O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odstupové vzdialenosti záhradného domčeka-drobnej stavby s pivnicou.
Na zadnej strane pozemku 18x35m chcem postaviť záhradný domček - drobnú stavbu rozmeru 6x4m na nára…
pripad001
Pred 10 rokmi
7
Ideálny dom do 70 000€.
Pred časom som si kúpil publikáciu kde sú doporučenie, aký by mal byť dom do 70 000€ avšak tan neho…
pokakany_trpaslik
Pred 10 rokmi
18
Převod pozemků na Slovensku
Ahoj holky, dostala jsem do ruky podklady mé babičky, která má na Slovensku kousky pozemků, pole…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Strechari Modra a okolie?
Ahojte viete prosim poradit opravarov strechy v Modre a okoli s ktorymi mate dobru skusenost? Dakuj…
katariinaro
Pred 10 rokmi
1
Co podlozit pod terce?
Pozdravujem. Vie mi niekto prosim poradit, co by bolo dobre vypodkladat terce pod teracovu dlazbu a…
funtasta
Pred 10 rokmi
12
Stavebná firma z okolia Nového Mesta nad Váhom
Dobrý deň, prosím Vás, viete mi poradiť stavebnú firmu -partiu na dokončenie základovej dosky z o…
bibinkaa
Pred 10 rokmi
1
Beton mrazy- info
zdravim chcel by som sa informovat u niekoho kto sa vyzna ako zistim ci betonarka dala do betonu zm…
sysell
Pred 10 rokmi
25
Kremove obkladacky so strukturou
ahojte..hladam kremove leskle obkladacky so strukturou napr. vlnky..aby ten vzor bol taky vystuply.…
carodejka008
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Kurenie plyn vs.peletky -podlahove kurenie
Dobry vecer.Chcel by som radu ohladom kurenia nakolko som precital milion clankov a stale niesom ro…
poiuyt9
Pred 10 rokmi
5
Kalove cerpadlo na WC
Mate niekto skusenost s kalovym cerpadlom na WC. Napr Sololift2, SFA SANIBROY alebo nieco podobne?…
danculd
Pred 10 rokmi
3
Prosim o kritiku projektu pred zahajenim
Čoskoro začíname stavať a pri stavbe je ešte stále priestor na určité menšie zmeny. Uvítam preto po…
hajra
Pred 10 rokmi
11
Hľadám firmu na rekonštrukciu bytového jadra v Bratislave
Chcela by som Vas poprosit o doporucenie firmy na rekonstrukciu bytoveho jadra - kupelne v Bratisla…
peter069
Pred 10 rokmi
1
2
44
Stoličky Kris na predaj ihneď k odberu
Dievčatá, mám na predaj 2 kusy stoličiek Kris ako na obrázku v bielej farbe, ešte nerozbalené, úpln…
jana_i
Pred 10 rokmi
7
Ma niekto fialovy domček ? chcem niečo vo fialovej je tu niekto taky?
fialovy domček poprosim aj fota pre inšpiraciu dakujem
darthez
Pred 10 rokmi
9
Krb Nordflam rohová Torres
Čo si myslíte o tomto krbe? Máte niekto skúsenosť?
kalomir
Pred 10 rokmi
2
Podkopavanie pripojek
Dobrý den, chcela by som sa spytat ohladom pripojek a podkopavania či mi viete nejaku firmu odporuč…
luckanitra
Pred 10 rokmi
1
Podkopavanie pripojek-firma
Dobrý den, chcela by som sa spytat ohladom pripojek a podkopavania či mi viete nejaku firmu odporuč…
luckanitra
Pred 10 rokmi
1
Priestorovy termostat bezdrotovy
Ahojte, prosim vas o skusenosti s priestorovym termostatom - bezdrotovym,, dakujem za diskusiu
mgx
Pred 10 rokmi
18
Domček bez plynu a bez krbu
Ahojte, chceme zacat stavat a nechceme mat v dome plyn, ani krb. Ako ste vyriesili kurenie a ohrev …
terezinka555
Pred 10 rokmi
1
2
57
Vydáva vám chladnička Samsung RL55VTEBG divné zvuky?
Ahojte, mate niekto tuto alebo inu podobnu chladnicku od Samsungu?? Ja ju mam asi mesiac, nedavn…
filip85
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
64
Dilema nad podlahou :))
Zdravim vas, prosim poradte ktoru vybrat :) Ta prva sa mi paci farbou a takou jej teplostou do…
rencucha1987
Pred 10 rokmi
10
Bytovy dom s jednym bytom
Ahojte ak viete piradte, berieme uver na kupu domu a zakladame nas dom , na kupnej je uvedene že je…
katjuscha123
Pred 10 rokmi
3
Koľko % hodnoty nehnuteľnosti ponúkajú teraz banky pri refinanc. hypoték,aký predpoklad v r.2016?
výročie fixácie máme v 2/2016,oplatí sa počkať?..viem,že záleží aj od lokality nehnuteľnosti
cisko39
Pred 10 rokmi
3
„Neviditeľná“ dilatácia medzi nosnou obvodovou stenou a vnútornou priečkou
Dobrý deň, rád by som sa spýtal na vaše názory k nasledujúcemu problému. Na dome sa mi viackrát…
gashtaan
Pred 10 rokmi
19
Uzemnenie HUS na bleskozvod ???
Na starom dome prebieha rekonstr. ele. Rozvodov , planuje sa aj prepetovka... HUS tam nie je. Ked j…
rrelektro
Pred 10 rokmi
5
Diera do drezu???
Dobry den. Kupili sme drez. Zial nema otvor na bateriu. Na koho sa obratit s prosbou aby nam tam tu…
aureliusss
Pred 10 rokmi
31
Zemne prace
ahojte, ma niekto skusenosti s firmou Turkon v oblasti vykopovych prac? Plus viete mi poradit koho …
eden04
Pred 10 rokmi
1
HOTPOINT ARISTON
Ahojte chcem sa opýtať na znacku HOTPOINT ARISTON. Mám práčku a sušičku a som maximálne spokojný. T…
cvoky8
Pred 10 rokmi
9
Kúpa staršieho domu a rekonštrukcia
Chcela by som si urobiť menší prieskum pre tých ktorý kupovali starý dom a následne rekonštruovali,…
alyssa646
Pred 10 rokmi
19
Poradte co s tymto ??
Dobry den, nevieme si dat rady s tym, ako zakryt zelezne vystuze na strope, aby to pekne vyzeralo a…
gemini06
Pred 10 rokmi
16
1
2
…
2478
2479
2480
2481
2482
…