O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Napojenie vane
Zdravim vsetkych Dokoncujem.si holodom a konecne som sa dal na kupelnu ale nerozumiem.jednej ve…
staco
Pred 10 rokmi
7
Riadene vetranie (rekuperacia) a otvorene okna
Pozdravujem vsetkych, aky je Vas nazor na temu otvarania okien v dome s riadenym vetranim - rekupe…
slavoslav
Pred 10 rokmi
22
Krbova stavebnica PinusII
Skusenosti z krbovou stavebnicou Pinus II od Haas Sohn
helka72
Pred 10 rokmi
1
Kedy zatazit veniec ?
zdravim chcel by som sa informovat kedy mozem zatazit veniec ak veniec je toho typu ze je zaroven a…
martin25
Pred 10 rokmi
3
Hladam omietky BA :: spolahlivo skusenu firm.
Hladam surne spolahliveho odskusaneho omietkara / partiu - na realizaciu vnutornych omietok teraz z…
knihar
Pred 10 rokmi
4
Vymaľovanie panelákového bytu
Zdravím všetky odborníčky a odborníkov! Potreboval by som poradiť - chcel by som vymaľovať panel…
victoria2
Pred 10 rokmi
8
Energetický posudok - projekt domu
Pekný deň prajem všetkým. Tieto dokumenty som dostal od projektanta. Pomohli by mi rady od vás …
jojkolenka
Pred 10 rokmi
1
2
43
Trvalo zamoknuta stena na hrubej stavbe.co s tym?
Ideme kupit starsiu hrubu stavbu..dom je postaveny blizko pri susedovom a od suseda v zime pada sne…
blackomt
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Pracovná doska z Ikey
prosim vas, ako je to s narezanim pracovnej dosky z ikey? nechcem ich drez, ale kameninovy a zial d…
milan607
Pred 10 rokmi
1
2
45
Betón na lepenku?
Čaute stavebníci mam jeden problém mám lepenku nalepenu v dome a mam v každej jednej miestnosti ina…
majky1986
Pred 10 rokmi
19
Kuchyna eko 120.
Prosim vás, ma niekto postaveny domcek eko 120? ak ano mohla by som vidiet fotky kuchyne a obyvacky…
magdula176
Pred 10 rokmi
1
Velkost radiatoru
dobry den...mame dve byty...dole je ustredne kurenie hore boli gamatky potrebujeme ho dorobit...ako…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
30
Kuchyňa - návrh
Dobrý deň, rozhodujem sa medzi týmito dvomi návrhmi kuchyne. Chcel by som vedieť váš názor, pripomi…
lexesox
Pred 10 rokmi
12
Ako umyť vysiace lustre??
ahojte mám vysiace lustre dajú sa celé rozobrať a potrebujem ich umyť tak aby neostali fľakaté za…
jankazb
Pred 10 rokmi
3
Zateplenie RD, projekt a dotacia
Dobry deň. V budúcnosti plánujeme zateplenie RD. Cez víkend som počula v rádiu o možnej dotácii na …
oxichuda
Pred 10 rokmi
11
Aky kotol do rodinneho domu Aktual 521?
Stavali ste niekto dom od Euroline Aktual 521? Kotol je umiestneny v chodbicke pri vchodovych dvera…
mgx
Pred 10 rokmi
19
Plot z pletiva-oprava
Nas sused ma z jednej strany plot z pletiva nas pes mal asi "skrat" a poskodil cast plota vid foto…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Plot a počasie
ideme robiť plot, výkop v piatok základy, sobota prípadne pondelok debniace tvárnice dva rady a stl…
peter53
Pred 10 rokmi
5
Uzky domcek
Nemate niekto na inspiraciu projekt na pekny uzky domcek max.sirka 7,15 dlzka do 20 m?
marianstasik
Pred 10 rokmi
4
Napojenie dymovodu cez priecku v NED
Dobry den, mate niekto skusenost ako bezpecne napojit krbovu piecku resp.jej dymovod do sopucha kom…
majcom
Pred 10 rokmi
5
Je vhodná mozaika (drsná) na podlahe v sprchovom kúte.
Máte niekto skusenosť s mozaikou na podlahe sprchového kúta. Mne robia návrh kupeľné a mám trochu o…
flu5ky
Pred 10 rokmi
7
Batérie Hansgrohe PuraVida
Ahojte, chcela by som poznat Vas nazor na baterie Hansgrohe, seria PuraVida... Mate s nimi skusenos…
sisaa
Pred 10 rokmi
4
Skriňa+ TV
ahojte, dá sa niečo takéto urobiť? Vstavaná skriňa a na strednom diele bude umiestnená TV.... kábe…
sysell
Pred 10 rokmi
21
Stavať zo solbetu či nie?
Mám dilemu či máme kúpiť solbet 30 máme dobrú cenu oproti ytongu a termalice či porfixu je to o 140…
mirooslav
Pred 10 rokmi
10
Pravotplatne uzemne rozhodnutie vs potvrdenie o zluceni...
Dobry den prajem, Chcel by som sa poradit. Vlastnim pozemok, na ktorom chcem postavit dom. N…
pripad001
Pred 10 rokmi
8
Mate skusenost s Kunareality?
Ahojte,paci sa nam nehnutelnost, ktoru predava tato realitka, no potrebujem nejake referencie...dak…
adrianai
Pred 10 rokmi
1
Vstavaná chladnička na samostatnej stene v kuchyni
Ahojte. už dlhšiu dobu hľadám riešenie ku vstavanej chladničke, ktorá bude na samostatnej stene, ni…
topvideo
Pred 10 rokmi
2
Montovany dom.
Dobrý deň, chcem sa vás opýtať či neviete náhodou, či sa dá postaviť 3 izbovy montovany dom na kluc…
y2k
Pred 10 rokmi
25
Drez na ostrovčeku?
Ahoj chcela by som si dať kuchynský drez na ostrovček, máte to niekto takto? plusy, mínusy... spoko…
y2k
Pred 10 rokmi
17
Odkladaci priestor v podkrovi
Ahojte, chcem sa opytat, ak to niekto z vas ma, kolko moze stat stresny vylez do podkrovia (SDK str…
peto99
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2476
2477
2478
2479
2480
…