O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Liata podlaha po rokoch
Zdravim, chcela by som sa spytat, mame v RD liatu podlahu 3 roky, nebola lacna avsak ocividne je to…
spolchemie_sk
Pred 7 rokmi
5
Podhlady a trapezovy plech vo farbe a dekore dreva - skúsenosti?
Má niekto na dome nainštalované podhlady z trapezového plechu v dekore zlaty dub, resp. nejaké skus…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Indukčná alebo plynová varná doska?
Ahojte. Ake màte skúsenosti s indukčnou platňou a plynovou? Akù farbu doporučujete ked sme už pri t…
fantana
Pred 7 rokmi
14
Oddelenie skalky od travy
Ahoj, chystam sa vysadit pred plotom od suseda tuje, a pred tujami chcem este spravit nejaku skalku…
cheeseburger
Pred 7 rokmi
15
Zateplenie stašieho RD okolie Nové Mesto nad Váhom
Nepoznate a neviete niekto doporucit stavebnu partiu na zateplenie staršieho domu v okolí Nového Me…
y2k
Pred 7 rokmi
2
Prívesný vozík od Firmy Autocar
Dobrý deň, Chcem sa opýtať máte nejaké skúsenosti s prívesmy od spoločnosti Autocar-Ťažné zariaden…
maxito999
Pred 7 rokmi
12
Kalná voda v bazéne a kartušová filtrácia
Ahojte kamaráti. Zaobstarali sme si bazen na záhradu. Maličký teraz je tam len okolo 500 litrov. A …
maxito999
Pred 7 rokmi
29
Predsadená stena-profily
Zdravím potrebujem poradiť ohľadom konštrukcie na predsadenu stenu zo sdk. Na podlahu a na strop d…
fugas20
Pred 7 rokmi
18
sponzor fóra
Prevedenie pozemku na stavebný.
Zdravím vás.Potreboval by som poradiť.Mam možnosť kúpiť pozemok ale neni sú tam inžinierske siete a…
rudolf13
Pred 7 rokmi
8
Čerstvá deka a veľa dazdu
Ahojte :) cca pred 4 hodinami sme zazlievali deku asi 15 cm je to moc veľký problém keď napršalo a…
rudolf13
Pred 7 rokmi
7
Môže aj lamino kuchyňa pôsobiť luxusne?
Ahojte :) Staviame rodinný dom a práve sa snažím navrhnúť si kuchyňu. Mám konkrétnu predstavu - chc…
laguardia
Pred 7 rokmi
23
Funkcie elekt. rúry: kruhové ohrevné teleso+ventilátor vz. horný/dolný ohrev+ventilátor
Ktorá je Vaša obľúbená funkcia pri pečení :-) V nových rúrach už len ťažko hľadám klasiku teda hor…
evafaa
Pred 7 rokmi
5
Obrubník na terase
Ahojte, potrebujem radu, ako ukotviť obrubník na terasu. Fotku pripájam. Na terasu plánujeme dať zá…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Prerabka Garsonky
Ahojte, prerabam garsonku v BA, elektrina, okna, sadrokarton mam uz hotovy. Stupacky su novo vy…
violine
Pred 7 rokmi
1
Stavba RD v Bratislave - aktuálne ceny
Ahojte strecháci. Zakladám túto tému, hoci ich je tu podobných mnoho, ale chcela by som si spraviť…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Plocha plechová strecha zateplenie
Ahojte, Prosím Vás potrebujem poradiť.. Kúpili sme starší rodinný dom (šimperak) Rozhodli sme s…
martosko
Pred 7 rokmi
3
Pochôdzna povala ako na to
Pekný deň, prerábam starý dom, som v štádiu kedy na obvodové tehlové múry chcem robiť pochôdznu pov…
jakino
Pred 7 rokmi
5
Fotovoltaicke panely ano ci nie
Dobry vecer Chcel by som sa poradit uvazujem nad fotovolt. panelmy . Mam podlahove kurenie napo…
mgx
Pred 7 rokmi
14
Repas pôvodných dverí pri rekonštrukcii
Ahojte, zvažujeme repas pôvodných dverí v staršom tehlovom byte, ktorý rekonštruujeme. Jedná sa o 8…
apple2012
Pred 7 rokmi
8
Zasklenie loggie posuvným systémom v Bratislave
Ahojte, chceme zaskliť loggiu švédskym posuvným systémom. Máte skúsenosti s uvedeným typom zaskleni…
monikol
Pred 7 rokmi
8
Okná Vintage OAK
Ahojte. Máte niekto na dome okná v odtieni Vintage OAK????
sudeku
Pred 7 rokmi
9
Prepojenie tvárnic na nadstavbe
Ahojte, nepozdava sa mi prepojenie tvarnic na nadstavbe, robi mi to profesional a zaroven stavebny …
peterzambo
Pred 7 rokmi
1
2
35
Cierna dlazba nowa gala magic black
Mate prosim Vas niekto tuto dlazbu v kupelni? Nowa gala magic black? rada by som ju videla uz v zar…
nasenovebyvanie
Pred 7 rokmi
4
Rozumná lokácia v Nitre na dobré bývanie
Zdravím, rád by som sa z Partizánskeho aj s priateľkou presťahoval do Nitry. Vedel by mi niekto odp…
nias
Pred 7 rokmi
2
Skusenosti Fatrafol
Dobry den, Chcem sa opytat ake mate skusenosti s Fatrafolom? Je tu aj niekto kto a tym aj pracuj…
bugarmichal
Pred 7 rokmi
3
Aký je rozdiel v cene valbovej strechy a strechy s podkrovím?
Na dom s rovnou strechu 10 x 10 m plánujeme postaviť valbovú strechu. Zvažujeme, či nie je múdrejši…
sabrina92
Pred 7 rokmi
12
Neohľaduplnosť susedov - hlučná stavba domu
Dobry den chcela by som sa spytat, ako riesite neohladuplnost susedov, najma ti, ktori zijete v ro…
anetik_01
Pred 7 rokmi
1
2
40
Vysávač na drevené podlahy
Pekný večer prajem, máme drevenu podlahu a chcela by som kupit vysávač vhodný na drevené podlahy. D…
anetik_01
Pred 7 rokmi
5
Ako zrekonštruovať starý strop?
Mám starí skladaný strop t.j. omietka, rákos, dosky, konštrukcia zo vzduchovou medzerou a na vrchu …
lukasss1
Pred 7 rokmi
17
Aký šindel na strechu? Na čo sa pri výbere zamerať?
Potreboval by som od vas radu, budem rad ak mi poradite najma ti, co si niecim podobnym presli. Pro…
jakubw
Pred 7 rokmi
28
1
2
…
1651
1652
1653
1654
1655
…