Kuchynska linka - reálne ceny + foto

Profilova fotka
Pekný deň. Poprosím tých ľudí,ktorí nemajú problém TU zverejniť cenu a fotku (fotky) svojej kuchynskej linky, tak to spravte :) Proste zaujíma ma, koľko stojí dnes nová kuchynská linka a čo za tie peniaze môžem dostať (preto fotky) Kľudne môžete cenu rozdeliť na 2 položky (bez spotrebičov + spotrebiče), poprípade napísať, kto ju spravil. Vďaka :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@dulius Otázku by si mal ešte rozšíriť o položku: bez svetielok a drôtených programov (a fajnových pántov a výsuvov) a s nimi. Lebo len toto Ti môže urobiť rozdiel viac ako tisíc eur. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je tu kvanta albumov i s kuchynami. Popozeraj. Aku vypovednu hodnotu bude mat nejaka suma? Kuchyna 2 metrova ci 10, asi bude rozdiel. Kludne pocitaj s cenou od 1000do 10 000€. A vyrobca.. Od Kosic po Malacky? Na ankety tu vela ludi chut nema. Ak budes konkretne potrebovat poradit to je ine. ;-)
Odpovedať
@dulius mna len 23 Blum vysuvov a 4 Blum vyklopy stali tusim 1050 Eur (po vsemoznych zlavach - stolar si k tomu nedaval nic) Vyklopna zasuvka od Niko tusim 50 alebo 60, dres a bateria Blanko cca 300 (stolarovi dali zlavu lepsiu ako na internete). 24 ruciek cca 300 Eur. Uz len toto spravilo cca 1700 Eur. Do sublikov siel protismikovy material. Dalej ci das dosku klasicku 60 cm alebo hlbsiu - my sme dali 70 a uz sa to robi z materialu co ma 90cm sirku. Potom ostrovcek mame 230 x 105 cm a ta 105 s uz robi zo 120cm - takze aj ked odfotim - uz neuvidis detaily, co je sirsie/hlbsie ako standart, co je vyssie a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb aku vypovednu hodnotu? no presne taku, aku uvidim na obrazku, predsa presne uvidim, ze kuchyna na obrazku stala 5000eur, ved presne o to ide. Ze uvidim co presne za aku sumu dostanem.
Odpovedať
@dulius Aj auto by si kupil tak ze sa pozries z vonku pripadne z obrazku?
Odpovedať
Profilova fotka
ale respektujem, ze niekto asi nechce cenu uvadzat verejne ... uz mi prisli 2 sukromne posty, kde mi dani ludia ceny napisali a sem nenapisali nic .. takze ak takto, kludne napiste postu, ale poprosim aj foto, aby som vedel o com pisete, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomino9 ano, aj auto, ved tak sa aj auta kupuju, ides na web danej znacky a pozeras obrazky, konfiguracie a potom ides do predajne a aj nazivo si dane auto pozries + skusis. Neviem ako inak by som mal auto kupit ... v dnesnej dobe mas vacsinu informacii detailnych na internete, kde si mozes vsetko pozriet, porovnat ...
Odpovedať
@dulius ľudia sa ti tu snazia bezúspešne vysvetliť, že z fotky nemáš šancu rozoznať X prvkov ktoré vedia riadne zahýbať s cenou ... Takže dve na pohľad skoro identicke kuchyne môžu mať úplne odlišnú cenu, nie preto, že by mal niekto vyššiu maržu :)
Odpovedať
Z obrazka kuchyne urcite nevidis co je v cene. nevies material prac.dosky, nevies ake su tam kovania, aky materal dvierok, sufliky.......to su velke rozdiely. @mr79 dal tisicku za 23 Blumov, ja za 11 - obaja mame iny typ.
Odpovedať
@dulius http://www.modrastrecha.sk/blog/gemin... pozri u mňa v albume, vyšla nás 1800 eur bez spotrebičov, na šuflíkoch sú dojazdy a na pánty som dokupovala tlmenia blum v ikei
Odpovedať
Profilova fotka
@gemini06 vdaka, 1800 aj s pracou, ci len material?
