O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Okná + dvere PLASTIME s.r.o.
ahojte, máte niekto okná od firmy PLASTIME s.r.o.? My sme si dali urobiť cenovú ponuku aj celkovo…
anglinarka
Pred 7 rokmi
1
Satnik: ako ho navrhnut? Na co si dat pozor? Viac polic ci vesiakov?
Ahojte, ake mate skusenosti s navrhnutim satnika? mali by sme mat satnik do L, no neviem vobec ako …
jelaspis
Pred 7 rokmi
10
Anhydridové potery SENICA a okolie.
Čaute blíži sa mi zalievanie podlahy tak chcem sa spýtať na nejakú firmu SENICA a okolie najlepšie…
roxi1
Pred 7 rokmi
2
Vybavenie stavebného povolenia krok za krokom
Ahojte viete mi prosím napísať rozpis všetkého čo treba na vybavenie stavebného povolenia krok za k…
blackdog17
Pred 7 rokmi
9
Čítanie montážnych výkresov oceľových konstrukcii.
Dobrý deň. Hľadám nejaký príspevok, návody, poučky, rady, tipy, náučné články, kde sa dozviem ako …
dominikdo
Pred 7 rokmi
5
Osadenie okien pri 20cm izolácii
Ahojte, chcel by som vás poprosiť, je tu niekto kto má osadené okná na hrane vonkajšieho muriva …
eagleowl
Pred 7 rokmi
25
Stavebna firma
Ahojte...hladam stavebnu firmu ktora stsvia rodinne domy...okolie Kosice...dakujem...(popripade vie…
kalimocko
Pred 7 rokmi
5
Nová betonová škridla - zaprášená od rezania
Zdravím Vás, chcel by som sa opýtať na skúsenosť - dávali nám novú krytinu betónovú a rezali ju …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
20
sponzor fóra
Vyska cesty
Ahojte. Potrebujem poradit, kto zameriava a urcuje vysku cesty. Geodet? Dakujem
zhavl
Pred 7 rokmi
4
Ako opraviť škrabanú omietku
Zdravím, mám v byte škrabanú omietku, pod tým je lepidlo so sieťkou. S omietkou nie som spokojný a …
karlo123
Pred 7 rokmi
3
Bezpečnostné okná (Folie, zabezpečenie pántu kľučky)
Dobrý deň chcem sa opýtať má niekto skúsenosti z bezpečnostnými oknami a aký máte na to názor ? Za…
pochabel
Pred 7 rokmi
21
Ohnuty hranol v pristresku o 3cm, co dalej.
Ahojte Po desiatich mesiacoch od postavenia (ja som nestaval) som si vsimol, ze sa mi ohol hrano…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
11
Cena za betónový strop
Staviame RD v okrese Senec. V projekte je preklady + veniec+ strop zaliať naraz, veniec precnieva n…
miroslav33
Pred 7 rokmi
5
Ma niekto skusenost s Innogy Expertom?
Zvazujeme prechod na ineho dodavatela plynu, zvazujeme Innogy. Robia si teraz kampan na tych expert…
nairo
Pred 7 rokmi
14
Zastresenie terasy
Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit, ako zastresit terasu na fotkach, aby to pekne vyzeral…
fehi
Pred 7 rokmi
19
Zahustovacia transformacna stanica - pravna rada a ine
Ahojte. Niesom elektrikarka, tak snad ma tu nevysmejete :) Prislo nam oznamenie o ulozeni vecneho b…
lukino55555
Pred 7 rokmi
9
Aký betón do monoticického železobetónového stropu
Ahojte, riešim otázku aký betón objednať do ŽB stropu. v projekte mám betón C25/30 XC1. Nie je to z…
michal472
Pred 7 rokmi
11
Projekt rodinného domu bungalov DJS O110
Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste niekto stavali tento domček, prípadne aké pripomienky máte k…
sintias
Pred 7 rokmi
5
Kompletná rekonštrukcia bytu - BRATISLAVA
Ahojte :-) Rada by som si nechala poradiť ( najlepšie z vlastnej skúsenosti ) nejakú firmu/živnos…
bfb
Pred 7 rokmi
1
Dodatocna paropriepustna folia pod staru plechovu strechu
Čaute strechári, rekonštruujem chatu a momentálne riešim podkrovie, ktoré by som chcel zatepliť.…
p_e_t_e_r
Pred 7 rokmi
4
Vybrusenie dreveneho podia
Budem vdacny za rady ohladne vybrusenia dreveneho podia (smrekove dosky polozene na hranoloch na vy…
filippob
Pred 7 rokmi
1
Zateplenie podkrovia (povaly)
Ahojte borci a borčice. :) Mam otazku ohladom zateplenia strechy - Acko, kedze mame starsi dom a po…
pavka139
Pred 7 rokmi
9
Cena práce za základovú dosku a pivnicu
Zdravím Vás, rád by som sa opýtal na Váš názor ohľadom ceny práce za základovú dosku, ide o bung…
ragik18
Pred 7 rokmi
8
Zmluva-kanalizácia
prosím vás písal niekto svoju vytvorenú zmluvu pri zavádzaní novej kanalizácie?ako má vyzerať?dakuj…
lilo93
Pred 7 rokmi
4
Sused nám zastavil stavebné konanie
Sused nam zastavil stavebne konanie lebo on ma okno do nasho dvora a povedal zebud si spravime krat…
monteneger
Pred 7 rokmi
22
Uchytenie podlahovky do 3 cm EPS
ahojte dá sa chytiť podlahovka do 3 cm EPS ? Je to kupelka na poschodí. Prípadne dať XPS ?
tino2
Pred 7 rokmi
14
Ako uskladniť veľkú dosku na cesto?
Kedysi som mala v linke na paneláku pod jednou policou lišty, kde som dosku na cesto zasunula. Z De…
rolandik
Pred 7 rokmi
26
Poraďte akú výkonnú klimatizáciu prípadne aj spoľahlivú značku
Ahojte, obraciam sa na Vás s otázkou, či by ste mi vedeli odporučiť značku a typ klimatizácie do ná…
indiemann
Pred 7 rokmi
1
2
46
Zateplenie starsieho poschodoveho domu
Nasi maju dom zo skvarovych kvadrov, klasicka poschodova kocka zo zaciatku 80 -tych rokov. Rozmysla…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
7
Aký typ kúrenia vybrať na Orave?
Zdravím vás. Stará známa téma ale predsa. Chcem sa opýtať. Máte skúsenosti alebo čím by ste odporúč…
stefanl
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1643
1644
1645
1646
1647
…