Skratenie dlazby

Chcem sa opytat, potreboval by som skratit dlazbu (vyznacene na obrazku), aby som mohol namiesto nej dat plavajucu. Dalo by sa to nejako bezpezpecne, aby mi nepukla, tam kde nema? ...dakujem za pripadne rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@rojcek Ako poznám môjho chlapa, tak ten by to riešil flexou. Ona by nemala len tak ľahko prasknúť. Aj rezačky len akoby narežú vrchnú vrstvu glazúry a potom sa to len vylomí.
Odpovedať
nie je problem ju odstranit aby nepukla, tu bude skor problem vyhnut sa skodam na zarubni a v prasnosti... ako chces dorobit tu laminatovu podlahu a podsunut ju pod zarubnu?
Odpovedať
Profilova fotka
Zhodit zarubnu a potom flexou. Alebo rovno vysekat a nalepit nanovo
Odpovedať
Profilova fotka
@rojcek ak AK MATE nahradnu dlazbu vysekat staru a dolozit s odrezanou... AK NIE zarubna dole a postup ako pise @madein1974 inak riskujete poskodenie zarubne a inak pozdravujem toho "eksperta" co to takto ulozil a nemyslel na to ako bude osadena zarubna ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 @richard71 Ja by som na to išiel takouto multifunkčnou vibračnou rezačkou. https://www.alza.sk/hobby/fieldmann-f... Som presvedčený, že aj poškodeniu zárubne by sa ňou dalo vyhnúť. Mne už veľakrát pomohla v kritických situáciách. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 podobnu mam ale profi znacky Fein. Ani draha diamantova cepielka neodreze viac nez jednu kachlicku. Mne tiez vela krat pomohla no pri dreve alebo sdk, nie pri keramike.
Odpovedať
zarubnu mozem dat dole a vibracnu rezacku mam, planoval som tam dat nejaky prah a tym to prekryt ale neda mi to a idem to urobit ako ma byt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?