Navrh malej kupelne

Profilova fotka
Hladam skuseneho cloveka, ktory poradi pri rieseni malej kupelne. Kreativnosti sa iba potesim. pribliznu predstavu mam, ale je potrebne to cele nejako efektne spracovat. Vopred dakujem!
Odpovedať
ano
Odpovedať
@magduska veď popridávaj sem nejaké návrhy a som si istý, že sa tu nájde viacero ľudí, ktorí ti poradia ako zariadiť malú kúpeľňu 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a máme aj nejaký projekt kúpelky - teda pôdorys? bez toho sa ťažkjo radí. mohla by si ho sem pridať a isto by sme tu na niečo zmysluplné prišli
Odpovedať
Profilova fotka
@magduska tak poďme do toho 8-) :-) ;-)
Odpovedať
Sú tu ľudia, ktorí to robia pre radosť, napíš si to do fotoblogu, isto sa ti ich veľa ozve :) Teda ak chceš urobiť nejaký konkrétny návrh už. Ak chceš len poradiť čo kde v kúpeľni dať aby to nejako vyzeralo tak ti stačí keď sem dáš pôdorys tej kúpeľne, rozmery a čo všetko tam chceš mať :)
Odpovedať
takych ludi je to viac, ale dost pomoze, ked pridas podorys aby ti vedeli pomoct a nejake konkretne navrhy poslat, ktore by ti mohli pomoct si nejako lepsie to cele predstavit :-) tiez potom by bolo fajn keby si aj napisala, co vsetko by si v tej kupelni chcela mat ake mas priblizne predstavy :-)
Odpovedať
@magduska mne mozes kludne aj sukromnu spravu napisat. Rad poradim :-) ;-) 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?