Má už niekto Combivar?

Chcem manželke kúpiť tento tlakový hrniec, má 16 funkcii. Namiesto fotky použijem link: https://www.dedra.cz/cz/produkty/?det... Ak ho máte, skúste mi prácu s nim opísať
Odpovedať
@lubos0470 Nebolo by lepšie kúpiť manželke na každú funkciu jeden hrniec, nech má pokoj so softvérom?
Odpovedať
dôkladne som si to preštudovala. Za mna nie, nechcela by som ho. Už iba pomyslenie na tých 5,5kg. A ja potrebujem sem tam do hrnca nakuknúť. Ale nech napíše niekto, kto ho používa.
Odpovedať
@lubos0470 a ja čo som kuk na video,mne by sa veru páčil :-) na také chaty,chalupy,víkendové domy ale aj doma hlavne,aby ho bolo kde položiť,podľa mňa sem tam by človek čosi prevaril,ale však človek sa naučí. :-)môže sa dávať do UMR?asi nie,či?
Odpovedať
@lubos0470 moja sesterka ho ma a ta si ho chvali. hovori, ze nemusi stat tolko pri hrncoch, ziadne miesane, nic neprihori a raz dva ma navarene. ona je spokojna
Odpovedať
@lubos0470 podla mna je to o tom aky styl varenia ma rada a ake jedla vari. ja napriklad tlakovy hrniec mam, taky jednoduchsi, pouzila som ho raz a ostriekala som si celu kuchynu smotanou lebo som ho otvorila v nevhodnom case :-D kazdopadne som ho uz potom nepouzila lebo do hrncov rada nakukam a miesam a ochutnavam a pri tom to sa to neda, je to ako taka cierna skrinka :) ale napriklad svokra v takom vari casto a nevie si to vynachvalit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?