O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Výber mobilnej klimatizácie
Ahojte, do menších kancelárskych priestorov vyberám na leto mobilnú klimatizáciu. Akú by ste mi por…
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
54
De Buyer Oceľová panvica čistenie
Ahojte . Kúpil som si dnes oceľove panvice, lenže sa mi na nich pripálil olej ako som ich zabe…
zuzka4444
Pred 7 rokmi
2
Sporák na drevo s vymennikom
Kto vie poradiť alebo má skúsenosti s sporák na drevo s výmenníkom.La Nordica sú kvalita ale treba …
gf565
Pred 7 rokmi
9
Klimatizácia do komína v paneláku
Dobrý deň Chcel by som sa spýtať je možné, prípadne máte niekto z klimatizácie vývod teplého vzduc…
zita19
Pred 7 rokmi
9
Cena za fasádu na komplet m2 Trenčín a okolie. Dom je z Ytong 37,5cm
Viete mi povedať, ako sa pohybuje cena a či treba Ytong zatepliť ? Poprípade poraďte dobrú firmu za…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
30
Armovanie áno nie ?
Zdravim, čo si myslíte armovanie základových pásov áno nie ? Ja viem že je dobré dávať ale niekto z…
karol6777
Pred 7 rokmi
5
Kde je lepsia cena makadamu
Ahojte... Ake mate skusenosti s kupou makadamu. Potrebujem ho vacsie mnozstvo a preto premyslam n…
14054
Pred 7 rokmi
9
Sokel starého domu - kamene, šutolina, piesok, drť
Ahojte, s babkou by sme chceli dať náš 60 ročný dom zvonku do poriadku. Viem, že je to tu miliónkr…
vigan
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Poškodená cesta stavebnou firmou pri stavbe súkromného domu kto to má opraviť ? Stav. firma či FO?
Dobrý deň, idem si k Vám pre radu. Stavebná firma ktorú sme si objednali nám pri posadzani zámkovej…
katkatii
Pred 7 rokmi
8
Napadnutie trávnika
Zdravím vás. Chcel by som sa popýtať či máte niekto skúsenosti s napadnutim trávnika takýmito larva…
stefanby
Pred 7 rokmi
11
Plochá škridla - aká značka je najlepšia?
Dobrý, ja by som sa chcela opýtať na plochu škrídlu, či už ma nieko s nou skusenosti a aka znacka j…
yetd
Pred 7 rokmi
1
2
41
Preco sa stlpiky betonuju suchym betonom?
Ahojte nejde mi do hlavy, ze preco pisu v navodoch, ze sa stlpik osadza do suchej zmesi strkopieso…
miroslav33
Pred 7 rokmi
10
Strecha - plech
Prosim vas nejaky kontakt na strecharov potrebujem polozit plech , krov je hotovy BA okolie ... d…
supka123
Pred 7 rokmi
1
Strojova omietka ...
Prosim vas kontakt na firmu co robi strojove omietky BA okolie ( Miloslavov ) dakujem
supka123
Pred 7 rokmi
1
Ako vyratat vzdialenost obrubnikov?
caute, mozno "blbost" ale ako spravne vyratat vnutornu vzdialenost obrubnikov (chodnik) pokial vie…
matobb
Pred 7 rokmi
3
Kúpiť hotový dom alebo postaviť vlastný?
Ahojte vsetci. Velmi tuzim po dome aj spolu s manzelom. Avsak manzel chce kupit uz hotovy dom bud d…
jarhila
Pred 7 rokmi
1
2
39
Strojove omietky TT, GA
Ahojte, vedel by mi niekto odporucit sadrove strojove omietky v TT alebo GA okrese za rozumnu cenu?…
zuzleta
Pred 7 rokmi
1
Prasknutá prípojka vody
Prosím o radu. Vodomer máme v pivnici. Máme silné podozrenie, že nám praskla prípojka vody pred vo…
majkoj
Pred 7 rokmi
15
Dočasné umiestnenie WC misy
Zdravím. Nedávno som kúpil holobyt a v pondelok máme dostať kľúče. Keďže banka mi spôsobila poriadn…
smotek7
Pred 7 rokmi
6
Niekto poradí firmu na Montáž drevenej fasády, rombus,Sibír.smrek?
Hľadám nejakú dobrú firmu, overenú, čo by nám vedela spraviť fasádu -omietky na hornej polovici a …
pavka139
Pred 7 rokmi
7
Komincek na zumpu priemer 65cm - KE
Ahojte, chcem sa opytat ci niekto nevie kde by som zohnal komincek na zumpu (vyska 50cm, rozmer …
miki3d
Pred 7 rokmi
1
Prosím majstra na vodu a kanalizáciu- NR a okolie
Prosím nejaký kontakt na seriózneho vodara, co aj reálne dôjde pozrieť. Ide o nové rozvody vody (…
tomi66677
Pred 7 rokmi
2
Projekt - zmena projektu, projektant rozpočet
Ahojte, sme na úplnom začiatku, pozeráme si projekty, našli sme len jeden jediný, ktorý by nám ako …
sabipeto
Pred 7 rokmi
31
Aké okno na obývačku?
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť. V obývačke máme v projekte okno 2x1,5m, ale chceli by sm…
otazkslniecko
Pred 7 rokmi
23
Varna doska
Chcem sa spytat ako ste spokojni s nerezovou varnou plynovou doskou??
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Pomoc s firmou
Dobry den.. ideme prerabat dom..chcela by som od Vas pomoc pri odporucani firmy na okna... dakujem …
kamajabo
Pred 7 rokmi
7
Existuje riešenie pre elektrický ventilátor v sprche? Alebo stačí len mriežka bez ventilátora?
Panelák, otvor do vetracej šachty, aký ventilátor
augerf1
Pred 7 rokmi
7
Máte skúsenosti s produktami firmy Arttec?
Ahojte, mam klientov, ktorym som do bytovej kupelne navrhla sprchove dvere do niky. Cenovo a vhlado…
mirecx
Pred 7 rokmi
8
Poradite zivnostnika/ firmu na sadrove stierky do bytu okres NM, TN?
Prerabam byt a chcem nove omietky. Stacia aj nejake sadrove stierky, teda vystierkovat byt, Poznate…
patriky
Pred 7 rokmi
1
Elektricke vedenie popri pozemku
Dobry den, chcela by som sa opytat, ze ak chceme tahat elektrinu do domu a skrina je pred susedovym…
patriky
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1647
1648
1649
1650
1651
…