Nerezova pasovina na uzemnenie - bez technickeho listu a s tajnym dodavatelom

Ahojte, ak ste niekto robili uzemnenie s nerezovou pásovinou A4, aké máte skúsenosti ohľadom nákupu ? Ja som našiel napr. pásovinu Dehn, ale bola mi ponúknutá aj podstatne lacnejšia (asi aj o tretinu a viac) ale predajca mi nechcel povedať ani výrobcu a ani ukázať technický list, rovnako reagoval uplne iny predajca. Mám obavy to kúpiť a použiť. Prípadne dá sa nejak dokázať, že tá pásovina je naozaj nerez A4 ?
Odpovedať
Ano dá, zober si napríklad spektrometer, ak nemáš tak bude musieť postačiť magnet :). ak sa pricucne nie je to nerez ..... R
Odpovedať
Profilova fotka
Brz certifikátu od výrobcu by som to radšej nekupoval. A pokiaľ mi ho v predajni odmietajú vydať, tak sa obrátiť na SOI
Odpovedať
Profilova fotka
@rob81 test s magnetom moze byt pri pasovine problematicky :) Kupoval som nieco na branu, magnet na tom drzal, tak som sa porozculoval co mi to poslali a ukazalo sa ze je to predsa len nerez...
Odpovedať
@rob81 mýtus
Odpovedať
@rob81 je to mytus, ze nerez je vzdy nemagneticky. Su aj magneticke nerezy, inac by sa nedalo v nerezovych hrncoch varit na indukcii.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 to je jasne, ale, ze kupim obycajnu pasovinu a bude magneticka, s tym som teda vobec nepocital. A predajca bol rovnako znacne prekvapkany :)
Odpovedať
@majkoj obycajna, neobycajna nerezova to je tazko povedat ktora je obycajna, ktora nie. Treba vediet triedu ocele, kazdy si mysli, ze chirurgicka, ale to je len jedna velka skupina, lebo iny chirurgicky nerez sa pouziva na skalpel, iny na pean, iny na skrutky do kosti iny na pruzinky na zacvaknutie statnych zubov v papuli... Ta "obycajna" pasovina nemusela byt vobec obycajna.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 nuz bola to 304 nerez, ktora z tej triedy ma byt magneticka ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?