Cena za betónový strop

Staviame RD v okrese Senec. V projekte je preklady + veniec+ strop zaliať naraz, veniec precnieva nad dosku. Dostal som ponuku na prácu cca 35€/M2. Podstojkovanie,zasalovanie stropu,zasalovanie vencov, viazanie komplet železa, betonáž a po mesiaci demontáž. Mali ste lacnejších majstrov?
Odpovedať
závisí od zložitosti. ja mám napríklad dosť náročné prievlaky na terase tie sú zložitejšie debniť a stojkovať. mna praca vychadza cca 5,5 tisic mam samostatne stojacu garaz kde su len vence a RD kde je plnehy monoliticky strop a terasu s prievlakmi. v cene je stojkovanie, debnenie, salovanie, vencov aj čiel na monolite, ukladanie košov, komplet viazanie zeleza, radlovanie betonaz. demontaz v tom nemam to zvladnem aj sam garaz 7x10 a dom 23x9
Odpovedať
@tominohorvath budú mať vlastné stropné debnenie a salovacie dosky, či tie zabezpečuješ ty?
Odpovedať
@miroslav33 všetok materiál debnenie stojky lešenie ja oni len prácu. Zložité to trošičku je, keby to bolo jednoduché spravím to sám. Stojky a debnenie a železo viem aj sám...no len na vence neprídu. Buď celé alebo nič keď dávajú záruku. Normálne bežne preklady. Nič točenie ani lomené.
Odpovedať
Nie je to zlá cena a je to kopec roboty. Uz len vynosiť a postaviť stropné debnenie.. Ja som to cele robil so strýkom, ale sme sa namakali. Hlavne na tých prekladoch a na venci..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?