Hľadám firmu na rekonštrukciu bytového jadra v Bratislave

Zobraz úvodný príspevok
Chcela by som Vas poprosit o doporucenie firmy na rekonstrukciu bytoveho jadra - kupelne v Bratislave na zaklade vlastnych skusenosti. Nakolko som sa na jednej firme uz dost popalila, zvolila som takuto formu hladania..Potrebovala by som kvaline prevedenu pracu za normalnu cenu.. Vopred vsetkym dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
však trápna debata s tebou
Odpovedať
@ja028 prosím Vás veľmi pekne, poslali by ste mi číslo na tích robotníkov? a neviete, či by vedeli urobiť aj bezbariérovú kúpeľnu? išlo by o štátny príspevok, nakoľko je mamina po operácii chrbtice, dostane príspevok na rekonštrukciu od štátu. ďakujem Vám.
Odpovedať
Profilova fotka
@ja028 Príspevky od zaja32 boli pravdepodobne zmazané adminom. V takmer 9 diskusiach mali rovnaký príspevok, z ktorého bola úplne jasná jeho účelovosť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@frzko Neviem, skúste sa priamo ich spýtať, číslo Vám pošlem cez IP, ale myslím že by s tým nemal byť problém.
Odpovedať
Profilova fotka
@bujdo Možné to je:-) ale už má dva ďalšie nicky vytvorené /február/ :-) prvé príspevky na tejto strane ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ja028 dobry den, mozem vas poprosit o kontakt na tych panov, pripravujem sa na rekonstrukciu kupelnoveho jadra a zohanam nejakych majstrov. dakujem Robo
Odpovedať
Profilova fotka
Poznam velmi sikovnych s ukazkovou pracou a za velmi dobre ceny,su z nitry,ale radi pricestuju...ak by si mala zaujem poslem konrakt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ja28 a @leren1 Poslete mi prosim kontakty? Idealne aj mailove Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?