O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plot z tvarnic, cena za pracu
Ahojte, kolko cca by mohla stat praca za plot z tvarnic ako na cca obrazku. Hladam realizatora v K…
atak77
Pred 7 rokmi
1
Digestor teka
Planujem kupit teka CNL 6415 ale na filter. Stale nechapem kde bude vyfukovat vzduch.. treba cez sk…
cmelor
Pred 7 rokmi
4
Zatekanie zo strechy
Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor ( najlepsie aj nazor nejakeho odbornika) na nase zatek…
lokoo
Pred 7 rokmi
21
Aké vchodové dvere na priame slnko?
Ahoj prosím potrebujeme radu Nevieme pre aké vchodové dvere sa rozhodnúť,na strane domu kde budú j…
martinmatko
Pred 7 rokmi
15
Kotvenie komina nova strecha - ano nie ?
zdravim mame novu strechu (na novostavne) z nie uplne sucheho dreva - strecha bude sadat! Mam kotvi…
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
59
Splitova klimatizacia
Ahojte, prosím ma niekto skúsenosti s klimatizáciou HD HDWMI 090C+120C (http://www.klimania.sk/p/21…
tiko81
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
69
Strechari - Liptovsky Mikulas a okolie
Viete mi prosim odporucit sikovnych strecharov z okolia Liptovskeho Mikulasa? Dakujem
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Máte niekto garáž z OSB dosiek?
Ahojte. Prosim Vas mate niekto garaz z OSB dosiek? Ake mate skusenosti? Rozmyslame nad takouto gara…
emil553
Pred 7 rokmi
17
sponzor fóra
Prístavba RD v Bolerázi
Ahoj poraďte mi prosím dobru stavebnu firmu z tt alebo okolia kt by mi vedela zrealizovat pristav…
katkullka
Pred 7 rokmi
1
Aky rozmer pre 4-garaz
Planujem do buducna garaz pre 4 auta len neviem aky je optimalny rozmer sxd aby tam zmestil vacsi …
emil553
Pred 7 rokmi
14
Dub Brioni alebo Dub Ravelo
Ahojte, chcela by som vás poprosiť či nemá niekto z týchto spomínaných podláh dub Brioni alebo dub …
grazerin
Pred 7 rokmi
6
Instalacia Evohome, kto?
je tu prosim niekto v okoli Prievidze, kto by mi vedel namontovat a spojazndit na kureni regulaciu …
lubomird
Pred 7 rokmi
1
Zníženie hodnoty pozemku
Dobry den, Pred rok sme kupovali pozemok, znalec nam ho nacenil na urcitu sumu. Teraz po roku, ked…
tina011
Pred 7 rokmi
8
Projektant exterieru
Dobry den hladam projektanta z Piestan a okolia na vyhotovenie projektu exterieru novostavby ktora …
pm79
Pred 7 rokmi
4
Potrebujem radu zo zariadenim
Stahujeme sa do domu len problem je v tom ze je netypicka miestnost .Prikladam aj fotky to ceevene …
emil553
Pred 7 rokmi
7
Trespa, odvetrana fasáda
Koľko ste platili za montáž trespy? Bez zateplenia.
sannco
Pred 7 rokmi
2
Treba lakovať OSB dosky na streche altánku?
Dobrý idem po radu. Minuly rok som si urobil altanok. a na vrch som nedal laty ale OSB dosky a n…
matus158
Pred 7 rokmi
17
Buranie vedlajsich stien v dome, zvacsenie dveri do zahrady
Dobry den V Trencine mame 50 rocny dom len teraz kupeny a chceli by sme na prizemi zburat par vedla…
jankazb
Pred 7 rokmi
4
Kto robí schodiská? Trenčín
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či mi viete odporučiť nejakú firmu/majstra z Trenčína a okolia na …
hawo
Pred 7 rokmi
6
Pivnica rodinneno domu, zapach, ako sa toho zbavit a prerobit to
Dobry den V Trencine sme kupili rodinny dom 50 rocny a v pivnici su 3 velke mistnosti (skoro zaber…
macly27
Pred 7 rokmi
3
Bf stavby
Prosim vas kto mate dom od BFstavby?Kolko v nom uz byvate a ako sa vam byva?Dakujem!😉Isli by ste do…
petradum
Pred 7 rokmi
4
Prerabka podkrovia na 3 izbovy byt
Dobry den. Kupila som rodinny dom v centre mesta Trencin, je 50 rokov stary a ideme prerabat poscho…
richard71
Pred 7 rokmi
2
Aká je cena štrku 16-32 na drenáž?
Ahojte, potrebujem cca 7m3 štrku 16-32 na drenaž, dnes som volal do jednej fi. vo Sverepci a že cen…
jan45
Pred 7 rokmi
17
Daňový ùrad Trnava
Dobrý deň, je tu niekto z daňového ùradu Trnava? Potrebujem sa niečo opýtať. Ďakujem.
barca1983
Pred 7 rokmi
1
Malta na vysparovanie kamenneho muru. Aka a kde ju zohnat?
Zdravim. Zijem v gazdovskom kamennom dome so zhodenou omietkou momentalne. Stara malta pomedzi kame…
peterpb
Pred 7 rokmi
5
Bungalov od Projekty domov - Lemon alebo Optim100?
Dobrý večer, chcem sa spýtať na tieto dva projekty. Kt. je lepšie riešený. Rozmerovo sú skoro rovn…
lotyscha
Pred 7 rokmi
19
Vaše skúsenosti - odkiaľ brať laminát. a vinylovú podlahu?
dobrý deň, rozhodli sme sa po dlhšom uvažovaní, že vezmeme vinyl do kuchyňo - obývačky a ostatné …
jamk1
Pred 7 rokmi
13
Poistenie úveru cez poisťovňu
Dobrý deň,... prosím Vás, potrebovali by sme poradiť. Akú poistku ste si dávali, keď ste vybavovali…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
2
VINTAGE OAK okna
Dobry den. Zaujimalo by ma, ci ma niekto z Vas okna a dvere vo farbe vintage oak. Ak ano viete sem …
anka2016
Pred 7 rokmi
3
Chyby v novej omietke
zdravim chcem sa opytat ci je toto problem, ak ano, ako ho riesit.. foto dole, ide o to ze sme nasi…
jan45
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1642
1643
1644
1645
1646
…