O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poraďte akú výkonnú klimatizáciu prípadne aj spoľahlivú značku
Ahojte, obraciam sa na Vás s otázkou, či by ste mi vedeli odporučiť značku a typ klimatizácie do ná…
indiemann
Pred 7 rokmi
1
2
46
Zateplenie starsieho poschodoveho domu
Nasi maju dom zo skvarovych kvadrov, klasicka poschodova kocka zo zaciatku 80 -tych rokov. Rozmysla…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
7
Aký typ kúrenia vybrať na Orave?
Zdravím vás. Stará známa téma ale predsa. Chcem sa opýtať. Máte skúsenosti alebo čím by ste odporúč…
stefanl
Pred 7 rokmi
3
Výsev trávnika - trávna zmes Greenpark Universal
Dobrý deň. Chcel by som sa s Vami poradiť. Minulí rok v lete som kúpil trávnu zmes Greenpark Univer…
jpeg
Pred 7 rokmi
12
Zakamuflovanie omietky po presunuti stropneho svetla
Dobry den, potrebujeme popresuvat viacero svetiel v spodnej casti domu. Mame tam standartnu hrubozr…
technik007
Pred 7 rokmi
4
Výtok zo stromu
Ahojte strecháći, máme morušu a vyteká z nej toto, viete mi,poradiť čo sa deje s ňou? Ďakujem
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
16
Pleseň na tanieroch
Možno bude niekto vedieť poradiť, napriek tomu , že taniere suším, vetrám,... stále sa mi robí zosp…
janamartish
Pred 7 rokmi
6
Ako rozšíriť betónové schodisko o 3 cm?
Dobry den, vybetonovali sme vonkajsie schodisko k novostavbe, avsak omylom posledne 2 schodiskov…
gashtaan
Pred 7 rokmi
14
sponzor fóra
Teplovzdušné krbové kachle - mensi privod CPV aj dymovodu
Prosím o radu: chceme do bytu krbove kachle, konkretne tieto: https://www.hein.cz/kamna-a-krby/kach…
reward
Pred 7 rokmi
6
Navrh malej kupelne
Hladam skuseneho cloveka, ktory poradi pri rieseni malej kupelne. Kreativnosti sa iba potesim. prib…
marcod
Pred 7 rokmi
8
Rohove riešenie okien aké garnize?
Ahojte, poprosím o radu, kto mate rohové okná, aké závesné systémy ste použili na záclony? Jedna sa…
lejak2
Pred 7 rokmi
3
ANHYDRID NItra
Ahojte, viete mi niekto poradiť dobrú firmu na anhydridové podlahy v okolí Nitry resp. v rozumno…
maros321
Pred 7 rokmi
1
Stačí drevena vetrana rombus fasada ako zateplenie?
Zdravím vás. Mám takú dilemu či zateplit alebo nezateplit. Páči sa mi odvetrany fasadny obklad z r…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Koho na základy domu?
Ahojte, hľadám firmu alebo partiu na stavbu zakladov domu Šaľa a okolie. Nachádza sa tu niekto kto …
miroslav33
Pred 7 rokmi
2
Rekonštrukcia 100 ročného domčeku
Ahojte, kupila som si stary asi 100 rocny domcek okres MA, ktory planujem rekonštruovať a vyuzivat …
melbak001
Pred 7 rokmi
1
2
41
Strešná krytina TEGALIT PROTEGON - máte skúsenosti?
Zdravím, chcela by som sa spýtať má niekto v okolí Pezinka strešnú krytinu Bramac Tegalit? Ďakujem …
marco1018
Pred 7 rokmi
23
Stavebny pozemok orna pida
Ahoje.Mame rezerve na pozemok po lavej strane v tom sedom 4 RD, schvalene do uzemneho planu tento r…
dooscoby
Pred 7 rokmi
1
Rýchlo rastúci pevný strom so širokou korunou- poradíte?
Dobrý deň- poprosím o radu- rýchlo rastúci strom so širokou korunou, ktorý by urobil tieň- na škols…
marcel714
Pred 7 rokmi
17
Vyber ponorneho cerpadla do vrtanej studne
Zdravim potrebujeme poradit s vyberom ponorneho cerpadla do vrtanej studne 32m hlboky vrt vydatnost…
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
5
Trávové koberce. Čo treba aby trávnik nevykapal?
Akú máte skúsenosť s trávovým kobercom? čo k tomu treba aby trávnik z nich mi nevykapal už za týžde…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
76
Ako sa uklada tato dlazba?
Ahojte, polovicke sa paci tato zamkova dlazba. Nie som si ale celkom isty akym sposbom sa uklada. …
lukas1115i
Pred 7 rokmi
8
Kolko vas vysla voda (robota+ material) v byt. jadre + kuchyna?
Ked ste prerabali jadro kolko ste zaplatili za vodu? Material + praca. Budeme mat vanu, pracka, su…
patriky
Pred 7 rokmi
1
Jednofazova cisticka na b16/3 istic
Zdravím, keď som dával kábel na čističku, tak som dal rovno 5 žilový na 3 fázy. Tak je aj zapojený …
petersmd
Pred 7 rokmi
17
Bungalov 1021
Dobrý deň, chcem sa spýtať či stavia niekto Bungalov 1021.
janerin
Pred 7 rokmi
1
Môžem obiť omietku na komíne z plnej tehly v staršom dome?
Dobrý deň, chcem obiť starú omietku z komína v obyvačke. Komín sa nepoužíva. Myslíte, že je to d…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
4
Lupienková píla - problém s trhaním (lámaním) nožov
Dobry den,viete mi prosim niekto poradit ohladne lamania nozov na lupienkovej pilke (dekupirke). Ma…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
4
Prepojenie svorkovnice 400V
Ahojte, potrebujem radu. Keď chcem pripojiť 5 žilový kábel na 400V musím prepojiť zemniaci kábel s …
vrajmantak
Pred 7 rokmi
16
Rury pre kurenie samospadom bez termoregulacie privodneho vzduchu
Ahojte, hľadám radu u skúsených kúrenárov. Budem mať otvorený systém - kúrenie samospádom a prí…
poliacik321
Pred 7 rokmi
2
Cesta pri dome
Ahojte máme dom pri potoku cez ktorý je most ako jediná prístupová cesta do domu a hneď vedľa potok…
renka011
Pred 7 rokmi
19
Ostrovček v kuchyni
Ahojte. Dali by ste ostrovček do 3m sirokej a 3,8m dlhej kuchyne ? Neviem si dobre predstavit kolko…
rebecca363
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1644
1645
1646
1647
1648
…