Kuchyna navrh

Navrh kuchynskej linky.Poprosim Vas o nazory co by ste zmenili. Umyvacka je pod dresom. Uplne napravo chladnicka vstavana mozno bude samostatna. A ta vysoka skrina vedla nej s mikrovlnkou tiez mozno nebude vysoka :) S oknom v podstate tiez este mozem hybat trosku dolava doprava. Dakujem za nazory a rady.
Odpovedať
@kubanec83 mne sa to takto paci cele ako je, ruru by som dala do tej vysokej skrine k mikrovlnke kvoli tomu aby ste sa nemuseli zohybat, ale to je uz vas vyber kam si ju date, aj pod varnou platnou je fajn :-) a na tej strane ako nie su horne skrinky ako budete riesit osvetlenie? taky tmavsi kut podla mna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
digestor s dobrym svetlom da v podstate dost osvetlenia tam na tu stranu kde je varna doska ale mne sa skor nepaci to, ze je daleko umyvadlo od varnej dosky- bude pokvapkana zem. Viem ze sa asi velmi paci ho mat pri okne, no je to moj nazor ;-) Inak krasna kuchyna... zbytocne nepreskrinkovana, jednoducha- palec hore ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked mozes este hybat s oknom tak sem daj prispevok o rok, ked bude holodom a stavba pripravena, dovgtedy zmenite este 3x veci
Odpovedať
Ja vazne pochybujem o praktickosti kazdodenneho cistenia okna...ale takto ta pekne je
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekná kuchyňa. Osobne tiež preferujem biele kuchyne. Možno by som len posunula drez bližšie k varnej doske (spolu s oknom) . Tak o jednu dve skrinky aspoň. Príde mi to praktickejšie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny navrh, ale moj nazor je, ze ak mas umyvacku velmi malo umyvas v dreze, tak je skoda si vyhlad z okna zamedzit. Ja by som drez posunula co najviac do lava k rohu. Pracovna doska pod oknom na vsettko okolo pripravy jedla je fajn a mas vyhlad von. Ak je teda na co pozerat a nestoji tam susedov mur. ;). Rovnako praktickejsie a komfortnejsie na uzivanie je rura vyssie, cize by som mw posunula troska hore a ruru pod nu. Mozno to nebude tak dokonale vizualne uhladene,ale rozhodne praktickejsie...
Odpovedať
Ruru by som riesila pod mikrovlnkou - teda obe podvihnut a jedna nad druhu. Mne sa nevidia skrinky na tej stene, kde je okno, dala by som ich vsetky na lavu stranu, teda tam, kde je digestor a tuto stenu by som nechala volnu, posobilo to vzdusnejsie. Stale neviem prist na to, preco ludom vadi pri umyvani zafrkane okno, ale zafrkane kachlicky, ktore sa cistia tazsie ako okno, im nevadia. Ci ked su kachlicky, tak sa pri umyvani riadu v dreze nazaspinia? Alebo tie moznu ostat spinave? Dalsia vec, ktoru by som urcite spravila je potiahnut skrinky az po vrch - uz to bolo pisane xkrat v diskusiach - prach, spina, vyuzitie ulozneho priestoru... No a dalsia zasadna vec - kuchyna je velmi pekna, tak si ju netreba pokazit drevenou pracovnou doskou, ktora je krasna, ked je nova. Neznesie ale ziadne vlhko (maso, ovocie, mrazene veci, kecup, voda,...), ziadne teplo (horuce hrnce), cesto sa na nej da spravit len parkrat a potom uz to nie je ta krasna doska. Aj nedavno bola diskusia prave o tomto.
Odpovedať
@jankazb to bude fakt dizajnovy des,ale mas pravdu prakticky. Skor dat tam kde je rura na tu stenu plne vysoke skrine, MW a ruru vedla seba a pokracovat linkou pod oknom. So zabudovanym digestorom v skrinkach.
Odpovedať
súhlasím s atlaskou. Kuchyňa je síce krásna, ale nabeháš v nej kilometre. Skús pouvažovať, že by si dala vysoké skrine na tú stenu kde máš teraz rúru, pod mikrovlnku rúru a následne pokračuj drezom, cca meter pracovnej plochy (to ti bohate stačí) na potom varný panel. Docieliš tým aj správnu dispozíciu - chladnička, drez, varný panel. Nerob ju zbytočne veľkú. Pokiaľ potrebuješ veľa úložného priestoru, skús tam pichnúť (ak ti to priestor dovolí) ostrovček pri stenu s dvojitými zásuvkami, do tých ti vojde pol špajzy.
Odpovedať
a čo takto UMR dať vyššie?ktosi to už dával,bola by som vďačná za foto a skúsenosti. :-)
Odpovedať
ja som si to skusala a mne by chybala odkladacia plocha na vrchu mycky aj ked davam von,aj dnu veci. Som tak zvyknuta uz 20rokov. a rozne vysky prac.plochy som nechcela,nepaci sa mi to. @marta2610
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pisala nelimatej, uplne tu kuchynu otocit... do tmaveho kuta dat vysoke skrine so spotrebicmi, spajzou... do rohu drez, pod oknom pracovna plocha a napravo od okna varenie, a pri takomto style kuchyne by som horne skrinky zmenil z vyklopnych na dvierkove
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem vsetkym. vcera sme zadoskovali krov a je tam malo svetla v tom kute. uvidim este ked vyburam to okno. lebo momentalne je tam iba take uzke medzilinkove. take gulometne hniezdo :) neviem co nas to napadlo pri projektovani ked tam moze byt normalne velke s vyhladom do dvora :) skusime to este prehodit vysoke skrine a varna doska. styl je este v rieseni. trosku modernejsi bude.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?