O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako sa zbaviť paviniča?
ahojte, prisla som si sem po radu. Susedia maju zo svojej strany plotu nasadeny pavinic, ktory …
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
11
Trávnikové hnojivo
Predajca mi odporučil ako štartovacie hnojivo nasledujúci produkt: http://www.agrocs.sk/produkt/…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
10
Kvetinová lúka
Zdravím, neviete mi poradiť overeného predajcu zmesi kvetinová lúka? Našla som už všeličo, ale väčš…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Krytie balkonov pred zimou
Mam uz hrubu stavbu. Balkony mam nechat len tak odkryte, alebo ich potrebne aj niecim prikryt kvoli…
erikflo
Pred 10 rokmi
4
Prenájom na ciernej vode
Pekný deň chcem sa spýtat neviete niekto náhodou o nejakom 2izbovom byte na ciernej vode na prenajo…
smudielko
Pred 10 rokmi
1
Drevo na strechu Nmnv
Ahojte, potrebujem poradit nejakú dobrú firmu na krovy a laty na strechu, rýchlu, spoľahlivú, najle…
saimo
Pred 10 rokmi
5
Záhorie-výstavba bungalovu.
Zdravím. Poradíte, prosím, firmu? Išlo by o bungalov cca 105m² zastavanej plochy minimálne do štádi…
ab11
Pred 10 rokmi
3
Podpis kúpnej zmluvy
Ahojte Chcem sa Vás spýtať na podpis kúpnej zmluvy. Na zmluve mám dvoch predávajúcich, z ktorých j…
fondis
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Nasiakne minerálne izolácia stropu bez parozábrany počas realizácie omietok a poteru?
Zdravím, staviam bungalov s trámovým stropom. Chcel by som vedieť, že ak dám izoláciu z minerálne v…
diedmann
Pred 10 rokmi
6
Kto je v Bratislave najlepší na prerábku kúpeľne a na kuchyňu?
Ahojte, sen o vlastnom bývaní sa nám konečne onedlho s priateľom splní a preto už dopredu plánujem…
moncinkas
Pred 10 rokmi
29
Zahradna pec
ahojte, poradte nejakeho spolahliveho vyrobcu peci, ktory by vedel zostrojit daco take ako vidite n…
igor20030
Pred 10 rokmi
2
Podpis kupnej zmluvy
Zdravim, Ak predavajuci su manzelia a kupujuci su manzelia, musia vsetci naraz podpisat zmluvu na …
chrobak7
Pred 10 rokmi
4
Lepidlo Baumit StarContact na murovanie Ytongu
Myslite, ze mozem pouzit toto lepidlo na murovanie Ytongu? Uvedomujem si, ze to je na to tazky kali…
gashtaan
Pred 10 rokmi
24
Aké interiérové dvere k podlahe?
Ahojte aké dvere by ste zvolili k tejto podlahe? http://www.quick-step.sk/laminat/impressive-ultra…
circa126
Pred 10 rokmi
4
Lupienkova pila
ahojte, uvazujem o kupe lupienkovej pilky :-) Teda, jednu doma mam, rucnu.... vyrezala som si nou s…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Akým prostriedkom ošetrovať kovanie okien
Aký mazací prostriedok použiť na premazanie kovaní plastových okien? Výrobca odporúča olej do šijac…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Aka zahrada sa Vam paci?
Dobry den, chcel by som trochu rozprudit diskusiu a opytat sa Vas , aky tip zahrady sa Vam osobne …
nefertiti7
Pred 10 rokmi
17
Perito GITA
Ahojte, má niekto dvernú výplň Perito GITA ? prosím foto... Ďakujem
smiesko20143
Pred 10 rokmi
2
Štukové omietky, sadrokarton strop + krb.. kontakt na poliakov.
Viete mi odporúčiť kontakt na Poliakov (my sme z Prešova). Mali by sme záujem o omietky, sadrokarto…
zuzulik_01
Pred 10 rokmi
1
Ticha kombinovana chladnicka
Ahojte vsetci, velmi surne potrebujem poradit naozaj tichu kombinovanu chladnicku. To je najdolezi…
lara66
Pred 10 rokmi
25
Oplatí sa viac plynový alebo elektrický kotol?
Moze niekto poradit, ci sa viac opalti plynovy alebo elektricky kotol.. ma s tym niekto skusenosti?…
atego
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
87
Skusenosti-dobra firma
Ahojte, prosim mate niekto dobru,kvalitnu,rychlu a cenovo priatelsku firmu, ktora by vedela urobit …
koky5
Pred 10 rokmi
4
Máte niekto skúsenosti s firmou Ladma s.r.o. SNV ?
Zatepľovala niekomu bytový dom firma Ladma s.r.o. SNV ? Ak áno, ako ste spokojný ? Ako pracovali ? …
pompi1
Pred 10 rokmi
1
Ako riešite pozáručný servis na tepelné čerpadlo?
Ahojte, máme tepelné čerpadlo Stiebel Eletron LWZ 303/403 s rekuperáciou a solárnymi panelmi. Dom s…
majkoj
Pred 10 rokmi
6
Ake typy farby do interieru odporúčate?
značky, typy...najma ma zaujima pomer kvalita/cena. ja najviac chvaly počuvam na jub jupol citro. j…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
4
Problém s pultovou strechou
Zdravím Vás potrebujem poradiť čo robiť, chceme stavať dom s pultovou strechou doteraz s tým nebol …
praoteccech
Pred 10 rokmi
29
Postup pri kupe bytu na hypoteku
Dobry den.vybavoval z vas niekto nedavno kupu bytu cez hypoteku? Mame uz nejake papiere v banke a t…
ngb
Pred 10 rokmi
2
Koľko času ste dnes strávili vonku?
Až 90 % svojho času trávime vnútri. Preto je prísun denné svetla v našich domovoch a na pracoviskác…
martin_velux
Pred 10 rokmi
7
SAGAAAAAAAAAAN
Je to pán, je majster sveta!!!
illyria
Pred 10 rokmi
6
Kupim pozemok v obci Široke
Dobrý deň. Máme záujem o kúpu pozemku v obci Široke. Prosím, ak by mal niekto k dispozícií voľný po…
symonenka132
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2509
2510
2511
2512
2513
…