Dilema nad podlahou :))

Profilova fotka
Zdravim vas, prosim poradte ktoru vybrat :) Ta prva sa mi paci farbou a takou jej teplostou domova, no jedine co mi vadi je ten jeden tmavy pruh akoby prasklina, bojim sa ako to bude vyzerat na velkej ploche. Druha podlaha je svetlejsia a bojim sa toho ci to nebude take sede, chladne. Chcela by som k obom bielu vysoku listu a dvere porta bud cisto biele, alebo biele wenge. No neviem sa uz sama rozhodnut. Moja polovicka je za obe verzie:D Tie dvere ktore su na obrazku, su v inej farbe - to je nejaka borovica svedska..to len pre ilustraciu :))
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Na trhu je vela peknych dubovych podlah ci uz z masivu alebo laminatu.... Vyber si taku ktora tie cierne pasy nema a mas pokoj... K nej samozrejme biele listy a biele dvere a uspech je zaruceny.
Odpovedať
Suhlasim s vyssie uvedenym, ak len trosku rozmyslas, ci to bude dobre alebo nie, treba zvolit moznost C.:-)Taktiez som momentalne v stadiu vyberu a musi to byt "laska na prvy pohlad" Ak sa vsak chces naozaj rozhodnut medzi tymito dvomi, volila by som tu druhu. Vela stastia pri vybere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 no nakoniec nemali vsetky lamely tieto pasy a dokonca mi kamarat, ktory pracuje s podlahovinami povedal, ze to ludia dokonca vyhladavaju, aby to ta podlaha mala a v predajni mi to ukazali nafotene z jedneho domu a vyzeralo to super, dali sme k tomu bielu vysoku listu a biele dvere s mliecnym sklom. Dakujem za radu :) tie biele listy su pecka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@123nikita no nakoniec laska na prvy pohlad zvitazila a cely nas domcek bude v takomto bielo medovom dekore a do kuplne som tiez zvolila drevodekor v kombinacii s bielym vekoplosnym obkladom a spanielskym patchworkom na geberite . Dokonca ked sme si pozicali vzorku podlahy a prirovnali to k dlazbe, tak to bolo skoro na chlp identicke.
Odpovedať
@rencucha1987 Super, som rada, ze to takto dopadlo. Ked nebude vela tych "ciarok" v parketach, ale len sem-tam, bude to perfektne. Kombinacia patchworku, dreva a bielej farby - nemam co dodat, urcite to bude krasne, prajem prijemne byvanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To bude vyzerat super :-) skvelo ste to vymysleli.
Odpovedať
@rencucha1987 my mame velmi podobnu podlahu - a tiez som sa bala tych "prasklin", no ako pises nie su na kazdej lamele a ako celok to vyzera velmi dobre :), no ja k nej zvazujem tmavohnede dvere a listy (odtien orech pravdepodobne) -lebo steny mame vsetky svetle a pyta sa mi ta nejaky kontrast
Odpovedať
Profilova fotka
@rybjar no presne nad tym som aj ja uvazovala, najprv sme mali nejaky agat a orech co sa dveri tyka, ale ked na mna baba v podlahovom studiu vytiahla biele listy, tak nebolo cesty spat :D tak som si potom predstavila aky gauc sme si vybrali, kupelne a predstavila som si asi aku kuchynu a bolo :) A zrejme fakt zalezi od predstavy o zariadeni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?