,ktorí nemajú problém TU zverejniť cenu a fotku (fotky) svojej kuchyn…
atlaska
Pred 10 rokmi
1
2
52
Dodali mi iné okná ako som uviedol na objednávke...
Čo by ste robili,keby čakáte mesiac na plastové okná-HNEDÉ a dodajú vám nakoniec BIELE?!!
lubinkag.
Pred 10 rokmi
28
Čo su certifikáty o použitom materiáli, ktore potrebujem ku kolaudácii?
Sú to Vyhlásenia o parametroch? Hladam to na nete na stránke výrobcov ale niektorí nemaju vobec ni…
sorca24
Pred 10 rokmi
1
Kridlova garazova brana?
ma niekto skusenosti? montoval v poslednom case klasicku kridlovu branu? znacka? pojde to na dreven…
duronsan
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2511
2512
2513
2514
2515
…