Rekonstrukcia 2 izboveho bytu

Caute Chcel by som tu s Vami podebatovat o rekonstrukcii 2 izboveho bytu. Mam v hlave 2 varianty poradte ktory si vybrat, pripadne mozte napisat ine varianty. Vsetky steny v byte su priecky, nenachadza sa tam nosna stena. Za stupackou sa nachadza komin, ktory vediet skrz bytovku, to burat nemozem. Priblizne rozmery kominu su 80x40cm 1. Varianta Preburat sa zo zltej izby do kuchyne, zrusit prechod z predizby do kuchyne a tym rozsirit kupelnu. Vchod z predizby do zelenej izby zatvorit, teda by sa voslo do bytu, islo by sa dolava cez obyvacku az do kuchyne a spalna by bola v zelenej izbe s velkym satnikom pri stene 2. Varianta Zo zltej izby by bola spalna. Stena medzi kuchynou a zelenou izbou by sa vyburala, tym by sa spojila kuchyna s obyvackou a tam je vela moznosti. Kuchynska linka v tvare L , kupelna by mohla mat povodnu velkost alebo by sa mohla trosku zvacsit. Ako by ste riesili tento byt vy? Dakujem Vam za rady
Odpovedať
Profilova fotka
@fox007 mne sa paci viac varianta 1. Preburat stenu so zltej izby a zvacsit kupelnu. Ale nezatvarala by som vchod z predsiene do spalne. Je fajn mat aj samostatny vchod do izby.
Odpovedať
Profilova fotka
B
Odpovedať
ja by som to spravil úplne inak. kúpeľnu by som dal do žltej izby ako je teraz vchod do nej čiže zo žltej izby som spravil krásnu kúpeľňu a spaľonu. tým pádom by sa mi otvoril priestor na mega veľkú kuchynu s obyvackou s barovym pultom ale aj miestom na jedalensky stol. a este kedze kupelna.nemusi byt vysse tri metre dlha tak tam by som spravil este satnik zo vstupom zo spalne tak nieco vysse meter dvadsat siroky.
Odpovedať
dakujem Vam za pripomienky, s bytom sa da hybat doslova kazdym smerom :)
Odpovedať
ja by som zrusila prechod z predizby do kuchyne ktoru by som prepojila s obyvackou, kupelnu by som natiahla az na tu stenu kde je zelena izba, zelena izba by bola obyvacka, kuchyna by sa krasne zvacsila a este by som zvacsila prechod alebo uplne vyburala stenu medzi kuchynou a obyvackou, spalna by bola v zltej izbe so vstupom z predizby :-)
Odpovedať
ja som za 1. variantu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?