Repas pôvodných dverí pri rekonštrukcii

Ahojte, zvažujeme repas pôvodných dverí v staršom tehlovom byte, ktorý rekonštruujeme. Jedná sa o 8 dverí. Neviete o niekom, kto to robí (bývame v Bratislave), resp. máte skúsenosť s takýmto krokom? Ďakujem pekne
Odpovedať
@1duchess prosím ozval sa Vám niekto? Tiež by sme potrebovali to, čo aj Vy a nechcem zakladať zbytočne nový príspevok... Vďaka!!!
Odpovedať
Žiaľ nie, nikto. A aj sme od toho upustili, z viacerých dôvodov. Menili sme priečky a teda najprv dvere so zárubňami demontovať, potom opätovne osadiť - toto bol veľmi zdĺhavý proces, majstri nám s tým nechceli pomôcť, báli sa poškodenia dverí. Hlavne boli v dosť dezolátnom stave, kľučky sa tam nedali poriadne osadiť, atď.. Nakoniec teda dávame robiť na mieru nové, kazetové, tvarovo podľa pôvodných.
Odpovedať
@1duchess Dík za odpoveď...hmm, no tak škoda, že nakoniec nikto... A tak asi to tak malo byť... :) budete mať krásne nové dvere :) ...a ako tak pozerám a nenachádzam nikoho, neviem či aj my tak nedopadneme :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@1duchess ...nakoniec mame podobny problem ako vy a predsalen nejake dvere budeme musiet dat vyrobit nove. Prosim, poradite, kde ste si davali dvere robit vy? Neviem najst nic vhodne... Vopred velka vdaka!!
Odpovedať
Dobry vecer, my sme oslovili viacero firiem, ale pomer cena/kvalita jednoznacne vyhralo Stolarstvo Mildrew, najdete ich aj na facebooku a myslim, ze su aj tu. Spravili kvalitnu pracu, za rozumnu cenu, vedia aj dobre poradit a montaz spravili v papuciach automaticky (mozno sa to zda vtipne, ale dnes vam majstri vlezu do bytu v bagandzach a je im jedno, ze mate koberce). Urcite ich skuste oslovit, no zalezi tiez od casu a objemu zakazky. Su v tejto dobe velmi ziadani.
Odpovedať
@apple2012 posielam par foto
Odpovedať
@1duchess Super! Velka vdaka za odpoved a aj foto! Idem skusit... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?