O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Darujem tehlu - Spacince
Dobry den. Darujem tehlu Wienerberger za odvoz. Lokalita Spacince pri Trnave. Je to obvodova tehl…
chrvacka
Pred 7 rokmi
1
Odvlhčovače vzduchu
Prosím vás, chcela by som kúpiť odvlhčovac vzduchu. Mám v jednej izbe vlhké steny. Rozmýšľam nad Tr…
klaudik_1
Pred 7 rokmi
15
Recirkulacny digestor
Ahojte, v novom byte nemame vyvod na digestor, cize zostava iba kupit filtrovy. Doteraz som vzdy ma…
lifelike
Pred 7 rokmi
25
Javor mliecny globusum
Dobry den. Co by mohlo byt tomuto javoru ?sadeny pred mesiacom. Vdaka
barbora0306
Pred 7 rokmi
4
Indukčná doska Whirlpool - chyba 0 - 5 - F
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám indukčnú dosku Whirlpool a jedna platňa nefunguje, po zapn…
lucitomki
Pred 7 rokmi
1
Posuvný systém- kovanie na šatníkovú skriňu
Viete mi poradiť aký posuvný systém použiť na šatníkovú skriňu (SALU, LAGUNA, Hettich ....) s čím m…
eeffka
Pred 7 rokmi
3
Ovládanie plynového kotla cez web
Dobrý deň. Prosím o radu. Momentálne mám atmosferický plynový kotol proterm s prietokovým ohrievačo…
rvs
Pred 7 rokmi
16
Falcovaný plech vs škridloplech?
Ahojte, sme vo fáze rozhodovania, akú strešnú krytinu použijeme a rozmýšľame nad dvoma alternatív…
feriicko
Pred 7 rokmi
11
sponzor fóra
Dilatačný pás
akú výšku dávate ak ide až nad poslednú vrstvu EPS ? 10 alebo 15 cm ? Asi by stačilo 10 keďžecement…
au585
Pred 7 rokmi
4
Hlina na povale - zateplenie
Dobry den ... chcem zateplit strop starsieho domu zo strany povaly ..skladba zo spodu je sdk,paroza…
augustin_ugroczy
Pred 7 rokmi
23
Solárna plachta na menši nafukovací bazén
Ahojte, na terasu sme kupili detom v Lidli nafukovaci bazen o rozmere cca 202 x 186cm, maximalne je…
luki52
Pred 7 rokmi
3
Stavebná firma Puchov a okolie
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť nejakú stavebnú firmu alebo šikovnú partiu na stavbu+rekonštrukc…
nanusa1
Pred 7 rokmi
1
Akú šírku schodov ?
zdravím, pre dom podpivničený s obytným podkrovím aký rozmer schodiska by ste odporúčali ? schod…
maci_elias
Pred 7 rokmi
15
Zateplenie sokla na starom dome
Dobrý večer, chcem sa spýtať, či by mi niekto poradil, či mám pred zatepľovaním sokla odstrániť sta…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Stolár Liptovský Mikuláš
Ahojte neviete mi poradiť stolára na opravenie nohy na skrinke za normálnu cenu ďakujem
katkamikulova
Pred 7 rokmi
3
Cena za pracu zateplenie polystyrenom+fasada
Prosim Vas ako sa pohybuju ceny za zateplenie polystyrenom plus fasada? Mame ponuku na 14eur/m2 …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
Ako riesit posunute hranice viacerych susediacich pozemkov (oproti katastr.mape)
Dobry den, chcela by som sa poradit, ako je mozne riesit situaciu, ak su hranice pozemku v katastr…
btus
Pred 7 rokmi
2
Pohon na dvojkridlovu branu
ahojte,chcem sa spytat alebo radu aky dat pohon na dvojkridlovu branu.Brana bude mat kridlo cca1,5m…
123kiko
Pred 7 rokmi
7
Okna Veka
Aké máte recenzie na okna Veka z Poľska? Ďakujem.
ekoprofilpro
Pred 7 rokmi
2
Izolacia medzi domom a pivnicou
Chcem si zaizolovat iba dom pivnicu nie tak mám dát xps na vrch pivnice na strop po celej dĺžke aj …
kubo22
Pred 7 rokmi
4
Anketa. Ako sa Vam paci tato kombinacia drevenoho stola a bielej stolicky?
Rozmyslam, ci je dobry napad skombinovat tento stol s bielou stolickou alebo zvolit radsej biely st…
milan209
Pred 7 rokmi
16
Fabia 1.2
Prosim o pomoc.Kupila som si fabiu 1.2 a potrebujem od vas chlapov poradit.Uz sme na nej prerobili …
ado88
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
63
Projektant z PN
Dobrý deň, hľadám projektanta na vodovodnù prípojku. Piešťany a okolie. Viete mi niekoho poradiť?
msesil
Pred 7 rokmi
1
Podlahové kobercove kúrenie
Vie my niekto poradiť či existuje podlahové kobercove infra kúrenie na ktoré sa už len položí pláva…
domingezzz
Pred 7 rokmi
1
Pripojenie novostavby na existujúci starý dom
Dobrý deň, plánujem stavať nový dom na pozemku, kde už je starý dom. Dom je obývaný funkčný, napoj…
anett9
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Povrchová úprava dubu v záhrade
Ahojte. Hľadám múdrosti o tom, čím najlepšie ošetriť čerstvé dubové hranoly z ktorých na záhrade bu…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Dan z prijmu pri predaji zdedenej nwhnutelnosti
Zdravim, mam otazku na ktoru nepoznam jednoznacne odpoved. Moja mama zdedila po bratovi byt (musi …
bambulka79
Pred 7 rokmi
16
Cena omietka 3 izbový byt galanta
Ahojte Koľko by vyšlo omietnutie 3 izbového bytu cca. 200 m2 v Galante. Cena komplet vyrovnanie …
horalky
Pred 7 rokmi
3
RECTOBETON 7.60.-nadvysenie
Dobry den.Mam strop rectobeton.nosniky maju dlzku 7.60.mam ich ulozene dva vedla seba a mam dve pod…
adrian61
Pred 7 rokmi
5
Čo si myslíte o umiestnení práčky so sušičkou v šatníku?
Čo si myslíte o umiestnení práčky so sušičkou v šatníku?
olgapetrikova
Pred 7 rokmi
17
1
2
…
1638
1639
1640
1641
1642
…