Plot a čo so zvyškami

ideme robiť plot a starý treba odstrániť, čo ste urobili zo stlpikmi betonovými, sú staré a ťažké, ako ich najjednoduchšie odstrániť, a chcem sa spýtať či je moc predražené betonovať základy a debniace tvarnice ručne alebo betonpumpou viete povedať čo to asi stojí na hod. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@pera najjednoduchsie budete mat ak ich normalne ponorite do zakladov pod novym plotom. Teda ak planujete robit poriadny zaklad pod plot a nie kyblovu metodu :) do zakladov vam krasne vojdu a usetrite aj na betone :) Pumpa u nas na zapade je 80e/hod. Ziadne debniace... spravte salung, skryt tam stary beton.... Hlavku treba pouzit :) nam sa to viac krat vyplatilo :) pevne nervy
Odpovedať
@pera Mám názor taký, že pumpou sa DT poriadne betónovať nedajú. Totiž pri prudkom zalievaní betónu, dôjde k posuvom jednotlivých DT a k ich rozťahovaniu. Výsledná práca nie je dobrá.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 nemáš pravdu...mne pumpou zalieval celý plot z DT tak isto celý prístrešok na autá a oprný múr.A žiadny problém,ani jedno DT posunuté ani jedno prasknuté.
Odpovedať
@poliacik321 Môž dať fotto?
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 malá časť je vo fotoblogu.
Odpovedať
@poliacik321 Prezrel som si celý fotoblok. Máš to urobené na úrovni a pekne. Kazí to ten ten plot z DT o ktorom je diskusia. Škoda, že to nejde zväčšiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 ak máš nejaký problém príď kuknúť osobne...z Kubína to nemáš ďaleko ☺ alebo pošli mail kde Ti pár fotiek pošlem. Alebo pošli nejaké fotky kde je to spravené tak ako tvrdíš. Lebo ja hovorím z vlastnej skúsenosti a ty len o svojich pocitoch.
Odpovedať
@poliacik321 To sa nejedná o pocity, ja vychádzam s mojej skúsenosti. Ak sa to bude dať pošlem ti osobne fotku môjho plotu a porovnaj.
Odpovedať
@poliacik321 Tak jedno fotto pripájam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?