O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Graymix
pozdravujem poprosim ludi co maju skusenost idealne oobnu s fasadami od graymix poprosim komenty t…
maja22
Pred 7 rokmi
2
Obnova drevenych schodov
Zdravim Vas, ma niekto skusenosti a kontakt na niekoho, firma/ sukr.osoba ktora sa zaobera brusenim…
baramt
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie paneláku - pivnice zapetľovať nechcú
Ahojte. Mate niekto skusenost? Byvame na prizemi,v jari nam zatepluju panelak. Vsetky bytovky zatep…
maria123
Pred 7 rokmi
15
Žalúzie prvej ako fasáda
Ahojte..chceli by sme si dať vonkajšie žalúzie niečo ako na foto..máte a tým skúsenosti? Nejaké + a…
wewika1
Pred 7 rokmi
1
2
50
Terasa z DTciek
Ahojte, pri realizacii terasy z DTciek je mozne priestor pod platnou (medzi DTckami) vyplit hlinou …
rillwen
Pred 7 rokmi
6
Posuvné dvere vs normálne otváracie dvere ktoré sú lepšie a hlavne aká cena
Chcem sa opýtať na dvere na terasu neviem či si mám dať posuvné alebo obyčajne otváracie hlavne zál…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Strojová sadrová omietka
Ahojte. Potrebovala by som radu kto robi sadrove omietky naj by bolo z okolia Nz alebo Kn ale koze …
claudika111
Pred 7 rokmi
1
Máte posteľ od firmy FINES?
Ahojte, je tu niekto , kto ma posteľ od Finesu? Spokojnosť/ nespokojnosť? Zvazujém koženkovu od Fin…
milan209
Pred 7 rokmi
19
sponzor fóra
Uloženie trámov a pomurnice je OK ?
Zdravim. Chcem sa opytat ci mam dobre vyriesene ulozenie tramov ktore su na venci a pomurnice je po…
radok
Pred 7 rokmi
24
Vyvod vody na fasade - viete poradit ako
Dobry den, mam vyvedenu vodu z vnutra na fasadu v plasthlinnikovej trubke vo vyske cca 1m (kvoli…
daralbajda
Pred 7 rokmi
8
Mate niekto na bielych oknach strieborne klucky ?
Ak mate popripade foto potesi bola som rozhodnuta za biele ale do cenovej ponuky nam dali strieborn…
tomilu
Pred 7 rokmi
7
Problemy s podnajomnikmi
Dobry den, mozno som len ja zbytocne precitlivela, lebo prenajimame nas dom alebo je toto konanie …
machac0
Pred 7 rokmi
1
2
32
Zelene okna moosgrun
Ahojte, co poviete na zelene plastove okna, konkretne oznacenie farby moosgrun? Rozhodujeme sa medz…
machac0
Pred 7 rokmi
3
Indukčna doska
Ahojte budem mat indukcnu dosku ako je to s hrncami mam vsetky vymenit sktorymi mozem na nej varit?…
kamilka22381
Pred 7 rokmi
5
Studňa hrubší alebo tenší vrt?
Ahoj, poprosím Vás, chceme si dať vyvŕtať studňu na pozemku. Ale nevieme či je lepší vrt hrubší 47c…
simonka2261
Pred 7 rokmi
11
Ked je elektrikar perfekcionista....
https://youtu.be/rKjQ_12B7RY
pracovnik_lc
Pred 7 rokmi
19
Prasklina na stene.
Dobra den...ideme si kupit domcek,boli sme na obhliatku a uplne hore v podkrovi je v rohu velka pra…
lenka_21
Pred 7 rokmi
14
Hodia sa do vidieckej kuchyne nerezové spotrebiče?
Ahojte! Potrebovala by som radu: budeme mať kuchyňu vo farbe antická vanilka (viď fotoalbum) vo vid…
balint1
Pred 7 rokmi
1
2
58
Akej farby máte tesnenie okolo okien?
zdravím, chcel by som sa spýtať akej farby máte tesnenie okolo okien? ja budem mať antracit z von…
cucesino
Pred 7 rokmi
25
Obývačka s jedálenským stolom v bauringu
Ahojte, kto máte jedálenský stôl v obývačke v 3i bauringu (s východom na loggiu)? Na papieri sa mi …
suzann
Pred 7 rokmi
1
Odpojenie podlahového vykurovania
Zdravím, potrebujem odpojiť jednu vetvu (jednu trubku) na podlahovom vykurovaní. Tento okruh je na …
midodo
Pred 7 rokmi
11
Aku značku farby???
Idem malovat novostavbu,sadrokartonové podhlady,sadrové omietky....poradte značku farby,ktorá má na…
radoslavc
Pred 7 rokmi
18
Máte niekto bidetovú spršku?
mate niekto bidetovu sprsku???
6myska
Pred 7 rokmi
1
2
39
Kam na nákupy obkladov v Maďarsku?
mama mi dnes hovorila, že ľudia chodia nakupovať materiál, ako kachličky a pod. do Maďarska, že to …
alenoocka
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
116
STROP Rectobeton,dlzka 7.60.ake ma byt presne navysenie?
Dobry den.Mam strop rectobeton.nosniky maju dlzku 7.60.mam ich ulozene dva vedla seba a mam dve pod…
petradum
Pred 7 rokmi
4
Plynová varnà doska alebo indukčnà sa oplatì viac
Je mi to jasnè,že indukčnà varnà doska sa čistì lepšie ale nebudem platit viac elektriny, ako keby …
klaudik_1
Pred 7 rokmi
6
Darujem tehlu - Spacince
Dobry den. Darujem tehlu Wienerberger za odvoz. Lokalita Spacince pri Trnave. Je to obvodova tehl…
chrvacka
Pred 7 rokmi
1
Odvlhčovače vzduchu
Prosím vás, chcela by som kúpiť odvlhčovac vzduchu. Mám v jednej izbe vlhké steny. Rozmýšľam nad Tr…
klaudik_1
Pred 7 rokmi
15
Recirkulacny digestor
Ahojte, v novom byte nemame vyvod na digestor, cize zostava iba kupit filtrovy. Doteraz som vzdy ma…
lifelike
Pred 7 rokmi
25
Javor mliecny globusum
Dobry den. Co by mohlo byt tomuto javoru ?sadeny pred mesiacom. Vdaka
barbora0306
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1637