O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sterlizovanie cvikly vs histaminova intolerancia.
Dobry den vsetci. Potrebujem dobry recept na sterilizovanie cvikly. Manzelka ma histaminovu intoler…
loli24
Pred 7 rokmi
6
Priestorová úprava vedení technického vybavenia
Dobrý deň, v súvislosti s úpravou okolia môjho rodinného domu plánujem preložiť hlavný pripájací …
lukino55555
Pred 7 rokmi
4
Kúpiť byt alebo postaviť dom?
Zdravim, Chcem sa spytat ako by ste vy riesili danu problematiku :) Mam 23r a premyslam o vlastn…
jblaze
Pred 7 rokmi
1
2
38
Máte skúsenosti s poľskou firmou www.meblekiebzak.pl?
Tuto firmu sme nasli v polsku na trhu a zvazujeme ci si mame u nich objednat kuchynsku linku.
ada_1
Pred 7 rokmi
7
Zateplenie Stary dom
Hladam firmu na zateplenie starsieho rodineho domu / 10 cm polystyren / dakujem BA okolie
mackatakaczova
Pred 7 rokmi
2
Sprchový kút bez vaničky
kupili sme pred necelým rokom sprchový kút anima comfort a dolnú lištu, čo spája boky sprchového kú…
megdesign
Pred 7 rokmi
1
2
32
Založenie prvého radu porobetón akú maltu
Čaute chcem sa spýtať či ste si doma robili maltu na založenie prvého radu pórobetónových tvárnic a…
jumt
Pred 7 rokmi
8
Doplnenie chladiva do klimatizacie
Dobry den...Je poteebne pri montazi Toschiba Suzumi plus 3,5kW a dlzke vedenia Cu potrubia 14m dopl…
roman818
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Voda - ťahanie vody a následne odovzdanie obci
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste sa niekto stretli s tým - prípadne mi viete z odborn…
dedo758
Pred 7 rokmi
8
OKZ zarubne bez cakania
Ahojte , kde zozeniem okz bez niekolko tyzdnoveho cakania?
pehana11
Pred 7 rokmi
1
Možem začať stavať, keď už je vydané stavebné povolenie ale ešte nie je právoplatné ?
Vedľajšiu parcelu vlastní pán z Poľska a nepreberá si poštu .... :-|
riama276
Pred 7 rokmi
17
Poradte okz zarubne
Okz zarubne poradte kde zozeniem bez dlheho cakania
pehana11
Pred 7 rokmi
1
OKZ zarubne
Ahojte, poradte kde kupit okz zarubne najlepsie bez niekolko tyzdnoveho cakania 😔
pehana11
Pred 7 rokmi
1
Záhradný gril - napojenie na komín
Dobrý deň, plánujem výstavbu murovaného altánku, z dvoch strán otvorený. Plánujem komín, napravo p…
vladoklm
Pred 7 rokmi
1
Problém s fúkanou izoláciou
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať na otázku ohľadom fúkaných izolácií. Mám trošku problém. Ko…
smotek7
Pred 7 rokmi
30
Odhlučnenie izby a kročajová izolácia
Ahojte, máte nejaké skúsenosti s odhlučnovaním? Riešim miestnosti rovno nad sebou a moja otázka …
xena82
Pred 7 rokmi
1
Viacvrstvové obvodové steny
Aký máte názory na viacvrstvové steny, ako z pohľadu funkčnosti, tak preplatenosti stavby oproti je…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
5
Zvláštny záujemca o podnájom - čo si tom myslíte?
Ahojte. Chcem dat byt do prenajmu. Zaujemca ho chce podozrivo hned, zaslem zmluvu.. nasledne byt ch…
livka_
Pred 7 rokmi
24
Plot vedla plotu
Ahojte, poprosím vás o radu. Máme suseda, ktorý postavil plot ešte skôr než sme začali stavať my.…
emiliee
Pred 7 rokmi
24
Murárska firma v Bratislave
Ahojte, idem si sem po radu. Chystáme sa rekonštruovať byt v Bratislave a chcela by som sa spýtať, …
odpadovekontajnery
Pred 7 rokmi
5
Pripojky na vodu/odpad v kuchyni - Novostavba
Dobry den, ledze onedlho ideme preberat nas holobyt od developera, chcela by som sa opytat na pripa…
richard71
Pred 7 rokmi
3
Sieťka do sadrovej omietky ?
Zdravím. Potreboval by som poradiť postup ako pokračovať ďalej: 1. V izbe som orýpal starú farbu z…
technik007
Pred 7 rokmi
13
Vidiecka kuchyňa
Pozdravujem vas všetkých ochotných poradiť a pomôcť... hĺadáme šikovnú firmu, ktorá dokáže vyrobiť …
dadajka
Pred 7 rokmi
5
Čo si myslíte o tejto cene na tieto okná?
Zdravím stavbári, Rozposlal som žiadosti o cenovú ponuku na okná, terasové a balkónové dvere do …
kovixxx
Pred 7 rokmi
26
Pretlaky vody a kanalizácie
Cawte chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s pretlakom popod štátnu cestu cca. 5m . Ako…
gejdy
Pred 7 rokmi
1
Záhradný domček - -okolie Popradu
Hľadám firmu ktorá by postavila záhradný domček z dreva - okolie Popradu. Poprípade za tipy na fir…
palinopp
Pred 7 rokmi
1
Vonné sviečky do bytu
použiva niekto z vás tieto vonné sviečky do bytu? https://www.notino.cz/yankee-candle/
mesarosanton
Pred 7 rokmi
11
Zateplenie rockwool-roofrock 30e
zdravim priatelia, ma niekto skusenost zo zateplenim roofrock e30?je to tvrdena vata na strechy ,,n…
zepelin2
Pred 7 rokmi
1
Čo sa zohľadňuje pri určení ceny nehnuteľnosti?
Ak je tu nejaky sudny znalec alebo ma niekto skusenost-chcela by som sa opytat co vsetko sa v znale…
coccinell
Pred 7 rokmi
11
Tepelne cerpadlo HOTJET
Ahojte.mate niekto skusenost s tepelnym cerpadlom a prietokovym ohrievacom HOTJET?Ci uz voda/voda a…
marcel714
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1645
1646
1647
1648
1649
…