Odpovedať
@dulius linku sme objednávali v meuble dubnica nad váhom, niektoré skrinky prišli poskladané, niektoré skladal manžel, pracovná doska sa mi od nich nepáčila, tak sme objednali u stolára pracovnú dosku, barový pult, poličky a biely krycí panel čo je zo zadnej strany skriniek pod barovým pultom (to nám prišiel osádzať stolár), cena je už za komplet všetko
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gemini06 robia aj návrhy kuchýň a vizualizácie ?
Odpovedať
@ivushqa nie, ale na ich stránke nájdeš katalóg a na posledných stránkach je sektor kuchynských liniek, vieš si pekne všetko vyskladať a za príplatok ti upravia rozmery aj farbu korpusov, mne v podstate robili linku na mieru - tiež mi upravovali niektoré veci, v cene boli už aj úchytky a sokel ale tie nám nevyhovovali, tak sme ich menili. jedinou nevýhodou je že už majú predvŕtané dierky na úchytky, takže sme potom museli hľadať také čo to zakryli. ale inak som max spokojná, mám od nich chodbovú zostavu (tiež upravovaná na mieru), jedálenský stôl, konferenčný stolík a obývačkovú stenu, išlo o to aby sme to mali v jednej farbe keďže je to v jednom priestore spojené.
Odpovedať
@gemini06 :-(
Odpovedať
@ivushqa ja som si robila vizualizáciu v ikea plánovači, u nich som už len objednala skrinky ktoré mi bolo treba
Odpovedať
Profilova fotka
3600 Dizax Trenčín, 5300 so spotrebičmi žiadne extra dratene programy ako su tie piskoty atd nemám...
Odpovedať
@ivushqa svokra si aktuálne necháva naceniť a urobiť vizualizáciu kuchyne na www.ketyban.sk (celú sobotu som to počúvala, čo kde chce mať a čo nie a čo sa jej páči a čo by vôbec nechcela: D). Možno by ti tam mohli poradiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlasticka88 , tá suma je naozaj veľmi prijateľná, a máš aké kovanie a výklopy?
Odpovedať
my sme tiež v štádiu realizácie kuchynskej linky, nebude to uplne totožne ako je toto, ešte sme urobili nejake zmeny, ale táto verzia na obrázku by vyšla 3500€, ale bez stoličiek a spotrebičov, výsuvy a výklopy su Blum, cena neobsahuje drez, ani drotene programy, je to v striekanom prevedeni
Odpovedať
Profilova fotka
@vlasticka88 ahoj,nadherna! presne take frezovane uchyty chceme :) Mam otazku, spotrebice mate biele/aku znacku? spokojna?dakujem :)!
Odpovedať
Profilova fotka
kukni moju v albume, moja stala 1870 , je velka a stala uz aj s namontovanim , s dojazdami, s tlmenim, s kosami . Uchytky sme si kupili sami v ikei a tie tam namontoval. Robil nam to stary overeny stolar, ktory nam robil uz celej rodine a znamym , je precizny a sikovny. Robil nam v dome vsetko . Je z Bn
Odpovedať
pocitam 15000 ... len zulova pracovna doska vyjde cca 4000
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Je to kuchyna dan kuchen cena do ip
Odpovedať
Profilova fotka
@loy horné skrinky otvaram zospodu a vybehnu same hore...inak mam systemu co sa samé dovru to je asi uz zaklad...inak nic extra ako som spominala zatial sa mi vsetko zmesti:)
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 spotrebice najlacnejsie v bielej :-D whirpool mikrovlnka a rura zatial pohoda fungujeme mesiac dnes ma vlastne kuchyna vymesacie 😁 umyvacka mora zatial super digestor elica elibloc 9 ok a indukcia biela concept...zo vsetkym som zatial spokojna chladnička je elctrolux ale potrebovala by som aspon dve haha ale zatial vsetko nove vsetko funguje klopklop
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 a urcite by som volila biele opat sice mensi vyber ale ma udrzbu najvdacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 , poprosím aj ja cenu do IP ;-)
Odpovedať
@vlasticka88 ake mate ruru a mikrovlnku, chcem biele a tieto vyzaraju super
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?