O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Koľko % hodnoty nehnuteľnosti ponúkajú teraz banky pri refinanc. hypoték,aký predpoklad v r.2016?
výročie fixácie máme v 2/2016,oplatí sa počkať?..viem,že záleží aj od lokality nehnuteľnosti
cisko39
Pred 10 rokmi
3
„Neviditeľná“ dilatácia medzi nosnou obvodovou stenou a vnútornou priečkou
Dobrý deň, rád by som sa spýtal na vaše názory k nasledujúcemu problému. Na dome sa mi viackrát…
gashtaan
Pred 10 rokmi
19
Uzemnenie HUS na bleskozvod ???
Na starom dome prebieha rekonstr. ele. Rozvodov , planuje sa aj prepetovka... HUS tam nie je. Ked j…
rrelektro
Pred 10 rokmi
5
Diera do drezu???
Dobry den. Kupili sme drez. Zial nema otvor na bateriu. Na koho sa obratit s prosbou aby nam tam tu…
aureliusss
Pred 10 rokmi
31
Zemne prace
ahojte, ma niekto skusenosti s firmou Turkon v oblasti vykopovych prac? Plus viete mi poradit koho …
eden04
Pred 10 rokmi
1
HOTPOINT ARISTON
Ahojte chcem sa opýtať na znacku HOTPOINT ARISTON. Mám práčku a sušičku a som maximálne spokojný. T…
cvoky8
Pred 10 rokmi
9
Kúpa staršieho domu a rekonštrukcia
Chcela by som si urobiť menší prieskum pre tých ktorý kupovali starý dom a následne rekonštruovali,…
alyssa646
Pred 10 rokmi
19
Poradte co s tymto ??
Dobry den, nevieme si dat rady s tym, ako zakryt zelezne vystuze na strope, aby to pekne vyzeralo a…
gemini06
Pred 10 rokmi
16
sponzor fóra
Elektricky kotl v novstavbe.
Zdravím vás. Mal by som jednu otazku na vas. Chceme zo zenou a synom malym kupit byt. Paci sa nam 2…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
14
Využívanie studničnej vody v RD
Prestavujeme dom, chceme ponechať obecnú vodu len v kuchyni, dve kúpeľne budú napojené len na studn…
oliverka
Pred 10 rokmi
10
Ako naučiť yorkshira dobrým zvykom?
Dobrý deň, potrebovala by som zopár rád k fenke yorkshira. Len teraz mala nedávno 2 mesiace a nevie…
saintovci
Pred 10 rokmi
21
Cesta uzka
ahojte. mam problém,že prístupová cesta,široká 4,5m vedie na hranici pozemku,kde má sused starý dom…
petjo
Pred 10 rokmi
12
Mediteran-hrebenač
Zdravim , neviem je toto spravna montaž hrebenača? Ďakujem
rivasvk
Pred 10 rokmi
11
Znáte stránku o stavbě domu?
Ahojte vsichni, rada bych se vas zeptala jestli nevite o podobnych strankach jako je tahle (mimocho…
zeedee
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
6
7
184
Vedel by mi niekto povedať V percentách cenový rozdiel pálenej krytiny a betonovej?
všetci ma presviedčajú nedávat betónovú ale palenu vraj vydrží dlhšie a je kvalitnejšia tak hľadám …
leonardom
Pred 10 rokmi
8
Strechar okres Senec. - PVC folia
Zdravim, potreboval by som surne nejakeho dobreho strechara (izolatera) okres. Senec. Kontrola p…
beginner7
Pred 10 rokmi
2
Sú tu nejakí majstri-murári obkladači? bytové jadro v paneláku, aká cena???
ahojte, ja len potrebujem zistiť, za urobenie jadra, koľko berie taký majster za robotu?? Ako sa to…
chichua
Pred 10 rokmi
5
Kedy sa treba odhlásiť z predaného bytu?
Zaujímalo by ma, ako máme postupovať, keď chceme podpísať nájomnú zmluvu. Predali sme byt, ale naďa…
kavo14
Pred 10 rokmi
6
Skusenosti so stavebnou ciarou a garazov
Chcel by som sa spytat na Vase skusenosti s umiestnenim garaze pred stavevebnu ciaru. Museli ste na…
cubicomp
Pred 10 rokmi
3
Ako začať s prestavbou a rekonštrukciou bytu?
konecne sa nam podarilo kupit si vlastny bytik a caka nas to co vsetkych...prestavba,prestavba,reko…
jozef106
Pred 10 rokmi
14
Rekonštrukcia kúpeľne - byt pražského typu
Ahojte. Mate niekto 4 izbovy byt prazskeho typu? Mozte mi poradit ako co najefektivnejsie rozvrhnut…
jozef106
Pred 10 rokmi
13
Poraďte vŕtačku na domáce použitie v paneláku
Ahojte, vôbec sa nevyznám vo vŕtačkách. Potrebujeme niečo na doma, čím by sme navŕtali diery na …
dulius
Pred 10 rokmi
18
Drobné stolárske práce
Hľadám niekoho na drobné stolárske práce pri dokončení kuchynskej linky. (Zamerianie, rezanie a osa…
eulaliamaria
Pred 10 rokmi
1
Striekaná izolácia
Hľadám niekoho kto robí striekanú izoláciu v rodinnom dome. Marianka a oklolie. Za ponuku ďakujem .
eulaliamaria
Pred 10 rokmi
1
Kamera
ahojte, vedeli by ste mi poradit nejaku kameru? chceme to len na natacanie nasej malej, cize nie ni…
dulius
Pred 10 rokmi
3
Cena 6500e za prácu???
Chcela by som sa spýtať, či cena 6500e za murovanie obvodových múrov a vnút. priečok je primeraná,a…
pby
Pred 10 rokmi
9
List vlasnictva
Ludia, ako dlho ste cakali na rozhodnutie po podani navrhu na vklad? Vcera bolo 3 tyzdne a zatial n…
chrobak7
Pred 10 rokmi
7
Rekonstrukcia 2 izboveho bytu
Caute Chcel by som tu s Vami podebatovat o rekonstrukcii 2 izboveho bytu. Mam v hlave 2 variant…
1vladi_mir1
Pred 10 rokmi
7
Predaj bytu v bytovom dome
Kúpi niekto byt v bytovom dome kde nie je vysporiadaný pozemok? K bytu mame aj garáž ktorá je tiež …
dudduli
Pred 10 rokmi
3
Penetracia na murovanie YTONG
zdravim, vie mi niekto poradit nejaku dobru penetracia na prvy rad Ytongu ? Chcem to preto ze idem …
pby
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2479
2480
2481
2482
2483
…