O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Názor či ísť do rekuperácie
Zdravím rekuperácia ma podľa mňa veľa výhod a chcel by som si ju dať ale premýšlam nad okolitím vzd…
martosko
Pred 7 rokmi
27
XPS pod pomúrnicu namiesto Styroduru ??? (rovnaká pevnosť v tlaku)
Ahojte v projekte mám na zateplenie venca 5 cm XPS + pod pomúrnicu 5 cm Styrodur 3035 CS. Volal …
jblaze
Pred 7 rokmi
17
Architekt-dizajnér skandinavsky styl
Viete mi niekoho odporučiť?? Uvažujeme nad kúpou domu a hľadám dizajnéra kto ma blízko ku standinav…
bianka...
Pred 7 rokmi
1
Pomoc s výberom projektu pre štvorčlennú rodinu
Ahojte strecháči, sme pred rozhodnutím postaviť svoj vysnívaný domček...žiaľ aby to nebolo jednoduc…
ajana1
Pred 7 rokmi
17
Kuchyne Livanza - názory a skúsenosti
Prosim nazory na kuchyne livanza. Dakujem
timeleg
Pred 7 rokmi
9
Skratenie dlazby
Chcem sa opytat, potreboval by som skratit dlazbu (vyznacene na obrazku), aby som mohol namiesto ne…
rojcek
Pred 7 rokmi
8
Súkromie v záhrade
Prosím vás o radu, inšpiráciu. Chceli by sme si od suseda vytvoriť súkromie/zátišie, kde by sa dalo…
anuska999
Pred 7 rokmi
4
Kurenie do drevenice novostavby , radiator , podlahove ...plyn alebo tepelne cerpadlo????
Dobry den Potrebovali by sme surne poradit. Kedze sme kupili rozostavanu drevenicu skoro 300m 2 …
rkorba
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Zem navyše v okolí BB
Ahojte, nepotrebujete sa niekto zbaviť zeme v okolí BB? Potrebujeme zem na vyrovnanie pozemku, tak …
sonkam
Pred 7 rokmi
1
Obkladanie kupelne: zhora alebo zdola?
Ahojte, kde je najlepsie zacat s obkladom kupelne? Od podlahy smerom nahor alebo zhora dole? Boli s…
kristian3367
Pred 7 rokmi
23
Zdvižno posuvnè terasové dvere či terasové?
Akè màte skùsenosti s terasovými dverami. Sù lepšie zdvižno posuvné alebo terasovè. Som si toho ved…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
3
Nožom poškodená kuchynská doska
Dobry den, dnes sa mi podarilo nozom urobit diery do dosky. Vid foto. Snazim sa vyhnut vymene celej…
darinna1
Pred 7 rokmi
23
Aké financovanie zvoliť pri kúpe pozemku?
Ahojte, Potrebujem poradiť aké najvýhodnejšie financovanie zvoliť pri kúpe pozemku na dom, nakoľk…
darinna1
Pred 7 rokmi
31
Kotol Q-Termo
Ma niekdo osobnu skusenost s kotlami Q termo? Zaujal ma konkretne Biosolid Aktiv/ ktory je na pelet…
petermu
Pred 7 rokmi
6
Aky bojler zo vstvanym tepelnym cerpadlom
Poradte mi znacku bojlera a aj aku velkost zhruba budem potrebovat pre rodinu 2+1 male dieta. Chcem…
dibko
Pred 7 rokmi
3
Problém so zásobníkom vody.
Dobrý deň. Rád by som konzultoval montáž 5l zásobníka vody Hakl BH 5s a naddrezovej batérie Hakl …
milan209
Pred 7 rokmi
5
Ikea PAX skrine
Zdravim. Aku komodu ste vybrali k skrini Pax z Ikey? Foto by potesila. Vdaka
iii28
Pred 7 rokmi
1
Kazetovy strop - obnova
Dobry vecer, v chodbe mame niekolko rokov kazetovy strop zo sadrokartonu. Kedze ideme malovat, rozh…
lenusa822
Pred 7 rokmi
7
Cesta zo smeru samorin
ahojte , prosim chodite niekto aj po opileckej? kolko vam rano cca trva cesta do ba ku kauflandu? o…
jovka
Pred 7 rokmi
1
Osvedčená technológia posuvných dverí
Zdravínm, ideme robiť priečky a dávame 2x posuvné dvere. Rád by som počul skúsenosti (nie maketingo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Plot z tvaroviek - biele škvrny
Ahojte, zaujimalo by ma ci sa vam na plote z tvaroviek robia biele skvrny? Planujeme tmavy plot z b…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Skúsenosti s kotlom Viessmann Vitodens 200-W 19kW + zásobník Vitocell 120l + reguláciaVitotronic 200
Ahojte Chcel by som sa Vás opýtať či niekto používa daný kotol Viessmann Vitodens 200-W 19kW + zás…
stokibb
Pred 7 rokmi
5
Novostavba galvaniho dvory
Ahojte, je tu niekto kto sa rozhodol pre projekt galvanihodvory ? My aktualne riesime niekolko zmi…
juraj7676
Pred 7 rokmi
10
Pokryvaci z POLSKA
Dobry den nemate niekto kontakt na sikovnych pokryvacov z Polska? Dakujem
anka2016
Pred 7 rokmi
2
Vzdialenosť trafostanice od domu
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem, ak napíšem nejakú blbosť, ale nie som elektrikár. Máme neďa…
petiar
Pred 7 rokmi
15
Aka geotextilia - pvc folia sikaplan
Dobry den, prave riesime strechu na dome, strecha ma cca 105m2, ide o sedlovu strechu mierne sikm…
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
1
Nerezova pasovina na uzemnenie - bez technickeho listu a s tajnym dodavatelom
Ahojte, ak ste niekto robili uzemnenie s nerezovou pásovinou A4, aké máte skúsenosti ohľadom ná…
majkoj
Pred 7 rokmi
9
Odstranenie eternitovej (azbestovej) strechy a stavba novej
Ahojte, kupili sme dom s polnohospodarskymi budovami so strechami o rozlohe asi 130 m2. vsetky ma…
venividivikinka
Pred 7 rokmi
1
Majstrer stolár
nedoporučujem nikomu stolára, u ktorého som si objednal nábytok - ignorant, a klamár - pozor na jeh…
puserla
Pred 7 rokmi
5
Cim nahradit montaznu dosku do zateplenia
Ahojte, riesili ste uz niekto taketo nieco? Pozeram, ze montazne dosky a krabice su vcelku draha za…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1649
1650
1651
1652
1653
…