O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Drez na ostrovčeku?
Ahoj chcela by som si dať kuchynský drez na ostrovček, máte to niekto takto? plusy, mínusy... spoko…
y2k
Pred 10 rokmi
17
Odkladaci priestor v podkrovi
Ahojte, chcem sa opytat, ak to niekto z vas ma, kolko moze stat stresny vylez do podkrovia (SDK str…
peto99
Pred 10 rokmi
5
Burina v zahrade.
Zdravim vsetkych zahradkarov. Viem ze je november a vacsina normalnych ludi prace v zahrade ukoncil…
kavo14
Pred 10 rokmi
12
Farebnost v byte
Ahojte, prerabame s priatelom rodicovsky dom, v ktorom budeme mat svoj byt. Rozhodli sme sa, ze …
1sunny
Pred 10 rokmi
9
Je tento spôsob lepenia fasádnych eps dosiek správny?
Pri lepení eps dosiek som si nevšimla že dosky uplne pod strechou boli lepené vertikálne..a z nieč…
zuzinka0101
Pred 10 rokmi
12
Ohlasenie drobnej stavby alebo stavebne povolenie pre stavbu na podnikanie?
Dobry den. Chcela by som sa opytat ci potrebujem na stavbu do 25m2 urcenu na podnikanie stavebne p…
spiderhst
Pred 10 rokmi
6
Čo všetko je predmetom hrubej stavby? Sú v tom aj nenosné priečky?
Dobrý deň, chcem sa poradiť čo sa zaratáva do hrubej stavby, resp. či sú predmetom hrubej stavby a…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Stity aka sirka ytongu ?
mame bungalov a strechu Acko sklon 23° výska od venca v strede stitu cca 2,25m sirka domu 8,5m z ak…
jolaus100
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Pata muriva
Na jar zvazujem stavat z tehly Porotherm...na niekolkych stavbach som videl ako na prvy rad zaklada…
janyke
Pred 10 rokmi
7
Už existujúce podlahové vykurovanie - problém
Zdravím, chcel by som sa poradit s Vami ohladom podlahoveho vykurovania. Minuly rok sme vynovoval…
jnplyn
Pred 10 rokmi
13
Dovoz materiálu - stavba v rakúsku
Dobrý deň, vie niekto poradiť, stavba v rakúsku, 15 km od SR hranice, či môžem použiť slovenské m…
leandrian
Pred 10 rokmi
3
Hľadáme spolustaviteľov v okolí Trenčína!
Chceme kúpiť pozemok v okolí TN, maximálne do 15 km od TN . Všetky pozemky sú strašne veľké a aj d…
lenulik209
Pred 10 rokmi
23
Poradte vodára z východu
Poradte dobrého a spoľahlivého vodára, mám prasknuté potrubie v stene, celá stená mi zamaká a plesn…
bejkabejka111
Pred 10 rokmi
3
Može byť drez pod laminatovou pracovnou doskou?
Nechcem strašne drahú pracovnú dosku, ale túžim po dreze, ktorý je pod doskou, aby som tam jednoduc…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
6
Poradíte koberec do obývačky?
ahojte, tak prikladám fotku, máme takýto gauč - tmavo a svetlo sivá kombinácia.... Steny sú: biele …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
2
54
Poraďte firmu na plastové okná Salamander v Košiciach
Ahojte, aku firmu poradite na plastove okna Salamander v Kosiciach? Chceme dvojsklo, 5-7komorove. K…
zuzankake
Pred 10 rokmi
24
Dobry den ,nevie niekto orientacnu cenu projektu pristavby k rd o rozmere 7x4metra.
Zaujimala by ma cena takeho projektu v ktorom uz je zahrnute komplet vsetko potrebne na podanie na …
neupauer
Pred 10 rokmi
2
Prístupová cesta a zriadenie ťarchy práva prechodu a prejazdu
Ahojte, Vybavujem stavebné povolenie a nie je mi jasná jedna vec. Na samostatnej parcele je 6 vl…
chrobak7
Pred 10 rokmi
6
Potrebný statik?
zdravim vas strechaci, ideme prerabat kuchynu a do panelu vydrazkovavat zlab pre odpad do drezu a …
joxe
Pred 10 rokmi
23
Odvod vody z garáže
Pekný deň prajem, máme garáž súčasťou domu, a bohužiaľ v neskorej fáze sme zistili, že tam nemáme p…
minneli27
Pred 10 rokmi
11
TAPETAR SENEC/TRNAVA
Hladam tapetara v okoli SC/TT - prosim vas o kontakty ak mate skusenosti so sikovnym. Dakujem pekne
lenkuch
Pred 10 rokmi
2
Názor na návrch projektu
Dobrý deň, rád by som poznal Vaše názory na tento návrch domu. Hlavne či by sa to do tej šírky zm…
topvideo
Pred 10 rokmi
17
Prenajom Tatrovky v okoli BA
Ahojte, Zhanam nakladne auto na prepravu kamena (frakcia 63/180) z Devinskeho kamenolomu do Rac…
alpha
Pred 10 rokmi
1
Schody
Ahojte. Potrebovala by som Vaše názory a rady, pretože sa neviem rozhodnúť. Prerábame dom postupne,…
linlex002
Pred 10 rokmi
2
Bungalov147, Bungalov158 a Village132 od MFpro
Ahojte strecháči. Stavia niekto z Vás domy typu Village132, Bungalov147 alebo Bungalov158 od MFpro?…
patula_andy
Pred 10 rokmi
1
Akú podložku pod laminátovú plávajúcu podlahu
Ahojte, akú podložku použiť pod laminátovú plávajúcu podlahu v novostavbe pri skladbe podlahy: …
johnyfly1
Pred 10 rokmi
17
Architekt v BB
Dobrý deň, prosím Vás viete mi poradiť nejakého architekta, prípadne potom aj projektanta pre muro…
miro2111
Pred 10 rokmi
1
Čím zateplit 4 rady DT
Zdravím Vás stavebníci. Chcel by som vás poprosiť O radu. Mám na dome 4 rady DT, 3 sa budú zasypa…
fabo123
Pred 10 rokmi
5
Zníženie stropu prízemie
Idem znižovať stropy na prízemí sadrokartonom.Má zmysel dávať izoláciu pod strop na prízemí,keď pos…
viktor811
Pred 10 rokmi
7
Tak zateplit ten Ytong nebo nezateplit!!??
Stále čtu jak se tady lidi dohadují zda zateplit nebo ne!? Chápu že je to každého věc, ale ráda byc…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
116
1
2
…