O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rodinný dom na kľúč vlastný alebo hotový projekt?
Ahojte! Chcela by som sa vás opýtať na vaše skúsenosti so stavbou domu. Vyšla vás lacnejšie stavba …
m168
Pred 10 rokmi
16
Gumová podlaha na ihrisko do škôlky
Ahoj, prosím Vás chcela by som vedieť, či ste niekto už realizovali ihrisko z gumovej podlahy. Ihri…
devu10
Pred 10 rokmi
1
Plynove podlahove kurenie v kupelni plus pridavny elektricky okruh
Moja otazka znie, ak mam v celom dome podlahove kurenie na plyn, ma vyznam si do kupelne dat este e…
riama276
Pred 10 rokmi
17
Podlahové kurenie alebo radiátory??? A aký plynový kotol?
Poprosím vas o ceny podlahového kúrenia. Alebo kolko vas vysli radiatory poprípade kombinácia. Aký …
sysell
Pred 10 rokmi
9
Okná KE okolie
Vyberám nové okná na dom pre rodičov.Chcem dat vypracovať cenovú ponuku na okná,2 sklo,ug1,1,rám ??…
juliakam
Pred 10 rokmi
7
PROJEKT 4i BUNGALOV - špeciálne podmienky?
Ahojte, hľadám dlho a neviem nájsť, verím, že vy mi pomôžete. Hľadám vypracovaný projekt 4 izbového…
dvorcidlo0
Pred 10 rokmi
12
Ako odstranit papierovu pasku z plastovych okien.
Chcel by som vas poprosit o radu ako odstranit papierovu maskovaciu pasku z ramov okien. bola tam …
zrun81
Pred 10 rokmi
7
Garážové brány
Viete prosím poradiť, s akými garážovými bránami máte skúsenosti resp. doporučiť dobrého výrobcu aj…
davkoblade
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Ste spokojní s hliníkovými oknami profil Cortizo?
odporúčate?máte? ste spokojní? ďakujem
juliakam
Pred 10 rokmi
10
Obsah otvorenej expanznej nádržky?
zdravím.potrebujem vedieť či môžem dať menšiu otvorenú expanzku ako bola,pôvodna doslúžila obsah 50…
yuri66
Pred 10 rokmi
4
Partia na plastový šíndel???
viete mi prosím poradiť šikovnú a dôveryhodnú partiu na položenie plastového šindla na strechu? vop…
19peter19
Pred 10 rokmi
2
Pomohlo by pomocne cerpadlo?
Nazdar, prejdem rovno k problemu. Mame rodinny dom, ktory v podpivnicenej casti ma radiatori, kto…
17juraj17
Pred 10 rokmi
4
Paradyz Antonella- grafit
Mate niekto tento obklad? pripadne iny sedy od Paradyz?
katka8855
Pred 10 rokmi
1
DESKA 8 ŘÁD BEDNĚNÍ
Ahoj,budeme stavět ve svahu a vychází nám to na 8 rad bedneni,máte nekdo takovou zkušenost? Předst…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Je takto nalepena lepenka na streche OK? - surne
Caute, priatelke dnes lepili na rovnu strechu lepenku, nevidel som to nazivo mamlen foto. Ide o to …
jan45
Pred 10 rokmi
4
Stavebne povolenie na Cisticku odpadovych vod a postoj stavebneho uradu/ziv.prostredia
ahojte. potreboval by som poradit ohladne stavbneho povolenia na COV. Susedia si dali navrhnut COV …
jan45
Pred 10 rokmi
2
Máte niekto farebnú obývačkovú stenu/ alebo aj bielu vo vysokom lesku??
ahojte, velmi tuzim po jablckovo zelenej obyvackovej stene, vo vysokom lesku :-) obyvacku,teda zati…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Medziúver od PSS
Dobrý deň s priateľkou máme spoločné dieťa a preto sme si chceli vziať spoločne úver , kde ona mi b…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
Pomoc pri nátere drevenej smrekovej podlahy/dlážkovice
Dobry den, Potreboval by som poradit ohladom nateru dlazkovice zo smreku. Mam presnu predstavu c…
jarun
Pred 10 rokmi
8
Cena odp.trubiek do základov
kolko vás vyšli cca odpadové a kanal.trubky do základov,,klasika bungalov,,,11,5x11,5 m??
catscan
Pred 10 rokmi
3
Tekutá guma na streche
Ahojte, má z vás niekto skúsenosť s aplikáciou a následným správaním sa tekutej gumy ALFEMA ALF TG…
michal2610
Pred 10 rokmi
6
Obkladanie kupelne + kuchynskeho ostrovceka
Ahojte poprosim o rady skusenych majstrov obkladacov. Do sprchoveho kutu - ktory je z 1 strany v…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
2
Hydroizolácia kamenných základov
Ahojte, máme rodinný dom s kamennými základmi. Minule padal dosť hustý intenzívny dážď a zo susedo…
martinsz
Pred 10 rokmi
3
Stolári poraďte!
Potrebujem poradiť ohľadom dvierok na kuchynskej linke.Budú fóliované biele vysoký lesk,v akej vzdi…
peto99
Pred 10 rokmi
3
Predajca - Interierové dvere
Ahojte, potrebujem interiérové dvere - hrúbka zárubne 150 mm. Potrebujem ich v super cene. Viete mi…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Na koho napísať pozemok?
Ahojte, mám otázku. Kupujeme pozemok. Na koho napísať pozemok? Pýtam sa kvôli možnosti následného, …
jabadaba
Pred 10 rokmi
6
Podlahové kúrenie -výška podlahy
Dobrý deň, chceme si dať s mm podlahové kúrenie do celého spodku domu len si nie sme istý či nám t…
matorado
Pred 10 rokmi
10
Rozpocet na standard bungalowu (stadium holodom)
Ahojte Chcel by som vas poprosit a vase nazory, kolko moze vyjst podla vas standard (jednotlive …
atlaska
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
85
Ekonomicke stavby.sk
Dobry den.s manzelom by sme chceli stavat rodiinny dom.na internete sme nasli taku stranku ze ekono…
danginko
Pred 10 rokmi
5
Skupinová výsadba malého záhonu z drevín
Ahojte strecháči. Vie mi niekto poradit s výsadbou menšieho záhonu z drevín,ihličnatých najlepšie. …
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2508
2509
2510
2511
2512
…