Zateplenie podkrovia + nedosedá SDK

Idem zateplovať podkrovie. SDK mi vychádza priamo na pomúrnicu a nie na veniec pod ňou. Mám v pláne nalepiť styrodur na pomúrnicu. Celé to presieťkovať a následne na takto predpipravenú rovinu následnu doraziť SDK. Bude to OK? Máte s niečim obdobným skúsenosti?
Odpovedať
robil som to tak a ziadny problem... len ako mas v plane riesit vzduchotesnu rovinu ?? parozabranu das na cdcka ?
Odpovedať
jj paro ide na CD. Na to idu nastaviteľné strmene na bulpásku(utesnenie dierok po skrutkách). Do strmeňov CD a následne sadroš. Vznikne mi tak aj vzduchová medzera 5cm na el. inštaláciu.
Odpovedať
cize 2x CD ? Nechcel si tu prvu konstrukciu riesit drevenymi latami ?
Odpovedať
@andymc neviem si predstavit laty na 20cm vaty takze preto 2x cd
Odpovedať
@andiablo ako dlho tam tu pomurnicu mas? mne sa behom jedneho roka pokrutila a rozstiepala, tak si neviem predstavit co by spravil nejaky styrodur a sietka na nom. Po roku som na nu hodil EPS, ten sa presietkoval a hodila sa na to omietka a zatial v pohode.
Odpovedať
no pomurnca ma rozmery 24x20cm. je tam od júna tohto roku. krov bol narezaný v marci
Odpovedať
@andiablo tak to uz hadam bude v pohode... tuto som to davnejsie riesil: http://www.modrastrecha.sk/forum/stre... Nemas tam niekde taky spoj, co sa moze takto skrutit?
Odpovedať
@andiablo pozeral som fotky, strechu mi robili v juli 2013, v januari 2014 bol ten spoj este v pohode... skrutilo sa to niekedy potom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?