O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Preranka jadra Presov
Kolko stoji prerabka jadra bez materiálu cisto praca voda plus elekt.
ischia30
Pred 7 rokmi
1
Oplatí sa vôbec stavebné púzdro pre interiérové posuvné dvere?
Ahojte. Niesú to zbytočne vyhodené peniaze? Dávame priečku zo sadrokartónu medzi chodbu a kúpeľňu, …
strejdo001
Pred 7 rokmi
17
Decodom - kašmír raster
máte niekto kuchyňu z decodomu v dekore - KAŠMÍR RASTER? :) potešilo by ma foto :)
natasa153
Pred 7 rokmi
1
Kedy kupovať bazén z Mountfieldu
Ti, čo máte bazén z Mountfieldu alebo po ňom zatiaľ len pokukujete. Kedy sa oplatí nakupovať? Teraz…
emilia25
Pred 7 rokmi
18
Aký hrniec na zaváranie, sterilizáciu?
Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie? je ich dost na vyber a pridu mi mnohe rovnake...vie mi…
evangelinalou
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Aké hrnce kúpiť?
poradte znacku, typ, material hocico co mi pomoze.. naco mam pozerat....nevyznam sa v tom a obchody…
evangelinalou
Pred 7 rokmi
19
Pozemok bez vody a kanalizácie
Ako by ste riešili situáciu kedy na pozemku ani v blízkosti nie je vodovod a ani kanalizacia
jan45
Pred 7 rokmi
13
Požička
Ahojte potrebujeme s manželom požicku na byt aleb rekonstrukciu domu. Rekonstrukcia domu je síce re…
veronika_4
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Kupelna - obklad
Ahojte niekde som nasiel tieto fotky kupelne, neviete prosim od akeho vyrobcu je ten obklad? Dakuj…
annale
Pred 7 rokmi
11
Prerobimebyt.sk - skúsenosti
Dobrý deň, nemáte náhodou niekto skúsenosť s touto firmou? Chystám sa na prerábku bytového jadra a…
krejze
Pred 7 rokmi
2
Hladam sikovneho obkladaca
V okrese Krupina hladam sikovneho obkladaca. Viete mi niekoho odporucit?
idom
Pred 7 rokmi
1
Plot a ohlásenie drobnej stavby
Dobrý vie mi niekto poradiť čo a ako treba napísať na obec keď chceme ohlásiť stavbu plotu? Mám nie…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
25
Ako perú práčky Beko?
kto máte práčku Beko, ste spokojné? ak to môžte porovnať s nejakou inou značkou. ideme zariaďovať d…
sissik
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
89
Kolísanie otáčok motora
neviete poradiť? ak naštartujem motor za studena tak to vyhupne na 2 tisic potom klesne a okolo 1 t…
emil553
Pred 7 rokmi
1
2
39
Projektova dokumentacia vs Realizacny projekt
Kupovali sme dom- novostavbu minuly rok v Aprily 2017, Developer nam doposial neposkytol projektovu…
samviao
Pred 7 rokmi
5
Odporúčam kupovať vstavané skrine z Poľska
Rada by som sa podelila s mojim pribehom o hladani vstavanych skrin. Kedze som si urobila prieskum …
mamaildi
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Bezdrôtový termostat na kurenie
Dobry vecer prosim Vas vedel by mi niekto povedat ci bezdrôtový termostat sa viac oplati ako klasic…
eagleowl
Pred 7 rokmi
9
Snehove haky na streche
Zdravim, mam RD v Bratislave a riesim situaciu, ze mi v zime padal sneh zo strechy cez plot az n…
xywy
Pred 7 rokmi
9
Pravidelny zapach od susedov.
Vzdy sa tu rozobera tema DEDINA DEDINA, ale ja mam zaujem rozoberat BYTY BYTY. A teda MESTO MESTO..…
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
54
Individuálny projekt- cena a obsah
Dobrý deň, dostala som cenovú ponuku od architekta na individuálny projekt domu, je v tom zahrnut…
maci_elias
Pred 7 rokmi
12
Môže dlho stojaci nábytok urobiť priehlbinu v polyuretánovej liatej podlahe?
Ak áno, aký iný druh liatej podlahy by ste odporúčali?
panak
Pred 7 rokmi
7
Odkup pozemku z pozemkoveho fondu
Ahojte. Chceli by sme prikupiť pozemok, len problém je, že vlastník je nezistený, takže to budeme …
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Po nanesení silikatovej omietky vidiet sieťku.
Robotníci pred položením strešnej krytiny na komin dali silikátovú omietku aby sa ňou nezašpinila s…
peter0
Pred 7 rokmi
6
Živý plot - hrab
Ahojte všetci, rada by si nechala poradiť.. v akej vzdialenosti od plota nasadiť hrab na vytvoreni…
odrosabina
Pred 7 rokmi
1
Vie mi niekto odporučiť serióznu firmu na vonkajšie rolety, vnútorné žalúzie a sieťky?
Dobrý deň, vie mi niekto odporučiť serióznu firmu na vonkajšie rolety, vnútorné žalúzie a sieťky? …
strejdo001
Pred 7 rokmi
6
Vyrobca fasadnych omietok
Ahojte, prosim o radu, od akeho vyrobcu kupit fasadnu omietku - baumit, ceresit, esmal? Dakujem
klara321
Pred 7 rokmi
3
Ako odstrániť šmuhy po striekaní stien?
Dobrý deň. Potrebujem súrne poradiť. Striekal som DULUX Super Matt Plus na sadrové omietky. Ako pen…
klara321
Pred 7 rokmi
6
Bungalov s 25°uhlom strechy
Ahojte, mohol by mi niekto poslať foto bungalovu ktorý má valbovu strechu so sklonom 25° ?
tomas1989
Pred 7 rokmi
14
Umyvacka Electrolux neumyva
Dobry den,prosim vas mame umyvacku riadu electrolux a uz sme ju mali u dvoch servisakov a kazdy pov…
94veronika94
Pred 7 rokmi
5
Kupa bytu (novostavba) a záruka v kúpnej zmluve
Kupujem byt v novostavbe a v kúpnej zmluve nie je uvedená dĺžka záručnej doby. Má to tam byť bezpod…
peter700
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1640
1641
1642
1643
1644
…