O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vankuse na sedacku
Vie niekto poradit kde by som kupila dekoracne vankuse na sedacku vo velkosti najmenej 60x80 ? Klas…
zuzu32
Pred 10 rokmi
1
Oslobodenie od dane z prijmu z predaja nehnutelnosti
Zdravim, chcem predat pozemok ktory som nadobudol vydrzanim. Nechcem vsak platit dan z prijmu z pre…
draik
Pred 10 rokmi
3
Palisady
Pokladal si tu niekto sam palisady väčšej vyšky napr. 80 cm.
maco02
Pred 10 rokmi
1
Montaz drevenych schodov na podlahu
Vedel by mi niekto poradit, ci sa drevene schody montuju az po polozeni plavajucej podlahy alebo sa…
dominika999
Pred 10 rokmi
13
Aké drevené zábradlie na schodisko?
Zdravim, mam taky problem, ze neviem, ake dat schodisko a ako vyriesit otvor na podeste. Hlavne ted…
rb1988
Pred 10 rokmi
1
2
40
Nove Byvanie, Nove Zamky, bungalov
http://novebyvanie.joj.sk/nove-byvanie-archiv/2015-11-08-nove-byvanie-premiera.html vcera ta 3.pon…
tomas1989
Pred 10 rokmi
10
Pomoc elektrikara*surne:-D
Zdravim,prosim kto poradi ked taham elektroinstalaciu a chcem dat napr svetlo z kuchyne spolu zo s…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
24
Drez 100 cm alebo stací 86 cm? dilema...
Ahojte potrebovala by som sa poratit ohladom kuchynskeho drezu, chceli by sme to z granitu, len vel…
hostacka
Pred 10 rokmi
23
sponzor fóra
Kde kúpim kryciu skriňu na plynomer?
Stavebnici, dával som si prehodiť plynomer ku kraju pozemku a chcel by som radu, kde by sa dala zoh…
stando3_7
Pred 10 rokmi
12
Aké máte skúsenosti s kuchynským LED osvetlením?
Ahojte, chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s LED osvetlenim nad pracovnou plochou v kuchyn…
stando3_7
Pred 10 rokmi
1
2
53
Projekty pred zacatim dokoncovacich prac
Zdravim, pred casom som kupil hrubu stavbu. Viac-menej sa stavebna firma drzala povodnej projektove…
sailor84
Pred 10 rokmi
1
Aké sú LED diodové žiarovky v domácnosti?
Ahojte! ma niekto skusenosti v beznom pouzivani v domacnosti? Chceme si ich dat do celeho domu..…
martinn123
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
65
DOPYT: Vymena Bytoveho jadra v Petrzalke
Dobry den modrostrechaci :), hladam firmu, alebo sikovnych zivnostnikov s referenciami na vymenu…
peter069
Pred 10 rokmi
1
Zabudovateľne prútene koše do kuchyne
Prosím viete mi poradiť kde by som kúpila alebo pod akým názvom nájdem zabudovateľné prútené koše …
zuzka60
Pred 10 rokmi
2
Niekto z pss?
Potrebujem poradit ohladne navysenia uveru v stavebnej sporitelni. Prosim kontaktujte ma sukromnou …
katka9010
Pred 10 rokmi
1
Schodisko do pivnice-únik tepla?
Dobrý den. chcela by som sa spýtať či mate nikto skúsenosť so schodiskom v dome do pivnice. konkrét…
katka209
Pred 10 rokmi
2
Umiestnenie indukcie
Ahojte, máte niekto skúsenosti respektíve viete poradiť s umiestnením indukcie a tým pádom aj s umi…
lucyka1
Pred 10 rokmi
4
Ako dalej - dizajn interieru resp. pomoc od dizajnera
Zdravim Vas, chcela by som sa poradit ohladne dekorov v dome. Ide o to, ze netusim ako sa dalej vy…
rencucha1987
Pred 10 rokmi
3
Zemina vhodna na vyrovnanie terenu
Ahojte, ponukam zeminu vhodnu na vyrovnanie terenu. Miesto vyskytu je Dubravka.
darthez
Pred 10 rokmi
4
Váš názor na usporiadanie kuchyne z Decodomu
Aky mate nazor na usporiadanie kuchyne?ide o kuchynu Decodom Elis- leska bordova v kombinacii s van…
lucyka1
Pred 10 rokmi
1
2
50
Elektricke tieniace okenne folie do domu
Potrebovala by som radu,kde a za aku cenu zohnat taketo stmievacie folie na okna ovladane dialkovo,…
davido77
Pred 10 rokmi
4
Plot od seusedného domu
Starý susedov dom stojí 40 cm od hranice nášho pozemku. Môžem si postaviť plot na svojom pozemku aj…
davido77
Pred 10 rokmi
31
Poradte formy na stavbu bungalovov
ahojte chceli by sme sa informovat o stavebnych firmach ktore stavaju nizkoenergeticke domy. Momen…
majkoj
Pred 10 rokmi
4
Lepenie izolacie - stierkovanie (odstup)
Mozem lepit izolacne panely na stenu (mineralana vlna) a hned nato tahat lepistko ako stierku aj so…
jolaus100
Pred 10 rokmi
1
Hlboká pracovná doska
Dobrý deň, chystáme sa zariadiť kuchyňu v staršom rodinnom dome. Problém nám robí rúra kúrenia, kt…
robinho
Pred 10 rokmi
24
Rimska roleta vs zaves v jednej miestnosti
Chcela by som poprosit o radu, riesim prave zavesy/rolety. V obyvacke mam francuzske okno a este ba…
chichua
Pred 10 rokmi
9
Stavebný otvor na okná olepiť styrodurom, či netreba?
Ahojte, pokročili sme do ďalšej fázy a ideme objednávať okná na novostavbu. Otázka znie: Treba olep…
kinnetic
Pred 10 rokmi
10
POZOR!
Dobry den, chcel by som Vas iba upozornit, natrafil som na pana Muranskeho, ktory mi staval kuchynu…
dodd
Pred 10 rokmi
1
Skladba okapoveho chodnika
Chystam sa robit okolo domu okapovy chodnik, maju predstavu ako ho urobit som nacrtol v prilozenom …
gashtaan
Pred 10 rokmi
1
2
48
Aka farba okien
Ahojte, prosim vas aka farba okien a brany k BRAMAC KLASIK TMAVOHNEDA...ak by bolo aj foto.....dak…
saimo
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2474
2475
2476
2477
2478
…