Dočasné umiestnenie WC misy

Zdravím. Nedávno som kúpil holobyt a v pondelok máme dostať kľúče. Keďže banka mi spôsobila poriadne zdržanie (sľúbila záložné zmluvy do týždňa a potom im to trvalo vyše mesiaca), tak mnoho vecí ohľadom prác sa mi poposúvalo a chlapík čo mi mal obkladať kúpeľňu a WC teraz nemôže a bude môcť až neskôr. Napriek tomu by som bol rád, ak by sa práce na byte nezastavili, pretože čas nás dosť tlačí. Kúpeľňa s WC by zatiaľ mohli stáť a počas toho by som vedel robiť niečo iné. No a tu ma trápi jedna vec. Keďže v byte už je namontované závesné WC, je možné WC misu zavesiť dočasne, tak aby sa dala používať a potom pri obkladaní ju znovu dať dole? Ak áno tak ako? Predsa len by bolo fajn mať tam WCko už počas prác, pretože nemáme nikoho na blízku, kam by sme si mohli "odskočiť". Za každú odpoveď ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
No sak nahod ju no nesilikonuj a ked bude treba tak ju zhodis. Nerozumiem v com je problem?
Odpovedať
@petonez ziaden problem, zozen si kus osb dosky hr12-15, navrtaj 4 diery (2xzav.tyc, privod voda, odvod), zaloz a v klude tlac.
Odpovedať
Profilova fotka
na dočasné wc si nájdi niekde vyradené kombi..podlož ho a dopoj flexi pripojením.
Odpovedať
Ja som to podlozil 2x sadrokartonom. Misa z merkuri za 25€ a nebude mi luto ze sa rozbije. Mam to tak od hrubej stavby, 2 roky. Kym nebola podlaha bol ytong ako samlik :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?