O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Designer interier vizualizacia
Dobry den, projekt sa nam uz kresli a potrebovala by som niekoho, kto je sikovny a pracuje v progra…
pripad001
Pred 10 rokmi
13
Krbová vložka KOBOK - CHOPOK R-90- S 670x500 Skúsenosti....
Ahojte.... chcela by som Vás poprosiť o skúsenosti s touto krbovou vložkou... prípadne odkiaľ ste j…
macka_k
Pred 10 rokmi
18
Malovat pred alebo po montazi kuchyne a roldorov?
V kuchynskom studiu ma presviedcaju, ze by malo byt vymalovane pred montazou kuchyne. Podotykam, ze…
richard71
Pred 10 rokmi
9
Kurenie do bungalovu
Dobry den , chcel by som sa opytat a poradit , ake by bolo vhodne kurenie do bungalovu. Pozna …
rastiik
Pred 10 rokmi
4
Ovladanie obehoveho cerpala podlahovky
zdravim potreboval by som poradit nejaky termostat alebo regulator ktory by dokazal vypnut cerpadlo…
megdesign
Pred 10 rokmi
23
Predčasné splatenie hypotéky pri skončení fixácie
Ako je to pri predcasnom splateni hypoteky pri skonceni fixacie? Ak banka posle informaciu, ze konc…
andreah25
Pred 10 rokmi
1
2
45
Predĺženie stavebného povolenia pri hypotéke
Ako ste s bankou riešili predĺženie stavebného povolenia - nesplnenie špecifickej podmienky úveru -…
andreah25
Pred 10 rokmi
3
Projekt domu EKO85
Ahojte, prosím vás je tu niekto, kto má skúsenosti s www.projektydomov.com a taktiež niekto, kto bý…
adulienka1985
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Buble nam v potrubi....
Ahojte,2t byvame v novostavbe-bungalov,zhruba 3dni pocujeme pri splachnuti bublanie a dnes nam k bu…
lara61
Pred 10 rokmi
7
Máte niekto túto sedačku Rohová sedačka - Po-Sed - Bella 2F+L (P)
http://www.novynabytok.sk/rohova-sedacka-po-sed-bella-2f-l-p-781007?zenid=5bb2d9ffb6da123dc063416dc…
jojino86
Pred 10 rokmi
5
Plot a čo so zvyškami
ideme robiť plot a starý treba odstrániť, čo ste urobili zo stlpikmi betonovými, sú staré a ťažké, …
viktor811
Pred 10 rokmi
10
Nové odpady v podlahe
Zdravim..akurát betonujem nové podlahy v starom dome.. Mam urobene nové odpady ktoré ležia na zhutn…
palito123
Pred 10 rokmi
5
Kotol na tuhe palivo BOTO
AHOJTE, mozte nam poradit ,ake mate nazory a skusenosti s kotlom boto na tuhe palivo,ak ho niekto m…
morandia
Pred 10 rokmi
30
SDK pod monolitickym betonovym stropom
Ahojte, zaujimalo by ma ci je potrebne davat paronepriepustnu foliu pod SDK pri montazi na monoliti…
praoteccech
Pred 10 rokmi
19
Stierky/omietky Banská Bystrica
Ahojte,hľadám šikovného majstra na hrubozrnnú omietku do bytu cca 35m za cenu nižšiu ako 5€.Budem v…
carmenbb
Pred 10 rokmi
2
Zateplenie podkrovia + nedosedá SDK
Idem zateplovať podkrovie. SDK mi vychádza priamo na pomúrnicu a nie na veniec pod ňou. Mám v plán…
gashtaan
Pred 10 rokmi
9
Vyber z pojektov na nas pozemok
Ahojte, Potrebujem poradit ohladne vhodnosti projektu s ohladom na svetove strany. mame pozemok 1…
alexandrahancak
Pred 10 rokmi
1
Problem so zatrplenim
Zdravim strechaci poptosim vas o nazor co s tym Po zasietkovani mrjolilo a v noci jemne aprchlo a…
v_skorec
Pred 10 rokmi
3
Rekuperacia ano ci nie?
Nevieme sa rozhodnut ci dat rekuperaciu alebo nie.
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Murovaný dom okres Pezinok na kľúč - poraďte firmu2
Dobrý deň, chcel by som poradiť s firmou a rozpočtom na stavbu murovaného domu v okrese Pezinok, k…
rudko25
Pred 10 rokmi
1
Rekonštrukcia a prístavba k starému domu
Idem kupovať starý rodinný dom, postavený v roku 1960, taký klasický štvorec so šikmou strechou. Te…
zuzkajurkova
Pred 10 rokmi
8
Je tu nejaký fin.poradca na hypo zo Žiliny?
Ahojte zháňam finančného poradcu zo Žiliny ktorý by mi pomohol z refinancovaním hypotéky a vecí oko…
smartbrokers
Pred 10 rokmi
6
Izolácia komína s expandovaným polystyrénom
Ahojte, mam Schiedel Absolut, ktory bude napojeny na krbovu piecku, a v nadstresnej casti som ho za…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
45
Zamietnutie hypotéky kvôli úverovému registru
dobry,chcem sa spytat,ci ma niekto podobnu skusenost:pred par rokmi priatel rucil svojej tete pri u…
jovka
Pred 10 rokmi
1
2
36
Skrina z masivu z Polska
Zdravim, chcel by som do splane kupit skrinu z masivu a z dovodu ceny som sa rozhodol zabehnut ju …
lordxor
Pred 10 rokmi
4
Realizácia rovnej strech s TPO alebo MDPM
Viete doporučiť kvalitnú firmu alebo majstra na realizáciu plochej strechy s TPO alebo MDPM? Ďakuje…
matorado
Pred 10 rokmi
4
Má už niekto Combivar?
Chcem manželke kúpiť tento tlakový hrniec, má 16 funkcii. Namiesto fotky použijem link: https://www…
luck4
Pred 10 rokmi
6
Quick step impressive 1855
Prosim,ma niekto podlahu quick step impressive 1855? Rada by som videla ako vyzera na velkej ploche…
roxana280
Pred 10 rokmi
2
Štátny príspevok pre mladých 2016
Dobrý deň, chcem sa opýtať či štát bude poskytovať príspevok pre mladých do 35 rokov na hypotéku aj…
lenkanedela
Pred 10 rokmi
10
Rozdiel fazetové zrkadlo a zrkadlo s leštenými hranami
...strecháči, vysvetlite mi prosím "polopate", aký je rozdiel medzi fazetovým zrkadlom a zrkadlom …
mariijas
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2480
2481
2482
2483
2484
…