Designer interier vizualizacia

Dobry den, projekt sa nam uz kresli a potrebovala by som niekoho, kto je sikovny a pracuje v programoch pre vizualizaciu interieru. Predstavu mam ale skusenosti, program/ aplikaciu nie. Taktiez potrebujem cenu. Ide o dve podlazia 2x 80metrov. Ak by bol nejaky napad, co ako zmenit, sup sem s nim. Dakujem za spravy.
Odpovedať
Dom je v kopci 8-) preto je terasa na vrchnom poschodi kde je vytvorena terasa v terene.
Odpovedať
Preco je navrhnuta v kzdej izbe nejaka "schovavacia"prieka?
Odpovedať
zmenila by som schody na klasické dvojramené s podestou...
Odpovedať
V spalni iba taky pul/ celo , v detskej chce mala trosku intimco, moze to byt predel aj z nabytku, ze ked sa vojde aby hned nebolo vidiet postel a posledna izba je pre nasu tetu, kde by bolo fajn ak by mala spaciu cast a "akoze" mini obyvacku. Kedze je fajciarka, pri posteli su dvere na terasu. Napada ta nieco nejako inac?
Odpovedať
@hizanka ok to je len prvotny nastrel... Prave preto potrebujem nejaku vizualizaciu. .... :-o
Odpovedať
@zuzk V spalni iba taky pul/ celo , v detskej chce mala trosku intimco, moze to byt predel aj z nabytku, ze ked sa vojde aby hned nebolo vidiet postel a posledna izba je pre nasu tetu, kde by bolo fajn ak by mala spaciu cast a "akoze" mini obyvacku. Kedze je fajciarka, pri posteli su dvere na terasu. Napada ta nieco nejako inac?
Odpovedať
Taketo nieco je pre mna top
Odpovedať

Odpovedať
@zuzka60 taketo nieco v spalni
Odpovedať
@tesoro Tetu chapem-dalabyso opacneotvaranie zepri otvoreni vidisdennu cast, nie prvy pohlad na postel Detska - zase dvere :) ze otvaranie do vnutraa dvere zakryju postel. Nie jpoom nutny ten lredl, aj ked sa tonevylucuje. A viac by som detsku teraz neriesila, casom sabude urcite menit dispozicia podla akttalnej potreby Splana- nepaci sa mi, zeked su dvere otvorene, rovno je vidno na postel. Dalej, ze jeden, co budem mat stranu pri stene ma uzku chodbicku, pricom spalna je dost velka, ale vsade inde priestor, len on dycha do steny .... A rano musi obehnut preberacie kolecko, ak nahodou bude mat ponozky v skrini v rohu... pultik za hlavou ok, ale zbytocna chodbicka pred skrinou, ked to nie je samostatny satnik. Skuste porozmyslat dat postel inam. Napr. Tam, kde je skrina a skrinedat na stenu oproti dveram?
Odpovedať
@zuzka60 ok dakujem a skusim sa pohrat 8-)
Odpovedať
No podľa mňa na to idete od konca. Ak sa vám už projekt kreslí ?!, načo hľadáte teraz dizajnéra? Ja by som to otočil. Najprv dizajnér: 1. Návrh dispozície, ergonómia 2. Hmoty architektúra ext/int 3. Zariadenie Potom až ak budete všetko OK projektant. Hore je zopár podnetov na zmeny s ktorými sa chcete "pohrať", znamená dispozícia má chyby a toto projektant spravidla riešiť nebude. Na to je práve architekt/dizajnér. Síce stojí peniaze, no účelným rozložením dispozície dokáže pri realizácii ušetriť desaťťisíce EUR. Papier toho znesie ozaj veľa !! Mne sa nepozdáva veľa priečok, dverí, obývačka na poschodí je veľmi nešťastné riešenie ak odmenou nie je výhľad na oceán, alebo štíty Vysokých Tatier. Môj názor. Pozor, projektant často narysuje, čo si klient zadá. Neviem odkiaľ ste, ak by to bol západ SR pošlem kontakt na dizajnéra.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?